24.06.24, 13:46
?
Obserwuj wątek
    • yoma Re: ? 24.06.24, 16:54
      !

Trzeba myśleć o domu :) i wtedy się zacznie.

Kupiłam bilet na Summer Dying Loud. Będzie mi potrzebne 😎
      • czan-dra Re: ? 25.06.24, 11:46
        U mnie się skończyło, byłem rano na stacji, zatankowałem, pojechałem na myjnie, odkurzyłem, i uroczyście zdałem yariske prawowitej właścicielce, teraz czas umyć aloszę prince, tzw sportową wersję czołgu z lufą chowaną, dla draki zwanego fordem, i jeździć tym czymś.
        • yoma Re: ? 25.06.24, 12:12
          Moje serdeczne gratulacje. Uściskaj :)

Co chcesz od fordów, tata ma forda :))) O rany, a mama yariskę 😂
          • czan-dra Re: ? 25.06.24, 17:18
            Ale mnie się marzy Bentley, ostatecznie może być Rolls-Royce.
            Uściskałem :D
            • yoma Re: ? 25.06.24, 18:42
              Nam się marzy duperdekiel, Czandro :D

Mam nadzieję, że ostrożnie :)

ps. właśnie znalazłam miły bar niedaleko szpitala. 20 czeskich piw z kija 😂😂😂
              • czan-dra Re: ? 25.06.24, 19:53
                Fakt, duperdekel, ale z silnikiem Rollsa, a co, stać nas.
                • yoma Re: ? 25.06.24, 23:44
                  Jeśli się nie mylę, Rolls robi silniki do duperdekli, a w sobotę gra Slimelord i Clairvoyance 🖤. Ot, co.
                  • czan-dra Re: ? 26.06.24, 08:01
                    Dzie?
                    W sobotę rano schodzę z dyżuru, jak dzieś kole mie, to ja jak najbardziej.
                    • yoma Re: ? 26.06.24, 12:38
                      Kole mie. Ale mogę ci sprawdzić, pewnie są w trasie, na jeden koncert Slime by nie przylatywał :)
                      • yoma Re: ? 26.06.24, 12:43
                        Jeszcze we Wrocku. To bliżej ci do mnie :D

Jeszcze Frightful i Cryptworm... miau, dobra będzie impreza 😇 Slime na początku roku wypuścił taki album, że narody uklękły.
                        • yoma Re: ? 26.06.24, 12:51
                          Ty, to się da zrobić. Schodzisz z dyżuru, łapiesz pociąg do Wawy, przyjeżdżasz do mnie, ja ci pokazuję, czym się jedzie do klubu, ty walisz się w wyro odespać nockę, ja jadę do taty, wstajesz, zamykasz starannie chałupę i oddajesz mi klucz na koncercie :D
                          • czan-dra Re: ? 27.06.24, 07:00
                            Nie da się, w niedzielę idę na rano, na 6, nie dam rady obrócić, ale jako że są wakacje, to trafię u mnie na coś ciekawego, taka mam nadzieję.
                            • yoma Re: ? 27.06.24, 12:22
                              Po nocce na rano, sumienia nie mają. U mnie w lipcu posucha, że aż się boję.

Gevurah i Vortex of End grają w lipcu, ale w Kraku, i to pewnie akurat wtedy będziemy brać tatę do domu 😶 chyba żeby nie, to pojadę.
                              • yoma Re: ? 27.06.24, 18:57
                                Ty masz zadżebiste koncercicho w listopadzie :) jak się da, to przyjadę, i Rotting Christa masz 1 X.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka