Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KOMENTARZE LOGO WL

IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 10:31
    Obserwuj wątek
      • Gość: grzeda Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.wsb.poznan.pl 28.03.02, 10:53
        Wprawdzie jest to jedyna propozycja jaka widzialem ( Daras mi mowil ze zostały
        ponoc stworzone 3), ale dla mnie to logo jest po prostu ZAJEBISTE!!!!!!!!!!!!!!
        I z braku innych póki co wariantów jestem jak najbardziej za!

Pozr

• Gość: sumak Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.man.poznan.pl 28.03.02, 11:23
        Z tego co od Ciebie dostałem emalią to zdecydowanie środkowa propozycja. Tyle
        ode mnie.
        nARKA
        • Gość: MaciejK Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.radiomerkury.pl 28.03.02, 13:13
          Teoretycznie najładniejsza jest pierwsza propozycje tylko niestety za bardzo
          sie kojarzy(mi oczywiście) z nalepka na piwo, dlatego sklaniałbym się ku
          ostatniej z jedna małą uwagą-wielkość liter -myśle ze słowo Lecha powinno być
          wiekszymi literami niz Wiara, tak mi sie przynajmniej wydaje.
          PZDR
      • Gość: Fanatico Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 13:11
        Moj komentaz masz na mailu.
        A dla wiadomosci ogolu ja popieram projekt nr 1
        Pozdro.
      • Gość: Daras Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 15:09
        Guerra jak mozesz to przysli mi jeszcze raz wszystkie 3 projekty bo mi sie
        gdzies one zapodzialy
      • redakcja Re: KOMENTARZE LOGO WL 28.03.02, 17:10
        Jestesmy strasznie ciekawi, jak to logo ma wygladac. Mysle, ze inni forumowicze
        rowniez. Moze jakis link?
        No chyba, ze chcecie na razie ukryc te projekty.
        • Gość: kolej Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.stacje.agora.pl 28.03.02, 18:28
          no to tak:
          pierwsze - niezłe, ale jak dla mnie zbyt wojownicze
          drugie - jajowate, czczionka Kreisela, bardzo słabe
          trzecie - najlepsze, jest piłka, też mi się wydaje że słowo Lecha nie powinno być mniejsze od Wiara

Czy - obojętnie co przyjmiemy - na dole loga małą czczionką nie powinno być �Stowarzyszenie Kibiców�
        • Gość: Sargon Re: Projekty WL - link IP: *.futuro.pl 28.03.02, 23:45
          www.kolejorz.pyry.net/wiara.jpg

pzdr
      • Gość: szafir Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.me.put.poznan.pl 28.03.02, 18:27
        Najlepsza według mnie jest propozycja nr 1. Zajebista !!!!!!!
        • Gość: pluto Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 21:45
          to co mi przysłałes to ten projekt pierwszy od góry . jednym słowem "SUPER"
          • Gość: asko Do Guerra IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 22:11
            Guerra czy dyskusja dotyczy 3 wariantów Logo Stowarzyszenia przysłanych przeze
            mnie? Tak z ciekawości się pytam.
            Pozdrawiam
            • Gość: Camara Re: Do Guerra IP: 217.96.35.* 29.03.02, 07:38
              Jedyneczka mociupankowie.......jedyneczka.
      • Gość: vivacee plagiatowi mówię NIE!!! IP: *.cgs.poznan.pl 29.03.02, 07:50
        przydało by się trochę więcej orginalności:
        1. jednoznacznie kojarzy się z etykietą piwka
        2. jak dla mnie przerobione logo firmy jako
        3. przypomina logo pewnej akcji promocyjnej
        Kompanii Piwowarskiej, bodajże związanej z Igrzyskami.

ale moje słowo nie jest decydujące...
        pzdr
        vivacee
        ps. jeśli twórca poczuł się urażony, to przepraszam.
      • Gość: Alchem Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 09:07
        jakbym mial wybierac z tych trzech, to pomimo "motywu piwa" wybralbym 1

pozdro
        • Gość: guerra Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.icpnet.pl 29.03.02, 09:36
          asko dokładnie. Jako jedyny stanąłeś na wysokości zadania i coś przygotowałeś.
          Przepraszam, że jeszcze o tym nie wspomniałem. Jeśli to możliwe to weź pod
          uwagę większość komentarzy i ewentualnie wprowadź poprawki

pzdr
          • Gość: arena Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: 192.168.10.* 29.03.02, 10:59
            Na razie 1 i 3 ale domagają dopacowania. Raczej z drugiego nic zrobić się nie
            da.
            • Gość: pajko Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.pf.com.pl / 10.7.4.* 29.03.02, 11:21
              Bardzo podoba mi się pierwszy projekt. Może zamiast kapsla wykorzystać motyw
              piłki z trzeciego projektu...Drugi chyba jednak nie.
          • Gość: Feelgood Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: 195.216.121.* 29.03.02, 12:03
            A gdzie można obejrzeć projekty?
            • Gość: guerra Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.icpnet.pl 29.03.02, 12:13
              SARGON umieścił projekty na serwerze i są dostępne pod adrsem....odsylam 10
              postów w górę
              • Gość: Feelgood Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: 195.216.121.* 29.03.02, 13:03
                Wobec tego - numer jeden z napisem na szarfie: Stowarzyszenie Kibiców
                nARKA
      • Gość: Daras Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 12:42
        Po obejrzeniu i przeanalizowaniu projektow doszedlemdo wniosku ze zdecydowanie
        najlepszym projektem jest projekt nr 1. Z nalym zaznaczonkiem ze znapi LECH
        powinien byc wiekszy od napsu WIARA. Mozna by bylo rowniez dodac napis po
        pokach stowarzyszenie kibicow
      • Gość: plastic Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.icpnet.pl 29.03.02, 12:49
        logo nr.2 najbardziej przypadlo mi do gustu... w pierwszym jest za
        duzo "piwa" ;)
      • Gość: MARCHEWA Re: DO WSZYSTKICH IP: 213.17.225.* 29.03.02, 15:18
        Czesc witam wszystkich!!! Te loga to moja robota, dostalem od ASKO troche
        niejasne wytyczne dlatego brakuje m.in. ,,wiara lecha'' jest to oczywiscie do
        poprawienia. Przed meczem z Radzionkowem probowalem skontaktowac sie z kism ze
        stowarzyszenia przez osoby rozdajace ulotki ale zostalem olany!!! Dlatego
        prosze sie kontaktowac w tej sprawie z moim przyjacielem ASKO!!! Pozdrawiam
        wszystkich!!! HEJ LECH!!!
      • Gość: Cromm Re: Loga IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.04.02, 20:34
        No,ładne kolego Marchewa - ładne.....szczególnie ta pierwsza propozycja oddaje
        kwintesensje Stowarzyszenia.....
        Mój grafik też tam cuś wyskrobał,alem nie miał gdzie tego zamieścić.....to się
        niedługo zmieni,bo szykuję niespodziankę.....
      • Gość: grzeda Re: KOMENTARZE LOGO WL IP: *.wsb.poznan.pl 02.04.02, 12:52
        Dopiero teraz mialem okazje zobaczyc wszystkie 3 projekty, moim zdaniem 3.
        odpada, a rozstrzygnie sie miedzy 1. i 2. po tych poprawkach....poki co 1. jest
        mimo wszystko najlepszy, aha i nie powinni chyba byc roku...a we "wstążce"
        napis: "Stowarzyszenie Kibiców"

Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka