Dodaj do ulubionych

Trzeźwa byłam

04.01.25, 16:50
pełnoletnia, dla strony obca, i przysięgam, że widziałam klucz gęsi. Leciały na północ, a potem, jak one to pięknie zrobiły! skręciły na zachód. Święta im się pomyliły czy wiosna przyjdzie w lutym?
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Trzeźwa byłam 04.01.25, 18:42
      Też widziałem klucze gęsi, leciały ze wschodu na zachód, nie byłem sam, mam świadków, zaczynam się obawiać.
      • yoma Re: Trzeźwa byłam 04.01.25, 19:00
        Znaczy do marca na wschodzie i północy -40, u nas +10, a na Zachodzie bez zmian.

A teraz dalej jestem trzeźwa i oglądam zakrycie Saturna przez Księżyc. Zajebista sprawa.
        • czan-dra Re: Trzeźwa byłam 04.01.25, 19:32
          Ja też trzeźwy jako bobo, nie bonobo, jutro do pracy, zrobiłem sobie ołtarzyk z BM-ów, i odprawiam modły, taneczne też, by nie było awarii, żarełko se przygotowałem, odśnieżyłem dwa auta, choć jeżdżę jednym, i czekam na jutro, oby te 12 godzin minęło bez sensacji.
          • yoma Re: Trzeźwa byłam 04.01.25, 19:53
            Księżyc w międzyczasie dostał lisiej czapy i nie widać, czy Saturn wylazł z drugiej strony. Może już nie wylezie. I znowu dostałam ostrzeżenie przed zorzą polarną. Idę sprawdzić zapasy wody i konserw, a ty do tej pracy może kanałami, dla pewności?

Mam lekkie, miłe uchu i riff na riffie, chcesz na przetrzymanie nocy?
            • czan-dra Re: Trzeźwa byłam 04.01.25, 20:06
              Kanałami, to by mnie wywaliło w okolicach Rewy, a ja muszę do Gdyni, dlatego oficjalnymi drogami z podniesionym czołem.
              • czan-dra Re: Trzeźwa byłam 04.01.25, 20:18
                P.S Dlaczego pytasz czy chcę? To tak samo jakbyś zapytała czy chcę oddychać.
                • yoma Re: Trzeźwa byłam 04.01.25, 20:38
                  To trzymaj się tam, i raki załóż!

Pytam, bo możesz nie mieć nastroju albo co. To naści.
                  thefallofcreation.bandcamp.com/album/enlightenment
                  • yoma Re: Trzeźwa byłam 04.01.25, 20:39
                    O, wiem co sobie obejrzę. The Thing 😆
                    • czan-dra Re: Trzeźwa byłam 04.01.25, 20:49
                      Uwielbiam ze względu na muzykę, tak pięknie dopasowana do filmu, słuchając krówki przebiegają po plecach, Moricone, to wszystko tłumaczy.
                      • yoma Re: Trzeźwa byłam 04.01.25, 21:04
                        No nie? Jest parę nieśmiertelnych horrorów, a to jest jeden z nich.

O Kurła MÓL!!! Zabiję gada!!!! Yy, chyba że to OBCY...
    • yoma Re: Trzeźwa byłam 19.01.25, 14:01
      Ps. najpiękniejsza na świecie muzyka z gęśmi

tak się mówi? jakoś dziwnie wygląda.

dusktone.bandcamp.com/album/fading
    • yoma Re: Trzeźwa byłam 27.01.25, 15:24
      Kurde wiosna

gołębie atakują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka