Dodaj do ulubionych

Najgorszy prezent, jaki dostaliście pod choinkę...

18.12.06, 18:17
...dostałam rok po roku taką samą książkę "Władek poszukiwaczem skarbów" czy
jakoś tak...od tego samego wujka. Nie wiem, może hurtowo gdzieś zakupił, tylko
zapomniał odhaczyć na liście, kiedy i komu dał kolejny egzemplarz:)))
Obserwuj wątek
    • niegrzeczna_czarna Re: Najgorszy prezent, jaki dostaliście pod choin 19.12.06, 11:33
      Nigdy nie dostałam najgorszego prezentu, nawet jeśli to były rajstopy elestan
      za 1,50 PLN, liczyła się pamięć....
    • warszawianka_jedna Re: Najgorszy prezent, jaki dostaliście pod choin 19.12.06, 11:44
      ja kiedyś dostałam pod choinkę paczkę proszku do prania od ... TEŚCIOWEJ!
      Ma kobieta fantazję ;-)
      W sumie to mniejsze zło, lepsze niz jakaś duperela, z którą nie wiadomo co
      zrobić.
    • kocio-kocio Re: Najgorszy prezent, jaki dostaliście pod choin 19.12.06, 12:01
      Ja najgorszych prezentów jakoś nie pamiętam.
      Za to pamiętam jedną moją byłą ciotkę (na szczęście stryj się rozwiódł), która
      była najgorszym obdarowywanym.
      To była połowa lat 80. więc z prezentami nie było za łatwo.
      Zawsze miała coś interesującego do powiedzenia na temat upominków, które otrzymała.
      Dostała jakiś kosmetyk, typu mydełko czy dezodorant z Pewexu: - Najwyraźniej
      komuś śmierdzę - mówiła.
      Dostała coś słodkiego: - Ktoś mi zazdrości figury i chciałby mnie utuczyć.
      Dobrze, że mam komu oddać te czekoladki.
      Bluzeczka: - Czyżbym się brzydko ubierała?
      I tak co roku, zawsze.
      Prezent dla Basi to zawsze było wielkie wyzwanie :o)
      • ryjek1975 Re: Najgorszy prezent, jaki dostaliście pod choin 20.12.06, 17:36
        było jej kupować papier toaletowy... :)

ciekawe co by wymyśliła...
        • tukee Ryjku :-) 20.12.06, 20:23
          Swoim pojawieniem zapoczątkowałeś listę moich najlepszych prezentów :-)))
          • ryjek1975 Re: Ryjku :-) 22.12.06, 11:52
            Oj.. dziękuję... bardzo to miło...

Rzadko pisuję, bo ostatnio taki zakochany łażę, że ledwo w krawężniki trafiam,
            ale bywam tu bywam...
            • tukee Re: Ryjku :-) 22.12.06, 14:31
              ryjek1975 napisał:

> Oj.. dziękuję... bardzo to miło...
              >
              > Rzadko pisuję, bo ostatnio taki zakochany łażę, że ledwo w krawężniki
              trafiam, ale bywam tu bywam...

odkąd pamietam to Ty zawsze byłes zakochany i zawsze chyba szczęsliwie.
              Tak trzymać :-)))
              Tukee
    • librero Re: Najgorszy prezent, jaki dostaliście pod choin 21.12.06, 12:27
      najgorsze prezenty dostawałam zawsze od swojej chrzestnej. I bynajmniej nie ze
      względu na ich jakość/pomyslowosc, ale dlatego, ze ZAWSZE byla na nich
      zostawiona cena.
      • vvesna Re: Najgorszy prezent, jaki dostaliście pod choin 21.12.06, 15:58
        > najgorsze prezenty dostawałam zawsze od swojej chrzestnej. I bynajmniej nie ze
        > względu na ich jakość/pomyslowosc, ale dlatego, ze ZAWSZE byla na nich
        > zostawiona cena.

Ja też od jakiegoś czasu regularnie dostaje takie prezenty od jednej osoby. Taka
        cena naprawdę potrafi zepsuć radość z trafionego nawet prezentu, bo zawsze się
        zastanawiam, czy to chodzi o to, abym byla tej osobie "odpowiednio" wdzięczna.
        Poza tym trudno uwierzyć, że taki prezent z ceną jest dany ze szczerej chęci
        obdarowania.
    • konisko_wielkie Re: Najgorszy prezent, jaki dostaliście pod choin 05.01.07, 15:14
      dostalem obroze dla psa a psa nie mialem. wujkowi sie popierdolilo. to se psa
      przynioslem dwa miechy pozniej
      • dwa-filary Re: Najgorszy prezent, jaki dostaliście pod choin 05.01.07, 16:42
        Napewno jakiegoś" gryzbula",bo trzeba się dowartościować?
        • konisko_wielkie Re: Najgorszy prezent, jaki dostaliście pod choin 05.01.07, 17:21
          dwa-filary napisałas -

> Napewno jakiegoś" gryzbula",bo trzeba się dowartościować?

nie pudelka oczywiscie se przyprowadzilem filarze podwojnie tepy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka