22.02.06, 17:55
właśnie nawiedził mnie przedstawiciel z cyfry+ i dalam sie namowić na
wpołpracę, bo chciałam miec coś więcej niż 3 pierwsze programy.
koszt montażu 290zł - to dużo??
prosze też o opienie na temat cyfry
DZIĘKI :)
Obserwuj wątek
    • bhorek Re: CYFRA+ 24.02.06, 07:46
      ja osobiście poczekałabym na jakąś promocje , pamiętam , że była taka kilka
      razy i koszt montażu był w granicach 80 zł
      Cyfra jest dość drogim i zupełnie niepotrzebnym zakupem , chyba , że się ogląda
      polską ligę (i tylko po to opłaca się ją mieć , oczywiście chodzi o canal +,
      który ma na to wyłączność). Filmy są bardzo często powtarzane , a abonament
      najtańszy (z canal + ) 88 zł miesięcznie . średnio jest jeden dobry film na
      miesiąc , pozdrawiam
      • sylvikk Re: CYFRA+ 24.02.06, 09:40
        dziękuje za odpowiedź - dokałdnie też myślę ze koszt montażu to niepotrzebny
        wydatek. czekam wciąż na kablówke, miała wejść UPC i ciągle nic..:(
        u sąsiadów montaż UPC był za 1zł...jest różnica
        • janravic Brak tvp Kraków w Cyfrze + 25.02.06, 16:16
          Witam, przyszłym użytkownikom Cyfry+ radzę wziąć pod uwagę fakt, że nie oferuje
          ona oglądania lokalnego programu krakowskiego. Uwaga: w ramach telewizji
          regionalnej (tvp 3)zamiast Kroniki krakowskiej o godz. 18 można oglądać
          Telewizyjny Kurier Warszawski i dzięki temu można dowiedzieć się np. jakie
          tramwaje w stolicy stanęły i dlaczego... Zupełny bezsens i Cyfra niestety ani o
          tym nie uprzedza, ani też nie jest w stanie zmienić tej sytuacji. Mnie to bardzo
          do Cyfry zniechęca. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka