27.02.24, 22:56
tylko trzymaj łeb, żeby się nie odkręcił, i koniecznie dobre słuchawki. Więcej później. Młyn mam; z ojcem ganiam po szpitalach i przychodniach.

centurymedia.bandcamp.com/album/suffer-become-24-bit-hd-audio
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Vitriol 28.02.24, 13:25
      I jak z ojcem, bom z lekka zmartwion?
      • yoma Re: Vitriol 28.02.24, 14:14
        Dzięki, druhu dobry :) Wszyscy żyją.

Miastenii się nabawił. Podobne do parkinsona, ale o innej etiologii, więc daje się leczyć. Trzeba go było wykopać do neurologa, potem do szpitala, tydzień w szpitalu, mama nie wychodzi, więc też trzeba było się zająć, a wczoraj byliśmy u chirurga. Konkretny jakiś facet i panowie uzgodnili, że wyrżnie się przetrwałą grasicę i będzie spokój, więc znowu szpital. Z tatą ganiam, oboje teraz nie wychodzą, a i na muzykę powszednią warto by kiedyś zarobić; czyli zapieprz, że taczek nie ma kiedy ładować.

Ale ci powiem, że jestem bardzo pozytywnie zdziwiona naszą służbą zdrowia, wbrew pozorom działa. Zwłaszcza że ostatnio miałam radość użerać się z kanadyjskim systemem i zaprawdę powiadam, nie wiem, jak oni to robią, że żyją.

Wrzuciłam nową sygnaturkę. O małej czarnej chmurce ;)
        • czan-dra Re: Vitriol 28.02.24, 18:50
          Słyszałaś ten huk, głośny, przegłośny, to kamlot z serducha zleciał.
          Właśnie wykopać do lekarza, z tym miałem problem, albo kazał zajmować się swoim życiem, albo samemu się badać, jakby to miało mu pomóc.
          • yoma Re: Vitriol 28.02.24, 21:31
            Dziękuję :)

O to to to. Z jednej strony rozumiem, sama uwielbiam chodzić do lekarzy, ale z drugiej upierdliwe to. Ale chyba dotarło, że jest chory, i teraz pozwala się wozić 😆

Jeszcze jakby mamusię dało się wykopać, toby w ogóle był cud i miodzio. Ale ona chyba lubi, jak jej coś dolega.
    • yoma Re: Vitriol 01.03.24, 19:49
      Jest Bandcampowy Piąteczek i to jest najzupełniej normalne, że w Bandcampowy Piąteczek wychodzi muzyki mnóstwo dużo, ale tego, co dzisiaj wyszło, to ja w trzy miesiące nie przerobię. Tak tylko mówię.
      • czan-dra Re: Vitriol 02.03.24, 08:00
        Również siedzę w Bandcamp, znalazłem cudeńka, muszę je przyswoić na spokojnie, świetna stronka, wielkie dzięki.
        • yoma Re: Vitriol 02.03.24, 10:14
          Jak założysz konto, to powiedz, to cię zafollowowowuję :D

Jakbyś chciał pomocy, jak to działa, to krzycz. Po mnie (i po innych) też możesz łazić do woli, klikasz we mnie i masz. Wishlistę mam publiczną, tylko po wczorajszym stanowi jeden wielki burdel :)
          • yoma Re: Vitriol 13.03.24, 16:52
            Apkę se zassij. Apka i strona się uzupełniają, ale apka jest o wiele przyjaźniejsza w użyciu i płyty z niej nie znikają.
            • yoma Re: Vitriol 14.03.24, 16:56
              Ty, co ty mnie odfollowowywujesz co chwila 😆

Pojawiasz się i znikasz 🎶😆
        • yoma Re: Vitriol 02.03.24, 10:39
          O, Pestilentials wreszcie wypuścili płytkę :) Trzeba skreślić z listy.

A dam ci, ale nie tę, tylko poprzednią, bo lepiej płynie 😎
          seancerecords.bandcamp.com/album/revenant
          • yoma Re: Vitriol 02.03.24, 11:17
            I już słyszę, że nowy Convulsing urywa łeb :) Ale będzie musiał poczekać, bo nie przerobię, no nie przerobię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka