Forum Dom okna PCV
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polecę Wam dobre okna:)

21.10.14, 10:45
    Witajcie.
    Niedawno zmieniałam okna w swoim domu i jestem mega zadowolona.
    Okna w pięknym orzechowym kolorze, profil naprawdę dobry bo firmy Rehau (ale mają jeszcze "Vekę").
    W końcu mam ciepło w domu:)
    Firma nazywa się "Stolbud" Pszczyna.
    Montaż okien poszedł szybko, sprawnie i "czysto".
    Mój dom wiele na zmianie tych okien zyskał. Ekonomicznie i wizualnie.
    Naprawdę polecam.
    E.
    Obserwuj wątek
      • mtrrr Re: Polecę Wam dobre okna:) 07.11.14, 12:34
        Ja wolę samamu wszystko, okna PCV też ładne, w kolorze, kupowane u www.skladbudowlany-zuromin.pl/ sprawuja sie swietnie, chociaż wybór miałem trudny, bo korciły mnie drewniane, no nic, gdyby ktoś chciał skorzystac to zalecam
        • mtrrr Re: Polecę Wam dobre okna:) 07.11.14, 12:36
          Ja wolę samamu wszystko, okna PCV też ładne, w kolorze, kupowane u www.skladbudowlany-zuromin.pl/ sprawuja sie swietnie, chociaż wybór miałem trudny, bo korciły mnie drewniane, no nic, gdyby ktoś chciał skorzystac to zalecam
      • 63martyna Re: Polecę Wam dobre okna:) 13.07.15, 11:52
        Też wybraliśmy budvar. Mieszkamy w starym domu w którym wymienialiśmy wszystkie okna. Różnica ogromna, bez porównania z tym jak mieliśmy jeszcze stare. W domu jest cieplej i ciszej, hałas z ulicy nie nie jest już tak dokuczliwy.
      • farsol Re: Polecę Wam dobre okna:) 24.07.15, 12:02
        Sporo dobrych producentów okien w tej chwili działa w polsce nie trzeba się ograniczać tylko do tych, którzy wydają duże nakłady na reklamę. Faktycznie firma Budvar Centrum wygląda bardzo dobrze. Sąsiedzi ostatnio kupowali od nich okna na poddasze i z relacji wynika, że są zadowoleni.
        • bozenkapys Re: Polecę Wam dobre okna:) 26.03.16, 13:44
          najważniejsze to trafić do rzetelnej firmy z oknami gdzie są różni producenci. Dobiorą takie okna, które są najlepsze
        • budvar_czestochowa Re: Polecę Wam dobre okna:) 31.05.16, 17:45
          Zapraszamy do naszego nowego salonu okien i drzwi w Częstochowie w Centrum Handlowym Pułaski przy ul. Pułaskiego 84/86 lok. 29/30. Jesteśmy biurem franszyzowym firmy Budvar Centrum w Częstochowie. W ofercie posiadamy okna PCV, drzwi wejściowe drewniane, stalowe oraz aluminiowe jak również rolety zewnętrzne, parapety, moskitiery, żaluzje i roletki wewnętrzne. Zapraszamy na naszą stronę internetową www.budvar-czestochowa.pl
      • anna.kowalski Re: Polecę Wam dobre okna:) 16.02.16, 19:44
        Dzień dobry,
        jestem ze śląska, jak szukałam okien do domu to było dla mnie ważne to żeby były bezpieczne czyli okna wzmocnione, ładnie wyglądające i utrzymujące ciepło. Firm jest sporo. Znalazłam w Gliwicach firmę Oknolux i byłam pod ogromnym wrażeniem, pan Adam świetnie się na tym zna.
        • bozenkapys Re: Polecę Wam dobre okna:) 24.02.16, 16:59
          Witam, też znam tą firmę i sama u nich zamawiałam i to kilka lat temu. Z okien i parapetów jestem do dnia dzisiejszego zadolowona a teraz jeszcze okazało się że robią szafy i też zamówiłam. Oby więcej takich firm
      • bozenkapys Re: Polecę Wam dobre okna:) 26.03.16, 13:47
        ja osobiście polecam firmę Oknolux z Gliwic, fachowe doradztwo, taniej jak w innych firmach i solidnie
      • arkadiuszlodz Re: Polecę Wam dobre okna:) 26.04.16, 14:39
        Polecam Firmę Franus z lodzi ,montują i sprzedają okna firmy drutex miedzy innymi .Jestem zadowolony zarówno z drutexu jak i z obsługi firmy franus łódź gorkiego 24
        • bozenkapys Re: Polecę Wam dobre okna:) 26.05.16, 09:05
          ja w swoim domu sukcesywnie wymieniam okna, dom spory to i okien dużo. Za każdym razem korzystam z firmy Oknolux i za każdym razem fachowe doradztwo i świetne wykonanie. Mam okna w różnych i niestandardowych wymiarach a w Oknolux z Gliwic dają radę
      • graszkagaga1 Re: Polecę Wam dobre okna:) 29.05.16, 11:13
        Ja polecam firmę Oknolux z Gliwic, mają kilku producentów i podchodzą bardzo profesjonalnie do klienta od wyboru po montaż
      • budvar_czestochowa Re: Polecę Wam dobre okna:) 18.12.16, 07:46
        Zapraszamy do Budvar Centrum Okna Częstochowa!
        W nowym salonie w Częstochowie w CH Pułaski możemy na większej powierzchni zaprezentować szerszą ofertę.
        Teraz na powierzchni ponad 80 m2 można u nas zobaczyć oprócz naszego flagowego produktu jakim są okna PCV także drzwi zewnętrzne (m.in. Erkado, Gerda), bramy Garażowe Wiśniowski, parapety (których mamy teraz większy wybór), rolety zewnętrzne, moskitiery, żaluzje i roletki wewnętrzne.
        Zapraszamy do CH Pułaski przy ul. Pułaskiego 84/86 lok. 29/30 w Częstochowie.
        PS. Warto teraz skorzystać z rabatów z Promocji Zimowej. Szczegóły w salonie.
        Zapraszamy!
      • zofija_slask Re: Polecę Wam dobre okna:) 26.04.17, 09:42
        I ja polecam - firma Tarnowskie Góry i w ogóle Sląsk. Firma się nazywa KATEX i znajdziecie ich tutaj: oknakatex.pl
        • dar223 Re: Polecę Wam dobre okna:) 10.10.18, 11:50
          Witam, mi okna zmieniała w mieszkaniu firma Mades, www.mades.pl Wszystko poszło sprawie od zamówienia po montaż. pozdrawiam
      • ms27 Re: Polecę Wam dobre okna:) 30.03.19, 14:42
        A znasz tą stronę? twoje-okna.com . tutaj możesz znajść jeszcze taniej okna których szukasz. Polecam sprawdzić
      • michal.swida5 Re: Polecę Wam dobre okna:) 29.03.20, 10:47
        PORÓWNAJ CENY OKIEN u kilku sprzedawców z twojego miasta = [url]http://twoje-okna.com[/url]
        • andrzej79 Re: Polecę Wam dobre okna:) 16.06.20, 10:54
          Na mnie bardzo dobre wrażenie wywarły okna Schuco. Porównywałem już różne rozwiązania i muszę powiedzieć, że ich wysoką jakość widać już na pierwszy rzut oka. Są bardzo stabilne, kształt profilu jest bardzo estetyczny, mają wyjątkowo solidne okucia, a poza tym są dostępne w bardzo szerokiej gamie kolorystycznej. Jeśli ktoś jest z okolic Szczecina, to można je kupić np. w firmie Marsel z Goleniowa: marsel.com.pl/index.php?system_cms=10&jezyk=pl, lub u innego producenta na terenie całego kraju www.schueco.pl/premium-partner
      • grzegorzsan Re: Polecę Wam dobre okna:) 28.12.22, 01:18
        Z autopsji mogę polecic firmę gmplast.eu mają świetne okna pcv z montażem w Szczecinie. Wymieniłem okna w domu ktory kupilem w stanie deweloperskim poniewaz byly bardzo slabe bylo slychac wszystkie dzwieki z zewnatrz np. przejezdzajace samochody i koszty ogrzewania byly wysokie poniewaz okna mialy slaba izolacje termiczna. Wymieniłem w firmie z polecenia kolegi i nie zawiodłem się. Okna są zupełnie inne, niebo a ziemia w porównaniu z tym co miałem dlatego polecam tę firmę.
      • daniel_bandera Re: Polecę Wam dobre okna:) 01.02.23, 18:46
        <p>Fenster Schüco aus Polen</p>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka