mankencja 26.11.05, 12:20 tydzień temu zaczęłam kolejne opowiadanie, nie mogę skonczyć do tej pory. Staram się, ale to mi raczej średnio wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasior76 Re: tworzę w bólach 26.11.05, 18:53 Też tak mam i to dokładnie od tygodnia.Cos jest w aurze? Tworczych mysli setki tylko do kompa siadać sie nie chce.najgorsze,ze wiem co i kto by mnie zainspirował i "zmusił" do wysiłku.Mankencjo droga, tytuł watku zrozumiałem dosłownie, że coś Cię boli i dlatego nie mozesz pisac czyli naciskać kalwiszy i zmartwiłem się ((.Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: tworzę w bólach 26.11.05, 21:35 boli. brzuch mnie boli, nie wiem od czwgo, może od tego kalafiora, w ogóle ostatnio boli mnie wszystko, brak czasu najbardziej. mogę cię zmusić, jak chcesz. jeśli nie stworzysz, naślę na ciebie bobośko (które, niczym Kajtkowi, odgryzie ci głowę) Odpowiedz Link Zgłoś
pasior76 Re: tworzę w bólach 26.11.05, 21:55 To Ty Mankencjo jadasz kalafory? Zimowe, fuj!! Sadziłem,ze tylko ambrozję))) Sam sie bobokiem strasze i juz robię sobie herbatę z cytryną wgorzkeij, zołtej obwódce tropikalnego owocu i zasiadam w kuchni do laptopa i popłyną słowa, słowa, słowa...Bede się nurzał w slowach, będę się delektował nimi..PPozdrawiam i niech Cie bobośki nie ganiają ..w zwojach)))). Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: tworzę w bólach 26.11.05, 22:05 proces twórczy właśnie szczęśliwie dobiegł końca. wrzucam w tejże chwili. Odpowiedz Link Zgłoś