hieroglif1 10.08.06, 14:19 Kilka słów o tym. Łącznie z loginami uzytkowników forum. Nie wiem, jak to wyjaśnić, jakie sa moje prawa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mskaiqu Re: zemsta na forum. 10.08.06, 14:27 hieroglif1 napisała: Łącznie z loginami uzytkowników forum. Nie wiem, jak to > wyjaśnić, jakie sa moje prawa? Kto Ciebie skrzywdzil Sierotko Marysiu? O ile wiem, nie potrafisz normalnie opowiadac ani odpowiadac. Skup sie wiec, moze zjedz troche salatki lub po chlopsku - mlecza /Mniszek lekarski/ i wyjaw kolejno zdrajcow. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: zemsta na forum. 10.08.06, 14:31 mskaiqu napisał: > hieroglif1 napisała: > > Łącznie z loginami uzytkowników forum. Nie wiem, jak to > > wyjaśnić, jakie sa moje prawa? > > Kto Ciebie skrzywdzil Sierotko Marysiu? O ile wiem, nie potrafisz normalnie > opowiadac ani odpowiadac. Skup sie wiec, moze zjedz troche salatki lub po > chlopsku - mlecza /Mniszek lekarski/ i wyjaw kolejno zdrajcow. potrafisz wyjąsnic mi co to znaczy "trzecie oko"? Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiqu Re: zemsta na forum. 10.08.06, 14:42 hieroglif1 napisała: > potrafisz wyjąsnic mi co to znaczy "trzecie oko"? Sa tacy co twierdza ze je maja. Umiejscowione ma byc gdzies miedzy dwoma "normalnymi" o ile oczywiscie jest fizyczne miejsce dla niego. Tamte musza wiec byc jedno na Moroko drugie na Kaukaz. Zazwyczaj tak sie dzieje, kiedy posiadajacy trzecie oko otrzymal piescia lub obuchem siekiery w czolo, tak jak sie znieczula swiniaka przed sprawieniem. Co potem taki moze widziec, latwo jest sie domyslec. Powiesz mi Aniele, kto? Kto smial twierdzac, ze posiada trzecie oko, zrobic Ci krzywde? Stworzymy mu czwarte i piate i szoste.... n Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: zemsta na forum. 10.08.06, 15:34 gdybyś wiedział/-a o co pytam, nie odpowiadałabyś/-byś tak obszernie. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiqu Re: zemsta na forum. 10.08.06, 15:47 hieroglif1 napisała: > gdybyś wiedział/-a o co pytam, nie odpowiadałabyś/-byś tak obszernie. Obawiam sie Hieroglifku, ze z Toba, jesli nie ja to juz nikt sie nie dogada. Staraj sie wiec choc troszke do rzeczy. Kto ma te pieprzone trzecie oko? Ty? i widzisz zloczyncow przez nie? Wymieniaj kolejno. Tylko sie nie wdawaj w koleiny mentalne bo wiesz, ze tych glupich pielegniarzy z pasami wszedzie pelno Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: zemsta na forum. 10.08.06, 16:23 obawiam sie odpowiadajacy, że masz kłopoty z brakiem wyobrazni albo inny problem z jej nadmiarem. Powodzenia, jak napisała autorka ksiazki do histori. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiqu Re: zemsta na forum. 10.08.06, 16:30 hieroglif1 napisała: > obawiam sie odpowiadajacy, że masz kłopoty z brakiem wyobrazni Problem, Kochanie, to ja mam z wyproznieniem, dlatego tu zagladnalem. Wszystkie laksigeny wysiadaja przy tym niezwyklym zjawisku zwanym FP :) Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: zemsta na forum. 10.08.06, 20:50 ee, jesli taki problem zaistniał, to trzeba ciebie chyba wyprosić z tego forum, albo wystosować prośbę o nie odzywanie się w tym temaie- jak dokonać nieodzywania się tego nauczy cię admin forum psychologia. no i zwracaj się do mnie jak tobie wygodnie. To tylko o tobie świadczy.A przeze mnie zostanie innym powtórzone. Ja powiedziałabym, że wszystko inne przy twoim końcowym uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
nostra_damus Re: zemsta na forum. 10.08.06, 15:51 Czyżby ktoś w końcu zrobił z tobą to samo, co ty robiłaś ze wszystkimi wokół? Czytaj zrobił cie w wiadomo co? Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: zemsta na forum. 21.08.06, 12:29 "Niniejszym mamy zaszczyt, przyjemność etc., etc., etc....:)" to chyba najjasniej przemawia za tym z kim mam do czynienia, zatem zastanawiam się czy ja z sobą czy z sami z sobą. Nierozumiem dlaczego miałabym zaniechać własnych wątków. Dokładnie tak, własnych. Odpowiedz Link Zgłoś
nostra_damus Re: zemsta na forum. 21.08.06, 12:31 Widzisz głupolu, pościagałas do gazety nawet lekarzy... skad...?:) I co teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: zemsta na forum. 21.08.06, 13:41 czy tu pisują lekarze ? Jeżeli tak,to podobni z Krakowa i Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: zemsta na forum. 21.08.06, 13:39 wątki coraz bardziej absurdalne, bezsens wywodów poraża. Czas iśc na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś