yoma 18.03.25, 01:46 coś totalnie ebniętego, chcesz? Chcesz. agesgone.bandcamp.com/album/ages-gone Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Mam 18.03.25, 19:44 Z uprzejmości. Ale sama sobie odpowiedziałam, żebyś ty już nie musiał. Odpowiedz Link
czan-dra Re: Mam 18.03.25, 19:54 Coraz bardziej zaawansowaną Muzykę podajesz, toż to kwintesencja Metalu. Wiencej! Odpowiedz Link
yoma Re: Mam 18.03.25, 20:06 Oni mają jeszcze koncertową, ale dość szpetnie nagraną... Masz. agesgone.bandcamp.com/album/live-at-mtc-2002 A to wiem, co ci dam. Kurię ci dam. Tylko muszę ją znaleźć. I Stagwoundera. Odpowiedz Link
yoma Re: Mam 18.03.25, 20:14 Kuria noisetrailimmersion.bandcamp.com/album/curia Stagwounder stagwounder.bandcamp.com/album/the-shrouded-muse-of-the-worlds-lament a jak jesteśmy w tych klimatach, to Piotruś z Ars Magna Umbrae właśnie ogłosił, że robi kapelę z wokalistą Cultum Interitum, jakmutam. Jak tam będzie Piotruś na gitarach i jakmutam na wokalu, to ja już mam orgazm przez uszy... Może chcesz wpaść do Wawy na Kir z Königreichssaalem? 😎 Odpowiedz Link
yoma Re: Mam 07.04.25, 21:07 Piotruś i E. wypuścili pierwszego singla, Thanatorean się kapela nazywa. MÓWIŁAM ŻE MÓWIŁAM. Odpowiedz Link
yoma Re: Mam 19.03.25, 00:52 A, no! Jeszcze Maladie ci dam. Jak sobie przypomnę, która to była. Albowiem każda jest inna. Odpowiedz Link
yoma Re: Mam 19.03.25, 11:35 Mam. Prawie tak samo ebnięte jak Ages Gone :) To jest w ogóle wynalazek. Sześciu gości, każdy z innymi inspiracjami i gustem, każdy gra swoje, a działa :) Jeden, nazywa się Déhà, jest całkiem walnięty. Facet zjada muzykę, oddycha i sra muzyką - jakby mu zabrać jego studio, toby albo umarł, albo kręcił fujarki z łozy i dalej grał. Musi, po prostu musi. maladieband.bandcamp.com/album/for-we-are-the-plague Odpowiedz Link
yoma Re: Mam 19.03.25, 11:39 A to wkurwiony Déhà na początku lockdownu deha.bandcamp.com/album/how-to-despise-humanity-in-7-lessons-and-a-half No. To przez chwilę masz czego słuchać 😂 Odpowiedz Link
yoma Re: Mam 18.03.25, 20:36 Aha, app, bo nie wiem, czy wiesz. Bandcamp daje posłuchać płyty coś chyba trzy razy bez kupienia, ale jak włączysz w trybie incognito, to nie ma ograniczeń 😎 Odpowiedz Link