Gość: mg_mg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:12 Czy jest jeszcze taki kierunek na politechnice na który nie dostanie sie każdy kto zdał mature?Czy całkiem zabrakło chętnych do studiowania na uczelniach technicznych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Trudno na politechnike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 22:22 nie wiem czy wiesz, ale taki kierunek jak ZIM od chyba dwóch lat nie istnieje. w sensie, nie jest prowadzona rekrutacja. teraz tylko "zarządzanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Trudno na politechnike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 00:39 mg_mg zrób jeszcze inną sonde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redman Re: Trudno na politechnike IP: *.icpnet.pl 30.04.09, 22:46 Na politechnikach jest tylko 5 kierunków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steal Re: Trudno na politechnike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 23:01 Kryzys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg_mg Re: Trudno na politechnike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.09, 17:18 Jest ich znacznie więcej niż 5. Wybrałem te najbardziej oblegane Odpowiedz Link Zgłoś