Dodaj do ulubionych

To jest chore!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 19:05
Ludzie, czy to jest normalne?

Roman Szełemej, kandydat na prezydenta miasta, otwarcie przyznaje, że obawia się wymierzonej w niego prowokacji, do której może dojść 7 sierpnia.

W poprzednich wyborach kandydat PO też wzywał policję na mieszkańców. Znając metody Wylona, już oni sobie tę prowokację zorganizowali perfekcyjnie.
www.tygodnik.walbrzyski.pl/index.php/component/content/article/16-top-story/4973-szeemej-obawia-si-prowokacji
Obserwuj wątek
    • Gość: Juhas Re: To jest chore! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.11, 19:35
      Miałem sygnały od kumpli z policji, że dostali cynk na takie rzeczy.
      • Gość: Irytek Re: To jest chore! IP: 213.229.72.* 04.08.11, 19:37
        Rybczyńska mieliła ozorem, jak to Rosiak jej się chwalił że policja może mu naskoczyć bo on już wszystkie głosy kupił.
      • Gość: wacikowa Re: To jest chore! IP: *.xdsl.centertel.pl 04.08.11, 19:39
        fakt, trzeba powstrzymac kumpli Romana, a nawet jego samego, wszak pieniadze "na waciki" nie moga sie zmarnowac ;)
        • Gość: zgred Re: To jest chore! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.11, 20:08
          To znaczy tylko jedno, ci którzy z miłości płynącej z czystego serca będą wspierać tego pana w wyborach w tradycyjny sposób- ROBIĄ TO NA WŁASNĄ RĘKĘ- chyba, że złapani na procederze oskarżą rywali politycznych , tak jak małolat od list poparcia tego z sercem na dłoni.
          Po się nazywa zabezpieczenie.
        • Gość: ... Re: To jest chore! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 20:09
          Stara, cwana żydowska metoda:
          Narobić rajwachu, żeby zwrócić na siebie uwagę.

Żyd przed Sądem:
          - Wysokie Sond ! Oskarżony kiedy kopnąć mnie w dupe, to on wybić mnie oko.
          Sąd:
          - Przecież poszkodowany oczy ma w porządku ?!
          Żyd:
          - No tak, ale jakby na dupie być oko, to on by mi to oko wybić. Nie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka