Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    29.09.10, 15:30
    Zauważyłam, że żaluzje w moim mieszkaniu po kilku latach codziennego podciągania i opuszczania coraz częściej się zacinają i listewki nie układają się równo (muszę podciągać tylko jak są całkiem zasłonięte). Jak jest z trwałością tych nowych? Planuję wymienić niedługo i nie wiem czy zakładać żaluzje ( nie chciałabym żeby szybko się zużyły), czy wybrać coś innego?
    Obserwuj wątek
      • grobur Re: żaluzje 30.09.10, 11:25
        Ja bym nie kupował takich tradycyjnych dla lat 90 żaluzji aluminiowych. Teraz masz do wyboru np. gustowne żaluzje drewniane. Moim zdaniem są o wiele ładniejsze i przede wszystkim praktyczniejsze od reliktów z aluminium.
      • Gość: Agnieszka Re: żaluzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 18:31
        Cześć,
        Ja kupowałam Karnisze i firanki w Wołominie. I jestem bardzo zadowolona. Firma którą prowadzi Jolanta Szcześniak naprawdę mnie zaskoczyła. Niskie ceny miła obsługa i terminowość. A tu ich strona z rabatem www.styl-dekoracje.pl/
        Pozdrawiam Ania
        • Gość: milka Re: żaluzje IP: *.wroclaw.mm.pl 06.11.11, 17:55
          A ja kupiłam ostatnio w komforcie rolety które można uszyć z dowolnej tkaniny. Ciekawy pomysł i świetne wykonanie www.zyj-komfortowo.pl/galeria_wnetrz/219;-1295998758
          • clas_sic Re: żaluzje 06.11.11, 18:13
            żaluzje drewniane są ładne, ale grube i niepraktyczne: jak je podciągniesz to przy dużych oknach potrafią sporą część szyby zasłonić i zaciemnić pokój. Zastanów się może nad plisami okiennymi.
            • joanka-r Re: żaluzje 11.04.12, 16:21
              ''żaluzje drewniane są ładne, ale grube i niepraktyczne: jak je podciągniesz to przy dużych oknach potrafią sporą część szyby zasłonić i zaciemnić pokój. ''

nieprawda, jak ma sie dobrze zamontowane, np od sufitu i uwzględni się ich grubość po zwinięciu to wszystko wygląda jak trzeba.
      • Gość: Loiga Re: żaluzje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.12, 10:05
        Jak ktoś chce plisy to bierze plisy, jak ktoś pyta o żaluzje to chce żaluzje, nie wciskajmy ludziom rzeczy o które nie pytają.
        • Gość: Elena Re: żaluzje IP: *.khresear.ch 17.04.12, 10:56
          Ha, ha, ha dobry jesteś, szkoda, ż epomysł kijowy. Mi najbardziej podobają się żaluzje drewniane albo dzień-noc.
          • Gość: Kocinka Re: żaluzje IP: *.xmission.com 17.04.12, 11:24
            Bardzo fajne żaluzje drewniane do kuchni kupiłam na allegro w bardzo przyjaznej cenie
      • Gość: cromwell Re: żaluzje IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.12, 11:28
        Być może wyda ci się to trochę dziwne, proponuje kupić najtańsze i pomalować najwazniejsze elementy lakierem bezbrawnym, który wzmocni powierzchnie listków, lata gwarancji warto
        • Gość: Heniek654533 Re: żaluzje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.14, 14:11
          A wiecie gdzie można kupić tradycyjne żaluzje? Mieszkam w okolicy Bielsko- Białej, więc najlepiej gdzieś niedaleko.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka