Gość: buntownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 15:55 Czy istnieją takie? Boję się laboratorium!! A jak się zgaszę?! :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziemia.ognista Re: Studia ścisłe bez laboratoriów 05.03.09, 16:01 I co ci po takich studiach? Nic nie będziesz po nich umiał - teoria nie wystarczy. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie studiów ścisłych bez laboratoriów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Studia ścisłe bez laboratoriów IP: 150.254.72.* 05.03.09, 16:02 laboratoria to najfajniejszy rodzaj zajęć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buntownik Re: Studia ścisłe bez laboratoriów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 17:20 Czyli mam iść na jakieś humanistyczne nudziarstwo jeśli chcę iśćna studia? :// Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: Studia ścisłe bez laboratoriów 05.03.09, 17:46 Najlepiej wcale nie idź z takim podejściem ;| Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Studia ścisłe bez laboratoriów 05.03.09, 19:18 > Czyli mam iść na jakieś humanistyczne nudziarstwo jeśli chcę iśćna studia? :// Idź lepiej do psychologa. Wydaje mi się, że strach przed laboratoriami da się wyleczyć. Ludzie sobie radzą z dużo bardziej uciążliwymi fobiami. Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Studia ścisłe bez laboratoriów 05.03.09, 19:16 A na czym konkretnie polega Twoja laboratoryjna fobia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia? :/ Re: Studia ścisłe bez laboratoriów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 09:07 Lęk przed wyśmianiem, nie jestem osobą spokojną i wszystko "pali mi się w rękach" Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: Studia ścisłe bez laboratoriów 06.03.09, 09:29 To samo może się stać na humanistycznym kierunku, na przykład przy referacie :/ Poza tym normalni ludzie nie wyśmiewają innych z powodu jakiegoś niepowodzenia na zajęciach. Myślisz, że każdy od razu coś umie przychodząc na studia? Będziecie się musieli zapoznać ze sprzętem laboratoryjnym (zależnie od tego, czego te laborki będą dotyczyły), podstawowymi czynnościami. A z mojego własnego doświadczenia: na pierwszych laboratoriach zadanie poszło mi średnio/słabo (co w moich oczach było katastrofą stulecia), nikt z mojej grupy nawet nie zwrócił uwagi - każdy był zajęty swoimi zadaniami. A pod koniec semestru to ja wymiatałam ;) także wszystko jest do opanowania. A jeśli pracujecie w grupach to już w ogóle nie ma problemu - w kilka osób zawsze raźniej, nawet jak nie wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Studia ścisłe bez laboratoriów 05.03.09, 23:45 > A jak się zgaszę?! :( Może jakiś pan technik cię rozpali. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Studia ścisłe bez laboratoriów 06.03.09, 11:15 Z tego,co wiem,na Akademii Ekonomicznej nie ma laborek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: Studia ścisłe bez laboratoriów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 11:57 są, na Towaroznawstwie i ZiPie :( Odpowiedz Link Zgłoś