Gość: Shila IP: *.ostnet.pl 27.07.09, 18:36 Co daje studiowanie logistyki? Kim się po niej jest? W jakiej firmie można pracować? Myślicie, że to kierunek z przyszłością?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan sowa Re: Logistyka IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 27.07.09, 19:29 mysle ze to bardzo dobry ale nudny kierunek; sa znakomite place po tym.Ja mieszkam na dalekim zadupiu i nawet u mnie w urzedzie pracy znalazlem oferte pracy z zajebistym wynagrodzeniem [ z tego co pamietam to do 7 tys zl].A bezrobocie zżera moje zadupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Logistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 10:31 nie myśl bo się zmęczysz. Bo i zarazem Ci to nie wychodzi. Logistyka jest fajnym kierunkiem, ciekawym. A płace wcale nie są rzędu 7 tys. Tyle pewnie jako kierownik nie dostaniesz. Średnio są na poziomie ok. 3tys. Odpowiedz Link Zgłoś
lstiti Re: Logistyka 27.07.09, 20:34 > Co daje studiowanie logistyki? Nic, jeśli się studiuje nie wiedząc po co. Tak samo jest z innymi kierunkami. >Kim się po niej jest? Absolwentem logistyki. W jakiej firmie > można pracować? W każdej. Zarówno firmy transportowe i spedycyjne potrzebują logistyków jak i wszystkie inne, które coś produkują lub magazynują. >Myślicie, że to kierunek z przyszłością?? Myślę, że tak. Im więcej się produkuje, magazynuje i transportuje tym więcej ludzi potrzeba do ogarnięcia tego. Odpowiedz Link Zgłoś
polecam_wszop Re: Logistyka 30.07.09, 14:52 Studiować można np. w Katowicach w Wyższej Szkole Zarządzania Ochroną Pracy Logistyka w handlu i przemyśle - specjalność na kierunku Zarządzanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekrutacja WSZOP Re: Logistyka IP: 89.25.159.* 15.04.10, 09:30 Od tego roku we WSZOP-ie Logistyka w handlu i przemyśle na kierunku inżynierskim - Zarządzanie i Inżynieria Produkcji. Po ukończeniu można kontynuować studia II stopnia m.in. w specjalnościach: Zarządzanie Zasobami Ludzkimi, Zarządzanie BHP w procesach produkcyjnych i Zarządzanie Środowiskiem i Gospodarka Odpadami!!! Szczegóły: studia.wszop.edu.pl/index.php?s=134 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial Re: Logistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 11:03 > Co daje studiowanie logistyki? Kim się po niej jest? No nie wiem - chyba logikiem (ironia). > W jakiej firmie można pracować? Na uniwersytecie - wydział filozofii. >Myślicie, że to kierunek z przyszłością?? Myślenie logiczne ma przyszłość - ale nie w tym kraju, gdzie ludzie mają dostęp do internetu, a nie wiedzą kim się jest po logistyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra89 Re: Logistyka IP: *.net.stream.pl 18.07.13, 17:06 oczywiście, że warto :) ta branża rozwija się coraz bardziej więc warto inwestować w studia związane z tym kierunkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś