herbatniczka 10.07.09, 10:56 Wie ktoś co mamy zaznaczyc w tych językach w formularzu potwierdzenia? Bo jak na razie to na mnie wyskoczył "Brak oceny z łaciny" i się przestraszyłam :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aer-ro Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 11:00 jak nie miałaś to musisz wpisać brak i wybrać język, który chcesz mieć i uzupełnić test. i mi w nim wyszło B1 - poziom średnio zaawansowany stopnia niższego. Może ktoś wie coś więcej o tym poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
maltikeks01 Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 11:01 mi b2, srednio zaawansowany stopnia wyższego :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewanderus Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 11:02 Mi to samo b2 :PP A z czego pisaliście teścik? ja z niemca;] Odpowiedz Link Zgłoś
aer-ro Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 11:05 ja z angielskiego i pisałam go tak żeby się na studiach z nim nie przemęczać :) Odpowiedz Link Zgłoś
maltikeks01 Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 11:07 ja też z niemieckiego ;d Odpowiedz Link Zgłoś
green_gosia Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 13:43 Pisałam z anglika,poziom podstawowy(A2) Odpowiedz Link Zgłoś
green_gosia Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 14:02 Słuchajcie,a te zdjęcia w wersji elektronicznej to do kiedy trzeba przesłać??? Odpowiedz Link Zgłoś
enigmaticoasis Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 17:23 Rozwiązywałam specjalnie 'byle jak' i wyszło mi B1. Odpowiedz Link Zgłoś
enigmaticoasis Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 17:31 Ja na filologii polskiej wolę nie męczyć się z B2. B1 stanowczo mi styka. :) Skąd wydrukować ten kwestionariusz dla osób przyjętych? Nie mogę tego znaleźć. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
domii90 Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 22:06 ja też mam B1 z angielskiego ;) czy wszyscy są z filologii? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hana1989 Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 12:31 Słuchajcie, a ile semestrów trwa język? Czy po semestrze A2 z francuskiego można się przenieśc na poziom wyższy??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamalinka19 Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 14:07 Na jeden kierunek sie dostałam , ale składam odwołanie . Co mam wtedy zrobić z formularzem potwierzenia , uzupełniać czy zostawić ? Odpowiedz Link Zgłoś
enigmaticoasis Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 14:25 Nie wiecie czy rozwiązany test można usunąć i rozwiązać z innego języka? Czy spowoduje to poważne konsekwencje? Odpowiedz Link Zgłoś
michasz23 Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 14:37 ja jestem w takiej samej sytuacji, ale żeby nie przepadło mi miejsce wypełniłem ten formularz i normalnie złożę papiery na ten kierunek, na który mnie przyjęto, a jeśli dostane sie po odwołaniu na drugi to wycofam papiery z pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot90 Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 14:46 ja tak samo, składam dokumenty na kierunek, na który się dostałam a jeśli dostanę się z odwołania, przeniosę dokumenty. zastanawiam sie tylko nad teczką, którą dostanę pocztą...trzeba tam wypełnić nazwę kierunku. później wyślą mi drugą, odpowiednią dla kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
enigmaticoasis Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 15:02 A na jaki kierunek dostałaś się 'awaryjnie' ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
domii90 Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 20:15 a ja miałam na pierwszym miejscy pedagogikę i się dostałam ;D nie będę z niej rezygnować nie chce mi się bawić w odwołania.. tylko nie widzę nikogo z pedagogiki xD na prawdę nikt nie wybiera się na te studia? xD Odpowiedz Link Zgłoś