Dodaj do ulubionych

Mam ładne

06.08.24, 01:53
psychedelicsourcerecords.bandcamp.com/album/the-ore
przy drugim kawałku się rozkręca
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Mam ładne 17.08.24, 20:09
      Ładne, i faktycznie się "rozkręca", dzięki.
      • yoma Re: Mam ładne 18.08.24, 19:50
        Tata zmarł dwa dni po powrocie do domu.
        • czan-dra Re: Mam ładne 18.08.24, 23:29
          O kurew jasna! Nawet nie wiem co napisać, poza frazesami o wyrazach współczucia, a byłem pewien że pochwalisz się postepami w powrocie do zdrowia Taty, wiedz że jestem przy Tobie.
          • yoma Re: Mam ładne 18.08.24, 23:47
            Dzięki, kumplu. Pewnie nie będzie trzeba, ale jak będzie trzeba, to zapłaczę ci w rękaw.
            • yoma Re: Mam ładne 26.08.24, 19:47
              Kiedy szukasz w szafie czegoś stosownego na pogrzeb i jedyne czarne, jakie masz, to koszulki kapel. Ech.
    • yoma Re: Mam ładne 22.09.24, 16:08
      A ja złamałam nogę

ale drugą

i już po tym, jak się poryczałam równo na Blaze of Perdition, więc OK

i wiesz co? Paradoksalnie wcale mi nie jest z tym źle ;)
      • czan-dra Re: Mam ładne 23.09.24, 07:01
        Koleżanko, Ty naprawdę powinnaś mieć z urzędu przyznanego kogoś kto by dbał o to gdzie stawiasz kroki, i spychał Cię z linii zagrożenia, a co drugiej części postu, to nie będę się wdawał w dyskusje o podświadomości, bom za głupi na to.
        Proszą omijaj równe drogi, nierówne drogi drzewa na które chce się wleźć, wykroty, schod .... ja tak mogę długo.
        • yoma Re: Mam ładne 23.09.24, 12:16
          Ktoś mnie popchnął od tyłu w tłumie, nawet niechcący, ale stopa mi wpadła do dziury i tam już została. A potem miałam jechać na tereny obecnie powodziowe 😆

Wiesz co, ja byłam wykończona, a jak sobie teraz patrzę, to nawet bardziej niż myślałam. I teraz bym wpadła znowu w kołowrót. A tak, siedzę sobie w wyrze z nóżką do góry, słucham mnóstwa muzyki, czytam kryminały, nic nikt ode mnie nie chce, bo i tak tego nie zrobię...

Parę koncertów mi przepada. Chcesz bilety? 😆
          • czan-dra Re: Mam ładne 23.09.24, 13:33
            Nie mogę jechać, więc pomagam na ile mnie stać, ku..a, a tak chciałem poczuć się potrzebny, no i masz nie da rady, podobno obowiązki nie pozwalają, a do dupy z tym wszystkim.
            • yoma Re: Mam ładne 23.09.24, 17:16
              To masz za dobre chęci
              ironboneheadproductions.bandcamp.com/album/deathless-void-the-voluptuous-fire-of-sin

kuuuurde szkoda mi tego Rotting Christa, a Manbryny z Medico Peste jeszcze bardziej 😭
              • czan-dra Re: Mam ładne 24.09.24, 06:51
                Nie dało mi spokoju, to co napisałem o podświadomości, gdzieś mam na ten temat książkę, zacząłem nurkować i tylko mi nóżki wystawały, ale znalazłem, wabi się to Potęga podświadomości, i napisana jest z pozycji katolika, a więc wszystko się sprowadza do tego że za każdym działaniem, czy to podświadomym, świadomym czy też nadświadomym stoi bóg, od teraz gdy najdzie mnie smutek, to będe ją czytał, ileż zabawy ona dostarcza.
                Serdeczne dzięki, tego mnie trzeba było.
                • yoma Re: Mam ładne 24.09.24, 12:52
                  Również dzięki, jak mi będzie smutno, to sobie poszukam, to masz jeszcze coś
                  pincerconsortium.bandcamp.com/album/geminus-schism
                  BoP... na małej scenie, pod dachem, z genialnym nagłośnieniem, dźwiękowiec mistrzem świata, każdy akord krystalicznie czysty... zagrali parę kawałków z nowej płyty, świetnej zresztą, a potem ebnęli Ashes Remain...
                  ... która to piosenka i tak jest dla mnie specjalna...
                  ... and nothing survives to feed the fire, and embers wane on a pile of dust...
                  ... i z tym krystalicznym brzmieniem...
                  ... się wycofałam do ciemnego kąta i usiadłam na tyłku i całe to półroczne napięcie po prostu wylało się ze mnie. Katharsis.
                  Czego się nie wstydzę, ani teraz, ani wtedy.
                  A zaraz potem na dużej scenie grał Primordial...
                  • czan-dra Re: Mam ładne 24.09.24, 13:13
                    Ale czyste brzmienie, TO się nie znudzi nigdy, dzięki.
                    • yoma Re: Mam ładne 24.09.24, 13:16
                      I z 16 warstwami wokalu, co wiem od samej kapeli :)

To masz jeszcze to. Ci sami w przejściowym momencie między Scaldem a Pincer Consortium.
                      scaldbelfast.bandcamp.com/album/regius-i

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka