Dodaj do ulubionych

Hansie, bardzo Cie prosze...........

03.08.07, 22:20
wymysl jakis temat, w ktorym sie zgadzac nie bedziemy. No bo jak mam
dyskutowac, skoro w 99% sie z Toba zgadzam ?
pozdr
Obserwuj wątek
    • hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 03.08.07, 22:27
      Kurcze mam ten sam postulat, myslaem o tym doslownie sekundy temu. Moze Ty na
      cos wpadniesz? :) Moze poklocimy sie o Gombrowicza? Albo o wyzszosc swiat
      Wielkiej Nocy nad Bozym Narodzeniem? Czy odwrotnie? :)
    • mat120 Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 03.08.07, 22:52
      Carrrambo, mnie się udało pokłócić z Hansem o ... Kuronia.:)))

pozdrawiam
      • hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 03.08.07, 23:31
        Od razu poklocic. :) Byl pewien spor. Bardzo kulturalny i cywilizowany. Za
        chwile czas na Giedroycia albo na Gazete? :)
        • mat120 Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 00:22
          No nie wiem...;) Gdyby nas Szanowny Pan Lokis nie rozdielił to by się chyba
          krew polała.;)))

pozdrawiam
          • carrramba Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 03:50
            o co chodzi z Kuroniem ? Chetnie podyskutuje. Kto jest za, reka do gory !!!
            • hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 10:10
              Ja jestemn za. Ale najpierw zobacz o co chodzi, bo duzo juz sie nastukalismy.
              Ciekaw jestem Twej oceny. Tu link:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25097&w=60141276
              • carrramba Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 14:03
                Przeczytalam co napisaliscie.
                Dla mnie Jacek Kuron byl wielkim Czlowiekiem. Niedocenianym. Widzialam w Nim
                same zalety, zarowno jako w polityku, jak i czlowieku. Zawsze mnie rzucala na
                kolana Jego milosc do zony /ze tez sie mnie taki facet nie trafil/.
                Jedyna rzecz, ktora mnie draznila /a moze to za duze slowo/ to ten
                termos....Zawsze sie zastanawialam co w nim bylo. A moze sie lepiej nie
                zastanawiac ?:)
                Jacek Kuron, Czlowiek legenda.
                Wszystko mi sie w Nim podobalo.
                Pamietam takie zdarzenie : syn Kuronia wdal sie w szarpanine ze starszym i
                silniejszym chlopakiem. Kuron wychyli sie przez okno i krzyczy
                Macieeeeeeeeeeeeek, jak ty mu nie wpie..........to ja tobie
                wpier....................
                Caly Kuron, bezpretensjonalny, naturalny. Chociaz nie uzywam wylgaryzmow, w Jego
                wykonaniu mnie to nie razi a wrecz bawi.
                Bardzo zaluje, ze Pana Jacka zabraklo.
                • hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 14:16
                  No co tu duzo mowic - ja tez mam dosyc emocjonalny stosunek do Kuronia, co
                  oczywiscie nie zwalnia od krytyki slow i postaw. I rozumiejac zastrzezenia co
                  do "ewangelicznej" postawy Kuronia, jestem w stanie ja przyjac za dobra
                  monete.
                  • carrramba Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 18:59
                    No to porosze o 2 zestaw pytan, bo w sprawie Kuronia nie mamy rozbieznych zdan :)
                    Moze Walesa na tapete ?:)
                    • hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 20:52
                      Moze mat zaburzy te harmonie? :)
                      • mat120 Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 01:30
                        Miałbym znowu burzyć harmonię?
                        • carrramba Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 05:00
                          matko, 4 rano, co ja tu robie?:)
                          • kristian_wolf Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 08:25
                            piąta punkt !
                            nie rób matce przykrości, wracaj do domku .
                            • carrramba Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 10:37
                              kristian_wolf napisał:

> piąta punkt !
                              > nie rób matce przykrości, wracaj do domku .

hmm, na zegarku to ja sie jeszcze znam. byla 4 rano Kristianie. O 5 to juz mnie
                              Mamcia bije /jesli tak pozno wracam/.
                              • hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 11:33
                                Zegar Gazety wskazuje piata :) Tak czy inaczej co tu sie dzieje w nocy?! Co? :)
                                • carrramba Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 15:28
                                  hansgrubber napisał:

> Zegar Gazety wskazuje piata :) Tak czy inaczej co tu sie dzieje w nocy?! Co? :)

Wiem co wskazuje zegar Gazety, widze rowniez swoj:) Mam godzine roznicy :))
                                  W nocy sobie pogralam w brydza, a po ciezkich bojach wpadlam zobaczyc co sie tu
                                  dzieje. I nic sie nie dzialo, cisza jak w kosciele. Straszne spiochy z Was:)
                                  • hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 16:21
                                    Spiochy? Moja srednia druga w nocy, chyba wystarczy? Godzina roznicy mowisz? To
                                    gdzie wacpanna rezyduje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka