Dodaj do ulubionych

Oglądałem program z S. Hawking`em

26.05.25, 06:00
i uświadomiłem sobie że miał owy geniusz "insydent" muzyczny, a mianowicie w nagraniu www.youtube.com/watch?v=wbOTkDn49qI&ab_channel=PinkFloyd, prolog i epilog on "wygłasza' , jaki ten świat mały, chyba czas na Floydów.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Oglądałem program z S. Hawking`em 26.05.25, 11:59
      A dzięki, bo nie wiedziałam :)

U mnie Goc z Crustem na zmianę, wszystkie jakie mam, w związku z czym Skaphos i Escarnium leżą i płaczą gorzko z osamotnienia, a tak nie wolno.

Chainsword robi w piątek release party i mam nadzieję, że mnie podkręci jak Toxaemia z Gravestone :D
      • yoma Re: Oglądałem program z S. Hawking`em 26.05.25, 12:42
        A, no przecież! Jeszcze mam tę starą Equipoise, co ją sobie kupiłam pod wpływem impulsu, bo kumpel odkrył progdeath i prosił o polecenia :) Może ci podpasować do Floydów.
        equipoiseofficial.bandcamp.com/album/birthing-homunculi
        • czan-dra Re: Oglądałem program z S. Hawking`em 28.05.25, 13:54
          Podpasowało, tak między Atom Heart Mother a Ummagamma, idealnie mi się wpasowuje.
          • yoma Re: Oglądałem program z S. Hawking`em 28.05.25, 18:48
            🤘
    • czan-dra Re: Oglądałem program z S. Hawking`em 18.07.25, 19:51
      Zatrzymałem się na "The final cut", kur.a, ale wciąga, dołuje, przemieli i wypluwa, chyba jebne sobie ponownie, za bardzo mi urosło ego.
    • czan-dra Re: Oglądałem program z S. Hawking`em 20.07.25, 20:51
      A teraz siedzę na zadzie i przeżywam Animals, oczywiście Floydów, jakie to piękne, zostanę z nimi dłużej, bardzo dłużej.
      • yoma Re: Oglądałem program z S. Hawking`em 21.07.25, 12:39
        Dla mnie w ogóle Floydzi skończyli się na Final Cut... odłóż ten but!!!

A ja siedzę w młodych kapelach. Jest dobrze. Jeśli ludzkość przetrwa jeszcze 40 lat, a więcej mi nie trzeba, to te 40 lat będzie wypełnione zajebistym metalem 😎

Nb, tym razem między loginem a hasłem włączyła mi się jakaś debilna ankieta. Nie to nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka