yoma 09.10.23, 15:35 że klasyczna daleko od metalu nie leży. To jest prawie takie ładne jak ten kwartet Szostakowicza na duet metalowy. Utwór trzeci. aeonwinds.bandcamp.com/album/primordial-fire-single-2023 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: Zawsze mówiłam 10.10.23, 16:02 Pójdę dalej, żadne nie leży, prócz, oczywista oczywistość, reggae, country i szanty, weźmy takie trio ELP, I Mussorgskiego i jego "Picture at an exhibition", albo Procol Harum i jego fascynacje Bachem, długo by wymieniać, ale masz rację, jak zwykle zresztą. Odpowiedz Link
yoma Re: Zawsze mówiłam 10.10.23, 16:11 Jedno drugiemu bynajmniej nie przeczy :) "Jak to jest, ty taka inteligentna i metal?" 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link
czan-dra Re: Zawsze mówiłam 10.10.23, 16:20 Zapytał nieskomplikowany w obsłudze człowiek. Odpowiedz Link
yoma Re: Zawsze mówiłam 10.10.23, 16:27 Zapytał człek niewiedzący. Niewiedzącego nie należy grillować, niewiedzącego należy pouczyć. I srodze go pokarało, bo teraz chodzi i jęczy, że wszystko mu za miękkie, za słabe 😂 Odpowiedz Link
czan-dra Re: Zawsze mówiłam 10.10.23, 16:35 Czyli nie odnalazł swego rytmu, a niech poszuka, popyta, nie mnie, bo, znając siebie, wpuszczę go w ...maliny. Odpowiedz Link
yoma Re: Zawsze mówiłam 10.10.23, 17:13 E, facet słuchał łagodnego klasycznego rocka całe życie, a o metalu wiedział tyle, że to bezmyślna łupanina. No i go pokarało 🤣 Odpowiedz Link
czan-dra Re: Zawsze mówiłam 10.10.23, 16:47 BTW. nauczyłem słuchania Muzyki, moich siostrzeńców, i siostra ma pretensje, jeden jest fanem Jethro Tull, a drugi Black Sabbath, i to młodzieniaszki są, wiesz jakie to fajne, gdy mogę pogadać z nimi o ich muzyce? Odpowiedz Link
yoma Re: Zawsze mówiłam 10.10.23, 17:14 Domyślam się, bo też mam siostrzeńców. Przyznam, że osobliwie z najmłodszym wiążę pewne nadzieje... :) Odpowiedz Link
yoma Re: Zawsze mówiłam 10.10.23, 17:37 Zestaw i niech wybiera :) Jak byli malutcy, puszczałam im Hevisaurusa. Fiński zespół metalowy dla dzieci. Oto cywilizacja, nie to co u nas :) Jak znajdę jedno zdjątko, to pokażę. Odpowiedz Link
yoma Re: Zawsze mówiłam 10.10.23, 17:46 Mam tegoroczny Mystic, młoda młodzież świetnie się bawi na Dismember :) Teraz jest w ogóle fajny moment. Myśmy musieli to wszystko sami wymyślać, a teraz dorastają dzieciaki starych metali, nasiąknięte od pieluch, i też będą grać. Już grają. I fajnie im wychodzi. Tak gra liceum, pół kapeli się nawet jeszcze nie goli :D begravement.bandcamp.com/album/conjuring-the-necromancer Odpowiedz Link