Gość: sla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 02:18 dlaczego dziewczyny które nie studiują są ładniejsze?zauważyliście to panowie,ze tzw. laski nie studiują i że na uczelniach takich nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxer Re: dziewczyny IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.09, 02:30 bo skoro laska jest głupia, to przynajmniej musi być ładna żeby cokolwiek w życiu uzyskać;] Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ot Re: dziewczyny 08.02.09, 10:41 To samo można powiedzieć o facetach...aczkolwiek są wyjątki od normy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzyby po deszczu Re: dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:51 Tzw. laski to niekoniecznie ładne dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla Re: dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 18:23 1.wygląd studentki politechniki-skromny sweter,dzińsy ale nie takie totalne biodrówki ,brązowe włosy często związane,bez makijarzu a jak już to nie widoczny 2.studentka uniwersytetu:bluzka z dekoltem,ciekawa fryzura,paznokcie zadbane ale bez żadnych bajerów,często chodzi w obcasach,makijarz ma ale mało widoczny 3.studentka prywatnej uczelni-najczęściej blondynka,biodrówki,odsłonięte plecy nawet w zimie :) ,długie paznokcie,mocny makijarz 4.dziewczyna która nie studiuje-opalenizna,tipsy,mocny makijarz,obcisłe krótkie ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 18:30 myślisz, że jak ktoś nie studiuje to jest gorszy? Pewnie jesteś bogatym chłopczykiem i znasz życie jak tabliczkę mnożenia czyli wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxer Re: dziewczyny IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.09, 19:37 pewnie. można zawsze 'wpaść' w LO. Ale nie wiem czy to o mądrości świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla Re: dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 20:26 uważam seksowne dziewczyny za ciekawsze i weselsze a nie za gorsze! Nierozumiesz co czytasz?Uważam te studentki nie maja czasu o siebie zadbać Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: dziewczyny 08.02.09, 21:34 Wow, w takim razie jestem brzydka i zaniedbana.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: dziewczyny 08.02.09, 20:32 Gość portalu: sla napisał(a): > 1.wygląd studentki politechniki-skromny sweter,dzińsy ale nie takie > totalne biodrówki ,brązowe włosy często związane,bez makijarzu a jak > już to nie widoczny > 2.studentka uniwersytetu:bluzka z dekoltem,ciekawa fryzura,paznokcie > zadbane ale bez żadnych bajerów,często chodzi w obcasach,makijarz ma > ale mało widoczny > 3.studentka prywatnej uczelni-najczęściej > blondynka,biodrówki,odsłonięte plecy nawet w zimie :) ,długie > paznokcie,mocny makijarz > 4.dziewczyna która nie studiuje-opalenizna,tipsy,mocny > makijarz,obcisłe krótkie ciuchy Gość portalu sla- człowiek ograniczony, powielający stereotypy, nie znający zasad ortografii i nie potrafiący korzystać ze słownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla Re: dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:38 nie uwazam ze tak ZAWSZE jest ale chodzi mi o większośc dziewczyn/lasek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msh Re: dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 23:11 A to mamy jeszcze 3 płeć? Laski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dziewczyny IP: *.acn.waw.pl 08.02.09, 19:16 Żal mi Cię, chłopie. Mam dla Ciebie jedną radę : IDŹ SIĘ LECZ!. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 19:34 ale na co? do którego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kihot Re: dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 17:19 one są zazdrosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zouza89 Re: dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 17:22 ale ty musisz być ograniczony tak jak te dziewczyny które nie studiują, i tym ze mają chłopaków lecza swoje kompleksy i się muszą malować zeby ich nie rzucił ten chłopak Odpowiedz Link Zgłoś