Gość: dKo_szczur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 13:57 Moje iq wynosi 124, wiedza z liceum raczej średnia,dobra ale bez przesady. Czy mam szanse utrzymać sie na dobrej politechnice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzyby w deszczu Re: moje iq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 14:22 Myśle że jeżeli będziesz sie systematycznie uczył(a) to dasz rade. Ale to zależy także od kierunku na politechnice. Są kierunki łatwiejsze(budownictwo,inż.środowiska,transport) i trudniejsze (matematyka,fizyka techniczna,architektura,elektronika)-z relacji znajomych. Pamiętaj że zawsze lepiej się więcej uczyć i skończyć np Architekture(nie wiem czy myslałeś(aś) o tym kierunku dodam że ciężko sie dostać) niż zostać kolejnym absolwentem medycyny,prawa lub co gorsza bezrobotnym ekonomistą. Pozdrawiam i życze trafnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pai Re: moje iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 19:48 a wiesz ze absolwentow architektury wcale nie jest mniej? poza tym ciekawe wedlug jakich kryteriow ten podzial na latwiejsze i trudniejsze kierunki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rean Re: moje iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 19:49 najlepiej wypytaj studentow politechniki jakie maja iq i porownaj:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: moje iq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 12:16 Przepraszam, inż.środowiska musi być trudniejsza od fizyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reo Re: moje iq IP: *.biol.uw.edu.pl 28.08.09, 20:19 inteligencję można mierzyć jedynie orientacyjnie, każdy test pokaże inny wynik, a taki jak twój jest dosyć wysoki - na pewno znacznie wyższy od przeciętnej, więc nie wiem w czym problem. Niedawne badania wskazują że inteligencja nie jest zakodowana genetycznie, ale się ja nabywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neogeo Re: moje iq IP: *.icpnet.pl 28.08.09, 20:51 Odpowiedź jest prosta: NIE Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: moje iq 28.08.09, 21:38 IQ niewiele świadczy o tym, czy ktoś się utrzyma na studiach czy nie. Inteligencja sama w sobie jest pewnym czynnikiem, ale nie jest warunkiem wystarczającym, a bywa czasem, że nawet nie jest koniecznym. Sam znam ludzi, którzy jakąś wielką inteligencją nie grzeszą, a jednak na polibudzie sobie radzą (głównie dzięki porządnej systematycznej pracy) i najprawdopodobniej jako inżynierowie zajdą dalej niż ja, pomimo tego, że według IQ jestem naprawdę inteligentnym człowiekiem (z tego względu mogę nawet przyznać, że IQ wcale nie jest jakimś świetnym wyznacznikiem inteligencji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambitny Re: moje iq IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.09, 14:21 A czy ktoś mógłby podać stronę mierzącą IQ bezpłatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: moje iq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.09, 13:56 Po co ci to? Twój kierunek kończą tysiące, stał sie obiektem żartów, poszukaj znajomości może gdzieś sie załapiesz po studiach jako np.pomoc księgowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: moje iq IP: *.awakom.net 22.02.10, 16:36 ja polecam ten test na iq:iq-polska.pl/?mzm1odk5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambitny Re: moje iq IP: 109.243.200.* 22.02.10, 21:33 i po co tocw...u pchany w pipe umieszczasz? szukasz frajera? nie-nie rozwiązałem,klikałem ile wlezie żeby zobaczyć co na końcu palancie Odpowiedz Link Zgłoś