nikletni 05.07.10, 20:42 a niedawno sam namawiał przeciwników . Koniuszy tylko się odezwał po wyborach , ale jakby też cienkim głosikiem . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mexico86 Re: Lechowski z ropaczy zrobił seppukukuku 05.07.10, 22:52 nnnikus ty stary ORMowcu, i bardzo dobrze. Teraz juz niestety nie będziesz mógł płakać że wszystko przez kaczorów. Pozostanie ci tylko plucie na Kosciół Katolicki i pomniki. www.tvn24.pl/-1,1663731,0,1,rostowski-tlumaczy-sie-z-obietnic-komorowskiego,wiadomosc.html A oto pierwsza obietnica.....pewnie studenci już sobie pliją po brodzie. Ale co ty możesz o tym wiedzieć.Tobie studia obce słowo. Ty nie wiesz jaka to różnica dać dziecku 50 zł. a 100 zł. na bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Lechowski z ropaczy zrobił seppukukuku 06.07.10, 11:02 Mexico - nieumiejętnością liczenia w tej chwili wykazałeś się właśnie Ty. Studenci maja zniżki - nie płacą 100% ceny biletu. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Lechowski z ropaczy zrobił seppukukuku 06.07.10, 22:13 Stepby, nie ma niestety znizki 50%. ....PO juz ja obiecalo....pod koniec kadencji, smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Lechowski z ropaczy zrobił seppukukuku 07.07.10, 10:51 ale nie płaca 100% ceny biletu jak to sugerujesz Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Lechowski z ropaczy zrobił seppukukuku 07.07.10, 21:55 W którym miejscu ja sugeruje że płacą 100%?? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Lechowski z ropaczy zrobił seppukukuku 07.08.10, 09:54 www.tvn24.pl/-1,1668245,0,1,absolwent-na-trzy-miesiace-bez-znizek,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Lechowski z ropaczy zrobił seppukukuku 06.07.10, 11:17 mexico86 napisał: Ale co ty możesz o tym wiedzieć.Tobie studia obce słowo. =============================================================== Widzisz mexiczku , powiedzmy , że ORMO w ramach dokształtu skierowało mnie na studia . Byłem rok na poliechnice . Jesli chodzi o mexiczka , to nie było kiedyś szkół specjalnych i musiałeś z konieczności podtawówkę zaliczyć , bo takie były przepisy w ramach walki z analfabetyzmem . Ot , taki drobny niuans . Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Ot durno wyszło ! 06.07.10, 19:54 Muszę idiocie udowadniać , że podstawówkę w normalnym trybie kończyłem ... Jak znajdę swiadectwo , to zeskanuję . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Ot durno wyszło ! 07.07.10, 00:52 skanuj student skanuj, indeksik tez zeskanujesz czy sie zapodział? Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Ot durno wyszło ! 07.07.10, 07:52 Ależ mi dosypałeś . Musiałeś wcześniej sporo wychlać . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Lechowski z ropaczy zrobił seppukukuku 06.07.10, 22:16 nikus studencie ty moj, to ty prawie jak nasz kochany Kwasniewski, to jak mam sie do ciebie zwracac? Panie magistrze panie inzynierze?? Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Zabrali mu słuzbowy komputer 06.07.10, 12:33 Pisowska krucjata wśród ciemnego ludu bielszczyzny - nie powiodła się. Ponoć 70 % miejscowych głosowało na Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zabrali mu słuzbowy komputer 06.07.10, 20:13 I dobrze ze 70% "miejscowych" glosowalo i byloby dobrze gdyby tak jak ja traktowali Komorowskiego jak Przezydenta Rzeczpospolitej Polskiej,naszej wspolnej Ojczyzny i aby nigdy nie byl dla nas Kartoflem,Korduplem,Gajowym itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Zabrali mu słuzbowy komputer 06.07.10, 20:30 lechowski51 napisał: > I dobrze ze 70% "miejscowych" glosowalo i byloby dobrze gdyby tak jak ja > traktowali Komorowskiego jak Przezydenta Rzeczpospolitej Polskiej,naszej > wspolnej Ojczyzny i aby nigdy nie byl dla nas Kartoflem,Korduplem,Gajowym itd. W demokracji właśnie Prezydent może być kartoflem, pajacem czy innym gajowym. To odróżnia Prezydenta od Pierwszego Sekretarza. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Polska jest najważniejsza, więc mam proposa 06.07.10, 20:46 Ponieważ Polska jest najważniejsza, a zgoda buduje, więc mam Lechowski proposa. Może by tak przyzaprosić na festyn w Orli (druga w kraju jeśli idzie o poparcie dla Prezydenta RP, żadnego tam Kartofla czy Gajowego) przedstawicieli zwycięskich gmin - Czyż (Komorowski) i podlubelskiego Chrzanowa (Kaczyński). W części artystycznej można by wzajem podegustować bimbru, poprzeciągać linę i posłuchać lokalnych zespołów. Wspómediujesz Waść? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Polska jest najważniejsza, więc mam proposa 07.07.10, 09:17 pawloziul napisal; W demokracji właśnie Prezydent może być kartoflem, pajacem czy innym gajowym. To odróżnia Prezydenta od Pierwszego Sekretarza. Moim zdaniem mylisz demokracje z pajdokracja.Nikt nie nakazuje Ci jak w czasach komuny milczec gdy sie nie zgadzasz z poczynaniami Prezydenta RP czy jej wladz.Czym innym jest krytyka a czym innym opluwanie i POnizanie ludzi jak to robi Palikot czy Niesiolowski. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Polska jest najważniejsza, więc mam proposa 08.07.10, 02:07 Tu lachoski,masz przedstawiciela pisu,nie opluwa,nie poniża,nie mówi po polsku,czysta piso-elyta. wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/,1,3319038,aktualnosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Polska jest najważniejsza, więc mam proposa 08.07.10, 08:57 Moglbys zacytowac te slowa w ktorych wg Ciebie kogos opluwa i poniza? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Polska jest najważniejsza, więc mam proposa 08.07.10, 08:59 Dla ulatwienia POdam Ci jeden z przykladow POnizania i POgardy dziennik.pl/polityka/wybory-prezydenckie-2010/article639307/Palikot_Lech_Kaczynski_ma_krew_na_rekach.html Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re:A z kąd mam wiedzieć.... 08.07.10, 23:25 lechowski51 napisał: > Moglbys zacytowac te slowa w ktorych wg Ciebie kogos opluwa i poniza? --A skąd mam niby wiedzieć,nie rozumiem języka którym posługuje się to stworzenie.A swoją drogą, powiedz mi lachoski jak to jest ,że w niektórych i to nawet unijnych krajach, by dostać obywatelstwo, trzeba zdać egzamin z historii, a już na pewno ze znajomości języka danego kraju.A tu, to coś, nie znające języka polskiego, zostaje nawet posłem.Dziki kraj.Autor tych słów miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś