pluskotka 26.03.09, 19:42 Zastanawiam się nad zaczęciem logistyki jako drugiego kierunku. Połączył je może ktoś? Czy może to raczej piernik i wiatrak. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Administracja + Logistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 22:17 raczej kij i marchewka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Administracja + Logistyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 22:32 moi znajomi łączą matematyka+architektura i urbanistyka biologia+geodezja FiR+budownictwo ekonomia+prawo administracja+prawo i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: Administracja + Logistyka 26.03.09, 22:33 > i co wy na to? Cieszę się ich szczęściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla Re: Administracja + Logistyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 13:22 pierwsze 4 niepasują do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Administracja + Logistyka 27.03.09, 19:18 Jak wygląda matematyka na logistyce? Trudno przebrnąć osobie o średnich do niej zdolnościach? Chodzi mi zwłaszcza o tę na WZ w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś