Dodaj do ulubionych

"Formularz - potwierdzenia"

10.07.09, 10:56
Wie ktoś co mamy zaznaczyc w tych językach w formularzu potwierdzenia? Bo jak
na razie to na mnie wyskoczył "Brak oceny z łaciny" i się przestraszyłam :P
Obserwuj wątek
    • aer-ro Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 11:00
      jak nie miałaś to musisz wpisać brak i wybrać język, który chcesz mieć i
      uzupełnić test. i mi w nim wyszło B1 - poziom średnio zaawansowany stopnia
      niższego. Może ktoś wie coś więcej o tym poziomie?
      • maltikeks01 Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 11:01
        mi b2, srednio zaawansowany stopnia wyższego :D
        • ewanderus Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 11:02
          Mi to samo b2 :PP A z czego pisaliście teścik? ja z niemca;]
          • aer-ro Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 11:05
            ja z angielskiego i pisałam go tak żeby się na studiach z nim nie przemęczać :)
            • maltikeks01 Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 11:07
              ja też z niemieckiego ;d
              • green_gosia Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 13:43
                Pisałam z anglika,poziom podstawowy(A2)
                • green_gosia Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 14:02
                  Słuchajcie,a te zdjęcia w wersji elektronicznej to do kiedy trzeba przesłać???
                  • enigmaticoasis Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 17:23
                    Rozwiązywałam specjalnie 'byle jak' i wyszło mi B1.
                    • starlight990 Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 17:27
                      a mi B2 :D
                      • enigmaticoasis Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 17:31
                        Ja na filologii polskiej wolę nie męczyć się z B2. B1 stanowczo mi styka. :)

Skąd wydrukować ten kwestionariusz dla osób przyjętych? Nie mogę tego znaleźć. :/
                        • domii90 Re: "Formularz - potwierdzenia" 10.07.09, 22:06
                          ja też mam B1 z angielskiego ;) czy wszyscy są z filologii? ;D
                          • hana1989 Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 12:31
                            Słuchajcie,
                            a ile semestrów trwa język? Czy po semestrze A2 z francuskiego można
                            się przenieśc na poziom wyższy???
                            • kasiamalinka19 Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 14:07
                              Na jeden kierunek sie dostałam , ale składam odwołanie . Co mam
                              wtedy zrobić z formularzem potwierzenia , uzupełniać czy zostawić ?
                              • enigmaticoasis Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 14:25
                                Nie wiecie czy rozwiązany test można usunąć i rozwiązać z innego języka? Czy
                                spowoduje to poważne konsekwencje?
                              • michasz23 Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 14:37
                                ja jestem w takiej samej sytuacji, ale żeby nie przepadło mi miejsce wypełniłem
                                ten formularz i normalnie złożę papiery na ten kierunek, na który mnie przyjęto,
                                a jeśli dostane sie po odwołaniu na drugi to wycofam papiery z pierwszego.
                                • forgetmenot90 Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 14:46
                                  ja tak samo, składam dokumenty na kierunek, na który się dostałam a jeśli dostanę się z odwołania, przeniosę dokumenty. zastanawiam sie tylko nad teczką, którą dostanę pocztą...trzeba tam wypełnić nazwę kierunku. później wyślą mi drugą, odpowiednią dla kierunku?
                                  • enigmaticoasis Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 15:02
                                    A na jaki kierunek dostałaś się 'awaryjnie' ? :)
                                    • domii90 Re: "Formularz - potwierdzenia" 11.07.09, 20:15
                                      a ja miałam na pierwszym miejscy pedagogikę i się dostałam ;D nie będę z niej
                                      rezygnować nie chce mi się bawić w odwołania.. tylko nie widzę nikogo z
                                      pedagogiki xD na prawdę nikt nie wybiera się na te studia? xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka