Dodaj do ulubionych

Internet za darmo na Bemowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:22
No, to gratuluję mieszkańcom Bemowa takiego Burmistrza - facet myśli naprawdę
o ludziach. Jestem z górnego Mokotowa i chyba nie doczekam się za mojego
życia sieci hotspotów w mojej dzielnicy. Podczas przyszłych wyborów lokalnych
będę zwracał uwagę na kandydatów, którzy będą chcieli wprowadzić takie
rozwiązania.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dobre Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.acn.waw.pl 02.08.07, 21:40
      Specjalne karte musza miec hehe. Widac ze jakis plebs pisal to sie nazywa
      poprostu karta sieciowa ktora jak napisane mozna faktycznie nabywac w sklepie
      komputetrowym. Wystarczylo zapytac jak to sie nazywa kogos kto bardzie zna sie
      na obsludze komputera.
      • Gość: Informatyk Dużo szumu ale kitu jeszcze więcej :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:53
        Urzędasy jak zwykle pieją i opijają sukces i jak zwykle mocno przedwczesnie. To jeszcze długo będzie net tylko dla wąskiej grupy odbiorców a nie dla całej dzielnicy! Co za profan nagadał tych głupot prasie!! I ta ich strona na której nic nie ma bo ... ciagle w budowie :))) a którą już podają do publicznej wiadomości! I co to za darmowy internet z taką predkoscia - fotej nie pogladasz, muzy nie sciagniesz i wlasnej stronki tez przez niego nie poprowadzisz. Obejrzysz sobie rozklady jazdy w warszawie i wyslesz mejla co najwyżej :)))
        • Gość: ness Re: Dużo szumu ale kitu jeszcze więcej :)) IP: *.acn.waw.pl 03.08.07, 06:16
          I o to chodzi. Zebys nie musial leciec z lapem do domu do kabla jesli np potrzebujesz sprawdzic o ktorej masz autobus.
          Chyba nie oczekujesz, ze dzielnica da Ci szerokie pasmo 6mb/s za darmo? A moze powinni jeszcze kupi wszystkim mieszkancowm komputery przenosne?
          • Gość: A.Lasota Re: Dużo szumu ale kitu jeszcze więcej :)) IP: 195.74.79.* 03.08.07, 23:02
            W chwili obecnej limit 512 jest wyłaczony i uzytkownik ma łacza do polski do
            6Mbit, na świat do 6Mbit, i do TPSA do 6Mbit.
            pzdr
        • Gość: bigbrother Re: Dużo szumu ale kitu jeszcze więcej :)) IP: 217.153.179.* 03.08.07, 08:31
          Informatyk jezeli posiadasz jakiekolwiek obiekcje do wyzej wymienionej
          inicjatywy wladz Bemowa wcale naprawde nie musisz z niej korzystac. Uwierz mi
          mieszkaja na Bemowie ludzie dla ktorych bezprzewodowy i bezplatny internet
          bedzie naprawde duza szansa i mila niespodzianke.Skladam uklon wobec wladz
          Bemowa i dziekuje!
          • Gość: Manis Dużo szumu ale kitu jeszcze więcej :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:44
            Ten gość "Informatyk" na pewno nie jest informatykiem bo pieprzy takie bzdury,
            że się płakać chce... Dziecko neostrady. Dostał kompa na komunie i sie podnieca
            ściągając filmy emulem...
        • Gość: mlmajonez Re: Dużo szumu ale kitu jeszcze więcej :)) IP: 217.153.166.* 06.08.07, 22:43
          Fakt dużo się o tym mówi i zachwala, faktem jest również żę niestety
          zablokowane będą zasoby p2p jednak wypowiedź przedmówcy jest wręcz
          irytująca 512 kb/s to nie jest wyjątkowo dużo ale tez nie przesadzaj
          facet wiele punktów hotspot nie udostepnia 512 kb/s lecz mniej są
          oczywiscie takie które udostępniają większą prędkość i mniej
          restrykcji i także jest ich sporo w warszawie jak sie dobrze poszuka
          ale zdanie "fotej nie pogladasz, muzy nie sciagniesz i wlasnej
          stronki tez przez niego nie poprowadzisz. Obejrzysz sobie rozklady
          jazdy w warszawie i wyslesz mejla co najwyżej :)))"
          jest bezsensownie głupie człowieku ty masz czelnośc się
          informatykiem nazywać pracuje jako informatyk już od jakiegoś czasu
          i większej głupoty niesłyszałem już pare miesięcy, prawda jest taka
          że jak się dobrze postarasz to znajdziesz na stronach www również to
          samo co na p2p a jak jesteś dobry to wykorzystasz lepiej możliwości
          tego dostępu niż niejedni użytkownicy z neostrada lub innym stałym
          łączem.
      • Gość: unk Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.chello.pl 02.08.07, 22:11
        >> Specjalne karte musza miec hehe. Widac ze jakis plebs pisal to sie nazywa
        poprostu karta sieciowa ktora jak napisane mozna faktycznie nabywac w sklepie
        komputetrowym. Wystarczylo zapytac jak to sie nazywa kogos kto bardzie zna sie
        na obsludze komputera. <<

Autor tego artykulu specjalnie tak napisal aby zrozumieli rowniez Ci co nie sa komputerowymi fachowcami tak jak ty...

• unhappy Re: Internet za darmo na Bemowie 03.08.07, 10:00
          Gość portalu: unk napisał(a):

> Autor tego artykulu specjalnie tak napisal aby zrozumieli rowniez Ci co nie sa
          > komputerowymi fachowcami tak jak ty...

Się nie przejmuj. Z niego taki fachowiec....
      • Gość: maxi Re: Internet za darmo na Bemowie IP: 212.2.101.* 02.08.07, 23:00
        Gość portalu: Dobre napisał(a):

> Specjalne karte musza miec hehe. Widac ze jakis plebs pisal to sie nazywa
        > poprostu karta sieciowa ktora jak napisane mozna faktycznie nabywac w sklepie
        > komputetrowym. Wystarczylo zapytac jak to sie nazywa kogos kto bardzie zna sie
        > na obsludze komputera.

No to sie popisales wiedza. Pomysliles karte sieciowa z karta
        radiowa/bezprzewodowa. Ten sie smieje, kto sie smieje ostatni ;)
        • feminista Re: Internet za darmo na Bemowie 02.08.07, 23:31
          No normalnie jestem w szoku, ale mi nowosć, sieć bezprzewodowa. Mam takie
          pytanie, a po co ta sieć?! Moim zdaniem, jest to populistyczne posuniecie
          burmistrza. Jak ktos chce miec internet, to go kupuje, tak samo jak kompa czy
          laptopa, może jeszcze władza kupi ludziom laptopy z kartami Wi-Fi
          (bezprzewodowe)? Jeden jest w zasiegu a drugi nie i już się zacznie.
          • Gość: Raf Żal Ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 09:17
            Żal Ci d..e Sciska ze nie u Ciebie, wtedy bys nie pytal po co .Ale co tam
            przeciez to takie Polskie. Sam nie zje i drugiemu nie da.
      • oblesnik Re: Internet za darmo na Bemowie 03.08.07, 12:36
        Ty sie znasz, he, he, i wiesz, ze to karta sieciowa, he, he.
      • Gość: ResMan Rzeszów Re: Internet za darmo na Bemowie IP: 84.38.160.* 04.08.07, 00:11
        Autor artykułu ma racje. Nie każda karta nadaje się do współpracy z siecią
        bezprzewodową. Nie wszystkie obsługują wymagane standardem protokoły.
    • Gość: bird i'th'and nic, nigdy i nigdzie.. IP: *.cable.ubr09.live.blueyonder.co.uk 02.08.07, 23:16
      nie jest za darmo
      ..matoly, nic tylko mieszac ludziom w glowach
    • Gość: Pražak Juž od dwoch lat mamy darmowy internet w Pradze IP: *.net.upc.cz 02.08.07, 23:33
      Zaczelo sie od Prahy 9 - Prosek, potem Praha 8 Vysočany.. Fajnie, že i w Wwie
      juž to jest.Ahoj
    • Gość: ned Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 08:28
      Z której wiochy podlaskiej przyjechała redachtórzyna co popełniła ten artykulik?

Nie Marysina tylko MARYNINA !!!!!!!!!!
      • Gość: Edgrass Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.07, 09:10
        Nadajniki z Bemowskiego Ratusza chyba nie maja az takiej mocy zeby sygnał był
        odbierany na Marysinie.Tym sposobem internet by mialo pól warszawy jak nie
        wiecej niz pól.
        • Gość: :) Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.acn.waw.pl 03.08.07, 09:57
          nie licząc błędów w artykule - to pomysł z netem dobry :)

a ze 512kb/s nie znaczy ze zle :) do prostych rzeczy wystarczy :)
          • Gość: nemo A ja mam pytanie - za darmo? IP: *.bik.pl 03.08.07, 10:25
            Co to znaczy za darmo? W artykule jest mowa cyt.:
            "Docelowo projekt ma kosztować około 2-3 mln zł - szacuje Krzysztof Zygrzak,
            rzecznik urzędu - Dotychczas wydaliśmy ponad 50 tysięcy złotych, a
            przedsięwzięcie sfinansował budżet wydziału informatyki."
            A skąd ma pieniądze wydział informatyki? Czy przypadkiem nie z budżetu państwa?
            A może prowadzi działalność gospodarczą i jednak sam zarabia, a później
            przeznacza kasę na szczytne cele?
            Niech mi to ktos wytlumaczy, jesli moze, proszę...
            • Gość: Ma Re: A ja mam pytanie - za darmo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 11:04
              > A skąd ma pieniądze wydział informatyki? Czy przypadkiem nie z budżetu państwa?

nie z budżetu państwa, tylko z budżetu gminy. To są różne kieszenie. Ale jakby
              na to nie patrzeć: źródło jedno: podatki
              • Gość: nemo Re: A ja mam pytanie - za darmo? IP: *.bik.pl 03.08.07, 11:32
                a budżet gminy powstaje wyłącznie z podatków i opłat lokalnych? czy też
                cześciowo dostaje kasę również z budżetu centralnego?
                tak czy siak, mieszkańcy Bemowa dostaną ten "darmowy" internet za własne (lub
                częściowo również nasze, tj. innych podatników) pieniądze...
                warto byloby sie zapytać mieszkańców Bemowa, czy taki cel to najlepszy i
                najpotrzebniejszy sposób wydawania tych pieniędzy ;)
                • robert.zimnicki Re: A ja mam pytanie - za darmo? 03.08.07, 12:15
                  moze sie uspokoisz, jak w Twojej dzielnicy podlacza

wtedy zapewne nie bedziesz wnikal skad wzieli kase!

Gość portalu: nemo napisał(a):

> a budżet gminy powstaje wyłącznie z podatków i opłat lokalnych? czy też
                  > cześciowo dostaje kasę również z budżetu centralnego?
                  > tak czy siak, mieszkańcy Bemowa dostaną ten "darmowy" internet za własne (lub
                  > częściowo również nasze, tj. innych podatników) pieniądze...
                  > warto byloby sie zapytać mieszkańców Bemowa, czy taki cel to najlepszy i
                  > najpotrzebniejszy sposób wydawania tych pieniędzy ;)
                  • Gość: nemo Re: A ja mam pytanie - za darmo? IP: *.bik.pl 04.08.07, 07:16
                    a niby po co mi internet za darmo z taka przepustowoscia? jak place, to mam
                    gwarantowane lacze, i wymagam... moge skadac reklamacje, jak nie bedzie dzialac
                    itp. itd. zreszta mi jest potrzebny internet do profesjonalnych celow...
                    a tam na Bemowie, to co? kupa smiechu bedzie, jak zasiadzie np. 5 tys. osob na
                    512 kbps ;)
                    wracajac do tematu - prawda jest zapewne inna - ktos w radzie gminy ma szwagra,
                    co prowadzi firme ISP i wpadli na pomysl jak skoczyc na kase gminna... wiec
                    skoczyli... 3-4 mln piechota nie chodzi... zreczny przyklad urzedniczego
                    kretactwa i zalatwienia dwoch pieczeni za jednym razem - i szwagier zadowolony
                    i glosy w kolejnych wyborach zalatwione...
                    jak ktos napisal wczesniej - nie ma nic za darmo! a ze z kasy gminnej? no coz,
                    to pieniadze niczyje, prawda?
      • Gość: Myśka Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 07:25
        Dlaczego z pogardą wyrażasz się o ludziach mieszkających na
        podlaskiej wsi, czyżby mieszkanie w Warszawie było jedynym Twoim
        atutem ? Informuje Cię, że kultura osobista nie zależy od miejsca
        zamieszkania.
    • arsen44 Internet za darmo na Bemowie 03.08.07, 10:38
      Cytat dla krytykantów: "Najbardziej zawsze nadęci, kastraci i impotenci". Nie
      chcesz korzystać z darmowej sieci? - Nie ma przymusu.
    • Gość: mnemonic Internet za darmo na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 11:20
      Jak to działa?
      512 kb/s na AP?
      • Gość: Mnemonic Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 11:25
        Do wszystkich "Chakierów": :D
        To się nazywa karta Wi-fi i wystarczy kłótni :D
        512 kb/2 na AP, jesli tak jest to zycze powodzenia, jesli ktos mieszka w bloku :D
        Wszystkie porty Mułka Torrenta, Download musza być zblokowane bo jak nie to będzie masakra :D
        • Gość: nemo Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.bik.pl 03.08.07, 11:36
          a kolega Mnemonic przeczytał artykuł? musi co nie, bo tam stoi jak wół:
          "Dostęp do sieci jest jednak ograniczony. Nie będzie można np. korzystać z
          programów typu peer to peer służących do wymieniania się plikami."
          więc zapomnij o mułkach i torrentach ;)
          • Gość: norbert Re: Internet za darmo na Bemowie IP: 217.11.134.* 03.08.07, 13:58
            dla mojej mamy super ktora wejdzie oplacic rachunki, sprawdzic poczte, i ztm
            oraz co w kinie graja a nie jak teraz 50 zl za 128 bo niemo nic alternatywnego a
            tpsa niechce
        • Gość: A.Lasota Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.chello.pl 04.08.07, 15:52
          512kbit jest na mieszkańca na AP jest ok. 40-50Mbit
    • Gość: greg jak za darmo, to będzie kupa IP: *.stat.gov.pl 03.08.07, 13:59
      śmiechu
      • Gość: norbert Re: jak za darmo, to będzie kupa IP: 217.11.134.* 03.08.07, 14:00
        czemu sadzisz ze kupa w stanach masz wszedzie darmowy dostep do netu... i co tak
        zle maja ze ze filmu nie scganiesz czy mp3 z p2p to kup lacze 5 mb i bez problemu
    • beejay02 Re: Internet za darmo - inne dzielnice czekają :) 03.08.07, 14:01
      No to pani Prezydent do Euro 2012 cała Warszawa (no powiedzmy, ta o gęstej
      zabudowie) powinna mieć darmowy internet. Nie przepadam za Panią, alę życzę
      realizacji takiego planu.
    • Gość: kowalski Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.centertel.pl 03.08.07, 23:32
      żenada ten pierwszy wpis na forum. czy sam burmistrz to napisał czy jakis jego
      zaufany. zenada samochwała w kacie stała
      • aurb Re: Internet za darmo na Bemowie 04.08.07, 07:10
        Kilka dni temu w rzeczonym Urzedzie Dzielnicy rejestrowałem samochód i czekając
        na tablice zauważyłem dumny napis HOTSPOT. Chciałem sprawdzić pocztę, a tu nic
        z tego. Próbowałem się dopytać czy to na prawde działa ,a jedyną odpowiedzią
        było urzędnicze wzruszenie ramion Pana z Biura Obsługi Mieszkańców. Panie
        Burmistrzu ! A może najpierw małe szkolenie dla urzedników a potem chwalenie
        sie prasie. A propos coto znaczy Jelonki Północne. Pozdrawiam
    • Gość: bemol Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.chello.pl 05.08.07, 13:03
      Czekam z niecierpliwością kiedy sięgnie Bemowa Lotniska.
      Pozdrawiam
    • Gość: sams Internet za darmo i bez sensu IP: *.chello.pl 05.08.07, 16:06
      Jest to forma pomocy socjalnej skierowana do nienajbiedniejszych. Bez sensu. Za
      te pieniądze lepiej by było wdrożyc system do internetowej obsługi mieszkańców i
      postawi w urzędzie np. 5 stanowisk dla petentów, bez netu. Szkoda naszych
      pieniędzy na takie bzdury.
      • Gość: Filip Re: Internet za darmo i bez sensu IP: 195.74.79.* 06.08.07, 16:32
        Mieszkam na bolkowkskiej i u mnie działa w całym mieszkaniu. Transfer przed
        chwila testowałem i mam z wp.pl ok 3,6Mbit a ping 20ms. Pograłbym na tym w CS
        ale nie chodzi chyba. Generalnie super, ciekawe jak długo się utrzyma ?
    • Gość: oj oj Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 14:45
      Fajnie tylko dlaczego mieszkając na Północnych Jelonkach mój laptop posiadający
      WI-FI nie widzi Bemowskiej sieci, dodam że widzi sieć mojego sąsiada. Tak więc
      myślę że to wielka bujda na resorach. Sam korzystam z domowego Wi-Fi i piekine
      wszystko hula.

Nie ma to jak propaganda prawda Panie Zygrzak? Kiedyś w historii był już
      niewielkiej postury człowieczek jak Pan, Panie Krzysiu. I twierdził że kłamstwo
      powtórzone 100 razy staje się prawdą, bardzo proszę nie tą drogą.
      • Gość: Filip Re: Internet za darmo na Bemowie IP: 195.74.79.* 06.08.07, 16:35
        Może nie umiesz obsługiwać kompa ? U mnie na bolkowskiej działa, zapraszam jak
        nie wierzysz. Kumpel na co mieszka Konarskiego ma pecha bo nie widzi ratusza
        ale i tak mu łapie na jedną kreskę. Dziś miał antenę dokupić to mu się poprawi
        i też będzie miał.
        • Gość: oj oj Do Filipka IP: 217.153.166.* 06.08.07, 20:30
          tak Filipku (wielki guru informatyki) jestem debilem i nie potrafię
          korzystać z kompa. ciekawa sprawa że Bolkowska znajduje się na
          Jelonkach. To jedno a drugie, jeżeli nie widzi sieci to nie widzi i
          tyle. Ja nie muszę korzystać z łaski Burmistrzyny bo stać mnie na to
          aby mieć własny prywatny dostęp. Tylko po co ta cała afreka z Hot
          spotem który nie działa tam gdzie działać miał. Poraz kolejny
          powtórzę żenada.
          • Gość: Filip Re: Do Filipka IP: 195.74.79.* 06.08.07, 21:00
            Cóż muszę się tylko zgodzić, jesteś. Skąd wiesz gdzie miał działać ?
            Mapka na stronie ratusza pokazuje nadajniki. Czy jesteś takim
            ignorantem że nawet na nią nie popatrzyłeś ? Gdzie masz napisane że
            całe jelonki są w zasięgu ? Zreszta gadałem przed chwilą z kumplem,
            już kupił antenę i mu chodzi jak złoto.
            Sciągam sobie DVD fedory i wiesz co ? idzie mi 11Mbit/s więc swoje
            neo mozesz sobie....(wstaw dowolną treść). Nawet zrobiłem ci zrzut
            ekranu. img409.imageshack.us/my.php?image=sieckx1.jpg
            Tak sobie myslę że nie za duzo ludzi jeszcze się dołączyło skoro tak
            fajnie działa.
            Zresztą szkoda gadać. Wracaj do neostrady i płać - dostaniesz jakość
            jakiej wymagasz.
            Mimo wszystko pozdrawiam z gratisowego netu :)))
            Tylko ftp-a mi brakuje ale już wymyśliłem jak to omijać :)
            • Gość: oj oj Re: Do Filipka IP: 217.153.166.* 06.08.07, 21:45
              choć mieszkam prawie pod gimnazjum na Czumy to i tak nie wykrywam
              tej sieci, sorrki ale dla mnie to bardacha dla ciebie widzę
              spełnienie marzeń. No cóż różne marzenia mają ludzie. Bardzo mnie
              cieszy fakt że jesteś szczęsliwy. Ale czy napewno bezpieczny?
              • Gość: Filip Re: Do Filipka IP: 195.74.79.* 06.08.07, 22:45
                A w ogóle widzisz nadajnik ? Bo jak ci jakiś blok zasłania to nic
                dziwnego...
            • Gość: Viki Re: Do Filipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:55
              Hej :-) czy możesz mi tez pomóc w tej konfiguracji? mieszkam na
              Wrocławskiej 5 mój blko jest blisko urzędu na Bemowie. Zasłaniają
              go jednak drzewa i inne bloki. Czy mam szansę na odbiór tego
              sygnału? Mi taka prędkość wystarcza zależy mi głownie na poczice i
              gadu-gadu...
              Pozdrawiam Viki
              • Gość: Filip Re: Do Filipka IP: 195.74.79.* 07.08.07, 16:32
                Jak zasłania całkiem jakiś blok to lipa i raczej działać nie będzie :
                (
      • Gość: viki Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:53
        Hej!ja mieszkam na Wrocławskiej 5 ... na Bemowie. Czy mogę też
        odebrać ten sygnał? ale wiem, że bloki/drzewa mi zasłaniają urząd
        miasta... może macie jakis pomysł? to w linii prostej niecałe 1,5
        km...
        Viki
        • Gość: Filip Re: Internet za darmo na Bemowie IP: 195.74.79.* 07.08.07, 16:35
          Właśnie doczytałem drugiego twojego posta. 1,5 km przy braku
          widoczności nie ma szans. Nawet przy dużej antenie raczej ACK bedzie
          za małe. A namówić urząd na zmiane parametrów czy urządzeń na
          bardziej długodystansowe to jakoś czarno widzę.
          Chociaż widziałem wieksze cuda.
          pzdr
        • Gość: anonim do viki IP: 193.17.14.* 22.07.08, 03:17
          nie niestety viki jesli twoj blok niewidzi nadajniku na ratuszu to
          niemasz szans zeby zlapac zasieg internetu :(( ale poczekaj jeszcze
          troche zajakis czas ma byc wiecej tych nadajnikow to wtedy napewno
          bedziesz miala zasiek :)
    • Gość: marko Internet za darmo na Bemowie IP: *.aster.pl 07.08.07, 17:32
      Choć widzę prawie cały dach artbem i przejeżdżając koło to zadnej
      anteny tam nie widzę, przynajmiej takich jak na ratuszu. Czy anteny
      na Czumy i Konarskiego są już czy dopiero mają być- może ktoś wie?.
      Czytając artykuł wywnioskowałem że zostały zamontowane równocześnie
      z tymi na ratuszu.
    • Gość: awis.waw.pl Internet za darmo na Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 18:33
      Ap na czumy niestety jest ale na dlozsza mete to nie ma szans dzialac dobrze,
      eter u nas na bemowie jest starsznie zasmiecony roznymi prywatnymi sieciami (
      wiem bo sam mam jedną ) po kilka na jednym kanale , Poza tym poczekajmy az to
      sie rozniesie przy 100 osobach na apku nawet najlepsze beda siadac...
    • mantha Re: Internet za darmo na Bemowie 14.08.07, 08:58
      Czyli okolice puszczy solskiej czy borowej gory jeszcze nie sa w
      zasiegu?? pytam, bo ja naprawde zupelnie nie jestem kumata.
      • Gość: qq dokładnie tak. IP: *.crowley.pl 14.08.07, 10:31
        • Gość: bemol Re: dokładnie tak. IP: *.chello.pl 21.08.07, 14:42
          Zarejestrowałem się i ... nic. Nie wiem, ale "widziałem" tylko dwie sieci - Sala
          konferencyjna Urzędu i osiedle Przyjaźń. Czy coś nie tak mam w ustawieniach ?
          Pozdrawiam
    • Gość: robix Internet za darmo na warszawskim Bemowie IP: 85.222.86.* 21.07.08, 22:04
      Dlaczego internet nie pojawił się na Bemowie Lotnisku I ,II? Za duże
      udziału ma Aster i Chello?
      • 0ffka Re: Internet za darmo na warszawskim Bemowie 22.07.08, 01:01
        Gość portalu: robix napisał(a):

> Dlaczego internet nie pojawił się na Bemowie Lotnisku I ,II? Za duże
        > udziału ma Aster i Chello?

bo nigdzie się pewnie nie pojawił heh
    • altu Re: Internet za darmo na Bemowie 22.07.08, 09:02
      > Władze Bemowa chcą w ciągu roku zwiększyć liczbę nadajników z
      > sześciu do ok. 300, tak by cała dzielnica znalazła się w zasięgu
      > bezprzewodowej sieci.

tia..
      minął rok. ciekawe, czy władze w ratuszu poinformują o "stanie" nadajników.
      u nas (Bemowo I/II) o zasięgu darmowego netu nikt nie słyszał..
      • Gość: ferment Re: Internet za darmo na Bemowie IP: *.chello.pl 22.07.08, 21:48
        Poczekamy do kampanii przed nowymi wyborami do władz samorządowych. Zamiast
        ...kiełbasy:(
        • Gość: Maciej Propaganda (Internet) za darmo na Bemowie IP: 193.17.14.* 27.07.08, 16:25
          Dokładnie. Najsmieszniejsz jest to że do tej pory większość się
          łudzi że będzie miała neta za free. A tu burmistrzuniu zasiał zamętu
          na całą Warszawę i tyle. Bo chodziło o PR a nie internet dla
          mieszkańców.

Ludzie obudźcie się pan burmistrz mydli Wam cały czas oczy a sobie
          robi typową PROPAGANDĘ wątpliwego sukcesu.

Maciej

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka