Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Akustyka sasiad

IP: *.radom.vectranet.pl 11.11.12, 12:54
    mozliwe zeby sasiad z gory slyszal doslownie wszystko co sie dzieje w mieszkaniu pod nim ? Czasami mam wrazanie ze oni slysza nawet jak sie oddycha - o muzyce czy telewizji nie mowie bo to wiadomo ale zeby slyszal jak sie przekrecach na lozku , chodzisz po mieszkaniu ?
    Obserwuj wątek
      • nawalonych7krasnali Re: Akustyka sasiad 11.11.12, 13:01
        W starych budownictwach może tak być - spękania, czy wypełnianie otworów papierowymi workami nie są dźwiękochłonne. Poza tym wspólne piony instalacji, które mogą być nie pooddzielane na piętrach itp.
        A ostatnia możliwość, że to jakiś nawiedzony i ma ucho w podłodze cały czas... :-D
      • Gość: gość portalu Re: Akustyka sasiad IP: *.radom.vectranet.pl 11.11.12, 15:10
        blok wielka plyty z lat 80 tych _ ciec mieszka na ostatnim pietrze _ w jaki sposob moze wszystko slyszec co sie dzieje pod nim nawet te najcichsze dzwieki ? jakies pomysly _ tak mnie to wku...a
        • nawalonych7krasnali Re: Akustyka sasiad 11.11.12, 17:28
          A skąd wiesz, że ON wszystko słyszy?
          • Gość: gość portalu Re: Akustyka sasiad IP: *.radom.vectranet.pl 11.11.12, 19:01
            no bo wiem nie bede tu przetaczal dowodow _ bo zaraz mnie wysles do psychiatry _ tylko w jaki sposob wszystko slysza ?
            • Gość: gość Re: Akustyka sasiad IP: *.play-internet.pl 03.12.12, 14:45
              Może przez komin wentylacyjny? Ja też słyszę wszystko, jesli sąsiad ma otwarte drzwi do kuchni lub łazienki...nawet jak kichnie... masakra...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka