Dodaj do ulubionych

Politechnika Opolska vs. PPWSZ- TIR

IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.09, 19:15
hej. mam problem. Planuję studiować Turystykę i Rekreację. Nie wiem jednakże,
którą uczelnię wybrać- Politechnikę Opolską czy tez Podhalańską Państwową
Wyższą Szkołę Zawodową w Nowym Targu? Z jednej strony myślę, że Opole to w
końcu lepszy prestiż a z drugiej w Nowym Targu jest lepsza specjalizacja-
Rekreacja Ruchowa z Odnową Psychosomatyczną. Stąd też moje wątpliwości. Proszę
Was o Opinie.
Z góry Dziękuję i pozdrawiam.
;]
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Politechnika Opolska vs. PPWSZ- TIR IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 12:13
      Podbijam
    • Gość: zoomi Re: Politechnika Opolska vs. PPWSZ- TIR IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 17:30
      Moim zdaniem Opole. Chociaz ciekawa ta rekrecja ruchowa z odnowa ;)
    • Gość: hubbub90 Re: Politechnika Opolska vs. PPWSZ- TIR IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.09, 17:21
      ? ;]
    • Gość: nik Re: Politechnika Opolska vs. PPWSZ- TIR IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 10:31
      Lepiej zostań w Nowym Targu
      • Gość: hubbub90 Re: Politechnika Opolska vs. PPWSZ- TIR IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 14:27
        hmm. Dziękować. huh. :]
        • Gość: liszlo Re: Politechnika Opolska vs. PPWSZ- TIR IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 20:06
          W górach- ładnie. Chociaz z Opola tez niedaleko. :P . odnowa psychosomatyczna
          moim zdaniem. Zorientuj sie jeszcze jak jest z ewentualnymi stypendiami, no i ze
          zrobieniem II stopnia. Powodzenia. ;)
    • Gość: ktos Re: Politechnika Opolska vs. PPWSZ- TIR IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.09, 21:21
      jeśli chodzi o studia dzienne to ZAWSZE państwowa uczelnia, prywatne ściągają
      kasę jak mogą!!!
    • Gość: hubbub90 Re: Politechnika Opolska vs. PPWSZ- TIR IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 17:41
      Obie są panstwowe. ;] Dziękować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka