Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LECH KUPUJE MECZE?

IP: *.icpnet.pl 19.05.01, 19:22
    Witam,
    W ostatnim okresie prasa brukowa z Przegladem Sportowym na czele insynuuje, ze
    LECH kupuje mecze. Dzisiaj wygralismy z Myszkowem 2:0, ktory nadal ma sznase na
    zostanie w drugiej lidze. Czy jest to mozliwe, ze LECH kupil ten mecz??? Dla
    mnie bzdura, ale chodza takie plotki. Jestem ciekaw jakie jest wasze zdanie.
    Czy LECH kupil mecze aby zostac w II lidze, czy zostanie dzięki swojej
    walecznosci? Czy uwazacie, ze stoleczne brukowce sieja plotki o kupowaniu meczy
    przez KOLEJORZA? Czy zalezy im zeby POZNAN znkinal z pilkarskiej mapy Polski?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Student Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: 213.241.18.* 19.05.01, 19:30
        Gadasz !!!! 2:0!!!! Właśnie kombinowałem jak się dowiedzieć wyniku, żeby nie
        trwać w niepewności. Ten wynik to jak balsam.
        Pozdrowienia od pyrusa obecnie w Warszawie.
        • Gość: Lechita Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icom.ca 19.05.01, 19:34
          Gość portalu: Student napisał(a):

> Gadasz !!!! 2:0!!!! Właśnie kombinowałem jak się dowiedzieć wyniku, żeby nie
          > trwać w niepewności. Ten wynik to jak balsam.
          > Pozdrowienia od pyrusa obecnie w Warszawie.

Hej. Wyniki mozesz sprawdzic na www.lech.poznan.pl
          Maja nawet relacje na zywo.
        • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 19.05.01, 19:45
          Ciesze sie, ze znasz juz wynik KOLEJORZA. Wolalbym jednak, zebys zabral glos w
          zalazku tej dyskusji. Kupuejmy mecze, czy to nagonka warszawskiej prasy
          wymierzona w wielkopolski football.
          • Gość: anka9009 Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 23:01
            pojęcia nie mam
            nie widziałam od dawna żadnego meczu Lecha
          • Gość: Student Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: 213.241.18.* 20.05.01, 00:24
            Nie wiem. Nie dane mi było widzieć ostatnich meczy, więc nie mogę oceniać. To
            2:0 z Myszkowem jest jednak dowodem, że Lech potrafi grać. No chyba, że
            sędzia... Nie widziałem, nie mam zdania.
            Cała polska liga (pierwsza, druga i reszta też) jest bagnem. Nie mam złudzeń,
            że Lech w tym towarzystwie jest kryształowo czysty, bo pewnie nie jest (nie
            mówię tu o ostatnich meczach, ale dajmy na to paru ostatnich sezonach). Dziwne
            natomiast jest to, że jakoś teraz wszyscy się przyczepili Lecha, który walczy o
            utrzymanie w II lidze, a przecież w pierwszej lidze są dużo większe szopki.
            Dlaczego o nich się nie mówi ? DLaczego tylko o Lechu ? Przecież kupowanie
            meczy, to nie jest tylko problem Lecha, ale praktycznie wszystkich. W tym
            kontekście to jest dziwne, choć nie jestem fanem spiskowej teorii dziejów.
            Piłkarzom i trenerom mogę powiedzieć: nie przejmujcie się tym pieprzeniem i
            róbcie swoje, a kibicom: przychodźcie na Bułgarską na frekwencją pokażcie co o
            tym myślicie.
            Tyle w skrócie, bo mam kupę roboty.
            Do zobaczyska na Polonii.
            • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 20.05.01, 10:24
              Oczywiscie LECH tez kupowal mecze, chocby z Widzewem, ktory zresza przegral.
              Nie ma czystego klubu w polskiej lidze. Chodzi mi o cos innego. Nagle, przy
              dziwnych wynikach innych klubow (z I i II ligii) pisze sie glownie o KOLEJORZU.
              Dlaczego? Tym bardzej, ze powatpiewam czy Myszkow sprzedal by mecz LECHOWI,
              skoro obydwa zespoly walcza o utrzymanie w II lidze. Po przegranym meczu
              Myszkow znalazl sie w bardzo trudnej sytuacji!!! Mysle, ze sa ludzie ktorym
              zalezy aby sprowadzic football wielkopolski do Amici i Groclinu, aby
              zlikwidować LECHA.
              • Gość: Radost Re: LECH NIE KUPUJE!! IP: 213.76.74.* 20.05.01, 17:01
                Bylem, widzialem! Myszkow gral bardzo ambitnie ale bez koncepcji! no chyba ze
                tak mozna nazwac faulowanie przeciwnika caly czas! o dziwo nie dotawali kartek
                zawodnicy z Myszkowa( okolo 60 minuty mecz toczyl sie prawie 2 minuty na pau
                metrach bo Myszkow co Lech rozpoczynal zaraz sciagal do parteru za koszulke) po
                Lechu bylo widac troche zmeczenia ale co mile mnie zaskoczylo Lech gral jak
                bardzo doswiadczona druzyna ! umiejetnie odpoczywal i zwalnial akcje a kiedy
                bylo trzeba przyspieszal.
                Ponawiam moja oferte dla prezesunia z STS pana Ludwika - i proponuje aby
                zastanowil sie nad zawieszeniem Wisly i Ruchu - wedlug wytycznych ekspertow
                firmy STS obie druzyny sprzedaly mecz:)))))))) bo skoro Lech nie moze wygrac z
                Polarem wedlug firmy STS to jakim cudem wygrywa Orlen z Wisla ????? PANIE
                PREZESIE FIRMY STS SZYBKO DZIALAC I ZAWIESZAC BO BEDA GIGANTYCZNE
                STRATY!!!!!!!!!!!!
        • Gość: !steve Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: 10.40.129.* 21.05.01, 10:37
          Do Studenta. relacje on-line na oficjalnej stronie Lecha: www.lech.poznan.pl
          • Gość: Student Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: 213.241.18.* 21.05.01, 19:03
            Dzięki za info. Widzę, że nie doceniłem tej strony ;-)
      • Gość: Pałeczka Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 22:29
        • Gość: P.P. Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 22:32
          Tak to juz jest - jak Lech zaczyna wygrywac,to zaczynaja sie czepiac,ze mecze
          sa kupowane.A jak Kolejorz przegrywa,to nikt sie nie zainteresuje,ze moze mu za
          to płacą?W kazdym razie uwazam,ze pogloski na temat korupcji sa bez sensu -
          Lech po prostu podnosi sie z dolka i trzeba mu kibicowac,a nie oskarzac!
          Pozdrawiam!
          • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 21.05.01, 01:22
            Wpelni sie z Toba zgadzam!!! Niestety wielu ludzi (co najgorsza tez
            poznaniakow) uwaza, ze LECH wygrywa bo placi. To jest zasluga zlej prasy. Co
            mozna zrobic, zeby pismaki nie byly bezkarne, zeby ponosili konsekwencje
            szerzenia oszczerstw. Moim zdaniem niestety nic, tymbardziej, ze LECH nie raz
            bral udzial w pilkarskim pokerze.
            • Gość: Lechita Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icom.ca 21.05.01, 02:27
              Gość portalu: ede napisał(a):

> Wpelni sie z Toba zgadzam!!! Niestety wielu ludzi (co najgorsza tez
              > poznaniakow) uwaza, ze LECH wygrywa bo placi. To jest zasluga zlej prasy. Co
              > mozna zrobic, zeby pismaki nie byly bezkarne, zeby ponosili konsekwencje
              > szerzenia oszczerstw. Moim zdaniem niestety nic, tymbardziej, ze LECH nie raz
              > bral udzial w pilkarskim pokerze.

Jak to nic? Mozna do sadu ich pozwac! W USA gdyby ktos napisal ze jakas druzyna
              kupuje mecze, i nie mial zadnych dowodow, na drugi dzien juz by taka gazetka nie
              istniala. Placiliby grube pieniadze. I tak trzeba zrobic z tym PS. Do sadu
              skurwieli.

• Gość: ARTUR Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: 212.244.184.* 21.05.01, 12:24
                Kupuje nie kupuje, wszystko jedno. Szkoda, ze drużyna, której jak kibicuje nie
                kupuje. Polska piłka nożna była i jest (zob. ostatnie wyniki I ligi)tak brudna
                i skorumpowana, że w zasadzie jest już niereformowalna i nie ma co liczyć na
                pozytywne zmiany, gdy na czele PZPNu stoją tacy a nie inni ludzie.
              • Gość: misza Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.elite.com.pl 21.05.01, 13:54
                Z relacji na temat meczu z Myszkowem jakie mam od naocznych widzów wynika, że
                to gospodarzom, a nie Lechowi bardzo pomagały ściany (czyt sędzia), ale KS był
                tak słaby, że i to nie pomogło. Niech się PS zainteresuje lepiej meczem Wisły z
                Orlenem (kpina), a zwłaszcza I sprzedawczyka III RP Zagłębia L. ze Śląskiem-
                klasyk do przerwy 1:0, po przerwie 1:3. Zagłębie jest słynne z tego, że na
                jesień i na początku wiosny gromadzi tyle punktów, że pod koniec rundy handelek
                kwitnie. Ale w Warszawce ważne jest tylko pogrążenie Lecha i Poznania.....
                • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 21.05.01, 17:35
                  Zgadzam sie z Toba, ze inne druzyny znacznie czesciej hadluja. LECH jest
                  zaslaby na to, nie ma czego sprzedac i za co kupic. Warszawiacy wyczuli dobry
                  moment - strefa spadkowa lub wokol niej, a wiadomo ze spadek do III ligii
                  zalatwia LECHA na cacy. Do tego noz w plecy czyli glupi artykul - WIELKOPOLSKI
                  KLUB PILKARSKI mozna zutylizowac. Tyle, ze my do III ligii nie spadniemy a na
                  80-lecie wrocimy do "extraklasy" i bezpośrednio powalczymy z wawka na murawie.
                  (o ile znajdzie sie sponsor, bo jak nie to bedzie zle).
                • Gość: Sann Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.gbone.TU-Cottbus.De 22.05.01, 11:46
                  Nie mozna mowic ze inni handluja jak nie ma dowodow. Bo
                  to jest poziom pseudodziennikarzy, ktorzy sa za ciency
                  zeby zlapac kogos za reke, czego nalezaloby oczekiwac
                  od profesjonalistow. A tak brak umiejetnosci nadrabiaja
                  rzucaniem oszczerstw. W koncu kazdy moze powiedziec ze
                  kazdy mecz jest sprzedany i co z tego? Psy szczekaja,
                  karawana jedzie dalej. Z wynikow Lecha trzeba sie
                  cieszyc a szmatlawcow nie kupowac. I tyle.
              • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 22.05.01, 00:24
                Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Gość portalu: ede napisał(a):
                >
                > > Wpelni sie z Toba zgadzam!!! Niestety wielu ludzi (co najgorsza tez
                > > poznaniakow) uwaza, ze LECH wygrywa bo placi. To jest zasluga zlej prasy.
                > Co
                > > mozna zrobic, zeby pismaki nie byly bezkarne, zeby ponosili konsekwencje
                > > szerzenia oszczerstw. Moim zdaniem niestety nic, tymbardziej, ze LECH nie
                > raz
                > > bral udzial w pilkarskim pokerze.
                >
                > Jak to nic? Mozna do sadu ich pozwac! W USA gdyby ktos napisal ze jakas druzyna
                >
                > kupuje mecze, i nie mial zadnych dowodow, na drugi dzien juz by taka gazetka ni
                > e
                > istniala. Placiliby grube pieniadze. I tak trzeba zrobic z tym PS. Do sadu
                > skurwieli.
                >

To co piszesz z tym sadem to jest nierealne. Nikt nie pojdzie do sadu z taka
                sprawa, bo jak bedzie chcial kupic mecz to dopiero gazeta mu sie zrewanzuje.
                Troche rozsadku. LECH nie jest swiety, co nie zmienia faktu, ze PS sie
                niepotrzenie przypieprza do KOLEJORZA.

• Gość: swa Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.ae.poznan.pl 24.05.01, 11:59
        Ciekawe co PS napisze o meczach Orlen-Legia(1-0) i Polonia-Górnik(0-2).
        • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 24.05.01, 12:20
          raczej nic, a już napewno nie w takim tonie.
          • Gość: Olo Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 20:36
            poczytajcie tego szmatławca z dzisiejszego dnia. O Legii napisali, że "zła
            atmosfera w klubie..." (ha ha ha). A w listach od czytelników znowu imputują na
            temat Lecha, i to już po meczu z Myszkowem ! Oni wyraźnie nas prowokują, ale do
            czasu...Chyba wielkopolski bojkot tego papieru toaletowego już nie wystarczy.
            Czas pomyśleć o krokach prawnych.
            • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 25.05.01, 20:28
              Jutro o 19 zobaczą wszyscy, że KOLEJORZ meczy nie kupuje. Z drugiej strony
              znowu durnie mogą gadać, że Polonia sprzeda mecz?
      • Gość: !steve Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: 10.40.129.* 25.05.01, 20:58
        Czytaliście?
        https://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=289218&dzial=010400
        Przegląd Sportowy wyciągnął historię o próbie kupienia meczu z Amiką przez Wisłę, a Wyborcza to powtórzyła.
        Pismaki jednak zajmują się także handlem na innych stadionach, a listami od czytelników proponowałbym się nie
        przejmować. Swoją drogą to jakieś kuriozum, żeby Amica występowała, jako klub, który stoi na straży
        uczciwości w polskiej lidze. Przecież wszyscy doskonale pamiętają wyczyny niejakiego �Fryzjera�, wszyscy
        pamiętają chociazby słynny finał Pucharu Polski z Aluminium na stadionie przy Bułgarskiej.
        • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 26.05.01, 14:44
          Spoko, najażniejsze żeby dzisiaj na stadionie pojawiło się 12 tysięcy kibiców.
          Oczywiście LECH pokona Polonię!!!
        • Gość: Romek Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: 10.40.129.* 27.05.01, 17:08
          Piszesz, ze wszyscy pamietaja ”Fryzjera”. Problem jest w tym, ze ów Fryzjer
          jest co tydzien przy Bułgarskiej. A po tym, co zrobił, to już dawno powinine
          pójść na emeryturę i żyć dostatnio z profitów, które wyciągnął...
      • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 27.05.01, 13:19
        CZY POJAWIĄ SIĘ GŁOSY, ŻE LECH KUPIŁ MECZ Z POLONIĄ??? BYŁEM NA TYM MECZU I
        ŻAŁUJĘ ŻE KOLEJORZ NIE STRZELIŁ WIĘCEJ BRAMEK - SĘDZIA BYŁ Z WARSZAWY.
      • Gość: jar Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.poz-wok.leased.ids.pl 28.05.01, 17:52
        Jedno pytanie:
        ZA CO???
        • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 30.05.01, 10:32
          To tylko taka mała prowokacja.
          • Gość: misza Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.elite.com.pl 30.05.01, 15:56
            W sobotę 26.05 rezerwy Lecha rozegrały bardzo ważny mecz, który mógł decydować
            o awansie do III ligi (wygrali 1:0). O godz. 15 miała być zbiórka piłkarzy
            Lecha II i wyjazd autokarem do Rogoźna na mecz z Wełną. O godz. 15.15
            zadzwonił mój brat, który jest piłkarzem rezerw Lecha błagając ojca o
            pożyczenie samochodu, gdyż klub nie ma pieniędzy na wynajęcie autokaru (podobno
            mają Neoplana, ale nie wiem, gdzie był). Jeśli nie zorganizowaliby sobie
            wyjazdu własnymi autami, to nie pojechaliby na mecz.Trud całego sezonu
            poszedłby na marne. I ten klub jest przedstawiany w PS jako I sprzedawczyk RP,
            który kupuje mecz za meczem????!!!!! A swoją drogą sytuacja finansowa klubu
            musi być już katastrofalna. Utrzymanie i co dalej??????
            • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 30.05.01, 16:04
              Jak się utrzymają i dostaną grunt w dzierżawę to znajdzie się sponsor.
              Przeczytaj dzsiejszy Puls Biznesu. Polecam.
              • Gość: misza Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.elite.com.pl 01.06.01, 10:22
                obyś miał rację. Tyle tylko, że już nie potrafię zliczyć ile razy już wszystko
                było dogadane, już sponsorzy otwierali portfele itp i nagle cisza. Pamiętam, że
                same Browary chyba z 10 razy miały być sponsorem Kolejorza i co z tego
                wyszło??? Mam nadzieję, że sie mylę, ale dopóki nie będzie oficjalnych umów to
                nie uwierzę
                • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 01.06.01, 13:40
                  Jak miasto przekaże grunty w dzierżawę i pozwoli wybodować tam jakiś market, to
                  LECH może dosatawać od sponsora paręnaście mln zł rocznie!!! Jest to wielka
                  szansa na odbudowianie prawdziwego KOLEJORZA.
        • Gość: mko Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 14:17
          jak myslisz, ilu zawodnikow druzyny przeciwnej trzeba przekupic zeby wygrac
          mecz? Moim zdaniem wystarczy dwoch (gora trzech) - kazdemu po 3000 zl i mecz
          jest twoj (w czwartej lidze wystarczy 500 zl)
          • Gość: ede Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.icpnet.pl 01.06.01, 16:49
            To nie jest odpowiadające mi podejście do piłki. Zmęczony jestem tymi głosami o
            sprzedawanych meczak. Każdy zrzędzi, narzeka i biedoli, a sam nic nie robi.
            Oczywiście masz mały wpływ na to czy ktoś kupi mecz czy nie, ale masz duży
            wpływ na Twoje podejście do tego. Jak popadniesz w obsesję to po co w ogóle
            chodzić na mecze??? Mam paru kumpli, specjalistów od teorii spisków, niestety
            na ogół chłpacy wszędzie widzą zło bo się poprostu nie realizują i swoją
            frustrację życiem i sobą w ten sposób wyładowują.
      • Gość: max Re: LECH KUPUJE MECZE? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 23:42
        i tu powinny być wykrzykniki !!!!!!! ŁAPÓWKARZE !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka