carrramba 03.08.07, 22:20 wymysl jakis temat, w ktorym sie zgadzac nie bedziemy. No bo jak mam dyskutowac, skoro w 99% sie z Toba zgadzam ? pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 03.08.07, 22:27 Kurcze mam ten sam postulat, myslaem o tym doslownie sekundy temu. Moze Ty na cos wpadniesz? :) Moze poklocimy sie o Gombrowicza? Albo o wyzszosc swiat Wielkiej Nocy nad Bozym Narodzeniem? Czy odwrotnie? :) Odpowiedz Link
mat120 Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 03.08.07, 22:52 Carrrambo, mnie się udało pokłócić z Hansem o ... Kuronia.:))) pozdrawiam Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 03.08.07, 23:31 Od razu poklocic. :) Byl pewien spor. Bardzo kulturalny i cywilizowany. Za chwile czas na Giedroycia albo na Gazete? :) Odpowiedz Link
mat120 Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 00:22 No nie wiem...;) Gdyby nas Szanowny Pan Lokis nie rozdielił to by się chyba krew polała.;))) pozdrawiam Odpowiedz Link
carrramba Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 03:50 o co chodzi z Kuroniem ? Chetnie podyskutuje. Kto jest za, reka do gory !!! Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 10:10 Ja jestemn za. Ale najpierw zobacz o co chodzi, bo duzo juz sie nastukalismy. Ciekaw jestem Twej oceny. Tu link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25097&w=60141276 Odpowiedz Link
carrramba Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 14:03 Przeczytalam co napisaliscie. Dla mnie Jacek Kuron byl wielkim Czlowiekiem. Niedocenianym. Widzialam w Nim same zalety, zarowno jako w polityku, jak i czlowieku. Zawsze mnie rzucala na kolana Jego milosc do zony /ze tez sie mnie taki facet nie trafil/. Jedyna rzecz, ktora mnie draznila /a moze to za duze slowo/ to ten termos....Zawsze sie zastanawialam co w nim bylo. A moze sie lepiej nie zastanawiac ?:) Jacek Kuron, Czlowiek legenda. Wszystko mi sie w Nim podobalo. Pamietam takie zdarzenie : syn Kuronia wdal sie w szarpanine ze starszym i silniejszym chlopakiem. Kuron wychyli sie przez okno i krzyczy Macieeeeeeeeeeeeek, jak ty mu nie wpie..........to ja tobie wpier.................... Caly Kuron, bezpretensjonalny, naturalny. Chociaz nie uzywam wylgaryzmow, w Jego wykonaniu mnie to nie razi a wrecz bawi. Bardzo zaluje, ze Pana Jacka zabraklo. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 14:16 No co tu duzo mowic - ja tez mam dosyc emocjonalny stosunek do Kuronia, co oczywiscie nie zwalnia od krytyki slow i postaw. I rozumiejac zastrzezenia co do "ewangelicznej" postawy Kuronia, jestem w stanie ja przyjac za dobra monete. Odpowiedz Link
carrramba Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 18:59 No to porosze o 2 zestaw pytan, bo w sprawie Kuronia nie mamy rozbieznych zdan :) Moze Walesa na tapete ?:) Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 04.08.07, 20:52 Moze mat zaburzy te harmonie? :) Odpowiedz Link
mat120 Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 01:30 Miałbym znowu burzyć harmonię? Odpowiedz Link
carrramba Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 05:00 matko, 4 rano, co ja tu robie?:) Odpowiedz Link
kristian_wolf Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 08:25 piąta punkt ! nie rób matce przykrości, wracaj do domku . Odpowiedz Link
carrramba Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 10:37 kristian_wolf napisał: > piąta punkt ! > nie rób matce przykrości, wracaj do domku . hmm, na zegarku to ja sie jeszcze znam. byla 4 rano Kristianie. O 5 to juz mnie Mamcia bije /jesli tak pozno wracam/. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 11:33 Zegar Gazety wskazuje piata :) Tak czy inaczej co tu sie dzieje w nocy?! Co? :) Odpowiedz Link
carrramba Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 15:28 hansgrubber napisał: > Zegar Gazety wskazuje piata :) Tak czy inaczej co tu sie dzieje w nocy?! Co? :) Wiem co wskazuje zegar Gazety, widze rowniez swoj:) Mam godzine roznicy :)) W nocy sobie pogralam w brydza, a po ciezkich bojach wpadlam zobaczyc co sie tu dzieje. I nic sie nie dzialo, cisza jak w kosciele. Straszne spiochy z Was:) Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Hansie, bardzo Cie prosze........... 06.08.07, 16:21 Spiochy? Moja srednia druga w nocy, chyba wystarczy? Godzina roznicy mowisz? To gdzie wacpanna rezyduje? Odpowiedz Link