Dodaj do ulubionych

dodatkowy zarobek

05.04.22, 22:11
Polecam strony z sprawdzonymi ankietami

rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76602084
wypłata na konto, paypal, doładowanie telefonu i inne, dużo ankiet, dla mnie najlepsza, już zarobiłam na niej pare stówek :)

panel.badanie-opinii.pl/user/recommend/token/a55f7a8e32c2238758b830d908d36c6f3f9beb49/
wypłata na konto bankowe, dużo ankiet

studentswatch.pl/rejestracja?ref=202338
wypłata na konto lub inne nagrody

poznaj.to/rejestracja?r=YrSrG
wypłata już przy 20 zł, dużo punktów za poleconych :)

Wszystkie strony są wypłacalne, i łatwo w nich zarobić :) POLECAM
Obserwuj wątek
    • kasazakase Re: dodatkowy zarobek 04.07.22, 21:30
      Zarabianie pieniędzy wcale nie musi być trudne. Polecam tą stronkę datafreebux.xyz/ref.php?r=8137501417369570 Można zarobić fajną kasę siedząc w domu. Za samą rejestrację dostałam 10$. Wejdź i się przekonaj
      • dominika6211 Re: dodatkowy zarobek 09.08.23, 22:10
        0
        • dominika6211 Re: dodatkowy zarobek 24.05.24, 21:36
          ,
          • dominika6211 Re: dodatkowy zarobek 13.01.25, 18:49
            a
    • orofars10 Re: dodatkowy zarobek 25.06.24, 15:49
      <a href="HTTP://www.gazeta.pl"target="_blank">Aktywny link do Gazeta.pl
      otwierany w nowym oknie</a>
      • orofars10 Re: dodatkowy zarobek 25.06.24, 15:50
        coś te linki nie działają <a href="HTTP://www.gazeta.pl"target="_blank">Aktywny link do Gazeta.pl
        otwierany w nowym oknie</a>
    • orofars10 Re: dodatkowy zarobek 25.06.24, 15:59
      polecam tą stronkę www.ankiety.net.pl
    • kosmoslogin Re: dodatkowy zarobek 30.11.24, 15:39
      Hej! :) Polecam bardzo wypełnianie ankiet on-line, można sobie ogarnąć "kieszonkowe" nie wychodząc z domu, leżąc w łóżku czy też jadąc komunikacją miejską. :) Wypełniam już od kilku ładnych lat, więc wiem o czym mówię. Potrzeba trochę cierpliwości, ale zdecydowanie opłaca się!
      Aby faktycznie coś z tego mieć, polecam zarejestrować się na wszystkich portalach naraz (wówczas każdego dnia z pewnością będzie coś do zrobienia) i skrupulatnie wypełniać wszystkie ankiety, jakie otrzymamy (z niektórych portali przychodzą na e-mail, a do niektórych trzeba zaglądać bezpośrednio - im częściej tym lepiej :) )

Poniżej lista sprawdzonych przeze mnie, wypłacalnych portali. Są to linki, pod którymi wygodnie od razu można się zapisać :) :

www.ysense.com/?rb=59748220 (strona jest po angielsku, ale można ustawić sobie tłumaczenie w przeglądarce, a ANKIETY SĄ PO POLSKU ! :) - tu należy odwiedzać stronę jak najczęściej, klikać, klikać, nie poddawać się i nie zniechęcać! Wg mnie jeden z najlepszych paneli! )

www.pagazani.com/?ref=2214287 (jak wyżej, strona bardzo podobna do Ysense)

rejestracja.bo-panel.pl/?r=f26db058 (zaproszenia do ankiet przychodzą na maila)

panel.marketagent.com/ShortReg/Registration/pl?RefUID=1485552 (ankiety przychodzą na maila, ale warto również samemu sprawdzać panel)

greenpanthera.com/pl/?rf=fe16830170ef78 (jak wyżej)

rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=77162360 (jeden z fajniejszych paneli! zaproszenia przychodzą na maila, warto też ustawić sobie powiadomienia w przeglądarce)

reaktoropinii.pl/ref/6cccb (jak wyżej :) )

account.yougov.com/pl-pl/join?referral=19Myp5uIglFMi3zTDGT7DQ (ankiety otrzymujemy zazwyczaj na maila; tu wyjątkowo zamiast wypłaty gotówki są bony 100zł lub 250zł np. do allegro, więc można sobie kupić czego dusza zapragnie, dlatego nie uważam, aby była to jakaś wada :)

poznaj.to/rejestracja?r=rFAwAF (warto sprawdzać panel)

www.toluna.com/register?referralGuid=48f8a3ff-d92a-446b-9a9b-f9db428b5fd7 (przychodzą na maila, ale też warto sprawdzać, bo nie wszystkie przychodzą! dodatkowo są tam też krótkie, jednopytaniowe ankiety)

panel.demando.pl/user/recommend/token/eec409e423ac677b0e6a958f4e29a11e7363092f/ (czasem przychodzi zapro na maila, jednak lepiej sprawdzać co jakiś czas panel, aby nie być stratnym! :) )

Z portali można korzystać zarówno na komputerze, jak i na telefonie :)

Tutaj jeszcze APLIKACJA dedykowana stricte NA TELEFON. Należy sprawdzać ją jak najczęściej, ponieważ powiadomienia lubią szwankować niestety. Co tutaj jest fajne, wypłacać można już od 15zł!

LINK do aplikacji: attapoll.app/join/kcyvh

Po instalacji i zalogowaniu, w ustawieniach należy wpisać KOD polecający: kcyvh

Tutaj jeszcze panel z nagrodami rzeczowymi (są bardzo różnorodne gadżety, książki, kosmetyki, elektronika, AGD i inne, mega duży wybór, więc każdy znajdzie coś dla siebie - osobiście odebrałam już czajnik elektryczny i mam sporo punktów na kolejną nagrodę - szybko się zbiera przy regularnym wypełnianiu):
      panelariadna.pl/register?ref=988406012 (zaproszenia do ankiet przychodzą zazwyczaj na maila)

Polecam każdemu wypełnianie ankiet jako dodatkowe zajęcie! Wypełniamy kiedy chcemy, nikomu nic nie płacimy, nic nie inwestujemy, a możemy jedynie zyskać! :)
    • ewelina2806 Re: dodatkowy zarobek 22.01.25, 11:07
      Chcesz zacząć zarabiać online? Programy partnerskie to doskonały sposób na dodatkowy dochód lub nawet pełnoetatową pracę zdalną. Jeśli chcesz dowiedzieć się, jak skutecznie promować produkty i usługi, oraz jakie strategie przyciągają klientów, chętnie Ci pomogę! Skontaktuj się ze mną, a pokażę Ci, jak zacząć zarabiać przez Internet. Nie czekaj, zrób pierwszy krok w stronę finansowej niezależności!
      Po więcej informacji zapraszam przez whatsApp 882-018-927
      #Afiliacja #ProgramyPartnerskie #ZarabiajOnline #PracaZdalna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka