Gość: JA IP: *.chello.pl 04.09.08, 14:16 Mam pytanie jakie warunki panują na wfach na uj? czy uj ma w ogóle basen albo zajecia na nim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marajka Na Reymonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 16:00 Ma zajęcia na basenie Wisły. Ale nie są do wyboru, po prostu cię przydzielają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Na Reymonta IP: *.chello.pl 04.09.08, 17:37 Czyli np.jak pływałam przez 6 lat w klubie i jestem młodszym ratownikiem to mam jakąś szansę na przydział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlvaroRuiz plum plum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 17:47 co ty opowiadasz. basen jest do wyboru tylko trzeba wykazać się refleksem na pierwszych zajęciach żeby sie załapać wg. jakże brutalnej zasady kto pierwszy ten lepszy. basen wisły jest w sumie lipny, pamięta bardzo dobrze lata 60. ja miałem zajecia o 8.00 w czwartki zawsze co oznaczało że musiałem wstawac o 5.30 żeby zdążyć. a jedna grupa miała zajęcia od 7.00 :-/ ale ogólnie rzecz biorac była bardzo fajnie. a to ile pływasz i czy masz ratownika czy medal olimpijski to wuefistów naprawde ch*** obchodzi masz tylko pływac od sciany do sciany a jak ci sie niechce to mozesz sobie stać w wodzi i kminic z innymi pływakami bo i tak ci prowadzacy nic niemoże zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: plum plum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 18:19 Opowiadam to, co słyszałam na własne uszy w akademiku UJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlvaroRuiz Re: plum plum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 19:22 bajki ci opowiadają a ty wszystko łykasz. :-] Odpowiedz Link Zgłoś