Dodaj do ulubionych

Gdzie jest lachocki

01.10.10, 20:40
i jego przydupasy ? Jeden wprawdzie jest ale gdzie jest drugi ?

Czyżby zabrali mu służbowego laptopa bo nie wskórał nic dla partyjki Jarka co ukradł księżyc ?
A tak się biedny starał. Takie piękne patriotyczne posty pisał.

Obserwuj wątek
    • nikjesienny Re: Gdzie jest lachocki 05.10.10, 18:22
      Poległ przytłoczony własnymi argumentami patriotyzmu ?
      forum.gazeta.pl/forum/w,329,114171319,114601237,Re_kto_to_jest_Lechowski51_.html
      A tutaj proszą o powrót:
      forum.gazeta.pl/forum/w,329,115888845,115888845,Gdzie_sie_podzial_Lechowski51.html
    • zimija Re: Gdzie jest lachocki 05.10.10, 19:02
      Zniknął.

Ale dwóch przydupasów tu sobie wychował.
      Czyli o to chodziło. Niech się oszołomstwo krzewi i pleni.
      • lubicz68 Re: Gdzie jest lachocki 05.10.10, 20:23
        zimija,
        a co tęsknisz, słoneczko???
        Jakieś ukryta niespełniona miłość?
        • mexico86 Re: Gdzie jest lachocki 05.10.10, 20:44
          Pewnie chce z nim przedyskutować 50 tyś . na pomnik a finasowanie przedszkola ktore dostał pop.
        • ram-bo [...] 05.10.10, 20:45
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • zimija Re: Gdzie jest lachocki 06.10.10, 06:47
          ubicz68 napisał:

> zimija,
          > a co tęsknisz, słoneczko???
          > Jakieś ukryta niespełniona miłość?

Hmm. Lubicz - nie Ciebie miałem na myśli.

Tęsknić nie ma za kim. Tylko nudno się zrobiło.

• lechowski51 Re: Gdzie jest lachocki 06.10.10, 23:57
            Dawno tutaj nie zagladalem bo czytac bzdury wypisywane przez Ciebie,nika czy sebcia to ponad moje sily.Kiedys mozna bylo poklocic sie z pawlo czy hansem ale oni w przeciwienstwie do Ciebie mieli wiedze no i chyba klase.Ty masz niestety tylko antypolskie i antykatolickie fobie.Takie jak ten opiewany kiedys przez WSI-24 organizator wiecu podobnych oszolomow na Krakowskim Przedmiesciu.
            pl.sevenload.com/filmy/BRokTP8-Leming-pod-smoleskim-krzyem-wytwor-michnikowsz
            • zimija Re: Gdzie jest lachocki 07.10.10, 07:02
              lechowski51 napisał:

> Dawno tutaj nie zagladalem bo czytac bzdury wypisywane przez Ciebie,nika czy s
              > ebcia to ponad moje sily.Kiedys mozna bylo poklocic sie z pawlo czy hansem ale
              > oni w przeciwienstwie do Ciebie mieli wiedze no i chyba klase.Ty masz niestety
              > tylko antypolskie i antykatolickie fobie.Takie jak ten opiewany kiedys przez WS
              > I-24 organizator wiecu podobnych oszolomow na Krakowskim Przedmiesciu.
              > pl.sevenload.com/filmy/BRokTP8-Leming-pod-smoleskim-krzyem-wytwor-michnikowsz

Tego mi właśnie brakowało.
              Zacząłem już się gubić kim jestem a kim powinienem być, gdzie zmierzam a gdzie powinienem zmierzam itp.
              O dzięki Ci o Wielki Człowieku.
              • nikjesienny lechowski ! 07.10.10, 17:00
                Nikiem to gęby przebrzydłej przy każdej okazji nie wycieraj ! Znajdż do tego sobie kogoś w rodzinie !
                • zimija Re: lechowski ! 07.10.10, 17:10
                  A coś ty taki obraźliwy ?

A jakby szedł pijany bez ŚWIADOMOŚCI i mruknął do Ciebie "ty h..." to tez byś tak zareagował ?
                  Tu sie nie ma czego obrażać.

Może jeszcze kiedyś będzie kolejny lot oczyszczający.
                  • nikjesienny Re: lechowski ! 07.10.10, 18:19
                    Zgadza się , ale typ nawet psa nie ma , a szuka przyjaciela na forum ? Oj ! Forach .
                    Z każdego gonią , jak ... ( nie będę zwierząt obrażać) .
                  • lubicz68 Re: lechowski ! 08.10.10, 10:35
                    Oj zimija, zimija, najpierw człowieka wywołujesz do tablicy a potem rugasz.
                    Daj mu szansę.
                    • lechowski51 Re: lechowski ! 08.10.10, 11:00
                      Kiedys chetnie tutaj witalem.Dzieki temu forum poznalem specyfike ludzi i terenow o specyficznej tozsamosci i tradycji.Dlugo nie rozumialem kaznodziejstwa romana z Chicago,konfliktow na lini katolicyzm i prawoslawie.Teraz wiem wiecej a Podlasiem jestem zauroczony.To ze mam tutaj "forumowych wrogow" jest czyms normalnym jak roznorodnosc wsrod partii politycznch.Jako konserwatysta polski jadac przez Podlasie podziwiam liczne cerkwie i koscioly a szlag mnie trafia gdy spotykam sie z kultem czerwonych zbrodniarzy.
                      • ram-bo zmijo ty płazie ! 08.10.10, 20:29
                        A jak się ma nasz "przydupas" "prawosławnego hipisa" ?
                        Plany na wekkend?- wazelinka?
                        • wujekjarek1 ram-bo... 08.10.10, 20:38
                          kto to jest "prawoslawny hipis"? bo nie w temacie jestem

wuj pozdrawia
                        • zimija Re: zmijo ty płazie ! 08.10.10, 20:54
                          ram-bo napisał:

> A jak się ma nasz "przydupas" "prawosławnego hipisa" ?
                          > Plany na wekkend?- wazelinka?

mal.c-zyk nie pij sam do monitora. W połączeniu z prochami to nie wyjdzie ci na zdrowie.

A ormowców już wkoło nie widzisz ?
                        • zimija Więcej o ormo 08.10.10, 21:09
                          GG 8666594
                          • ram-bo Re: Więcej o ormo 08.10.10, 21:55
                            Na twoim miejscu też bym się wstydził...
                            • lechowski51 Re: Więcej o ormo 08.10.10, 23:15
                              Zatancz sobie zmija,baw sie chlopie...
                              www.wpolityce.pl/view/multimedia/997/Przerazajace__Zobacz_co_Blogerka_Kataryna_znalazla_na_youtube.html
                              • nikjesienny Re: Więcej o idiotyzmie 09.10.10, 17:48
                                Lechowskiemu :
                                pomnikchrystusakrola.pl/
                                Ma być większy , jak największy . Rekord świata w idiotyzmie !
                                • nikjesienny Re: Więcej o idiotyzmie 09.10.10, 18:39
                                  A w okolicy fajne pomysły mają :
                                  forum.gazeta.pl/forum/w,73,115512644,115529354,Swiebodzin_Gigantyczny_Chrystus_patrzy_na_Tesco.html
                                  • lechowski51 Re: Więcej o idiotyzmie 10.10.10, 16:01
                                    No i nikus mnie nie zawiodles!.Jak zwykle na temat.
                              • krzysztof_ja Re: Więcej o ormo 10.10.10, 20:50

lechowski51 napisał:

> Zatancz sobie zmija,baw sie chlopie...
                                >
                                rel="nofollow">www.wpolityce.pl/view/multimedia/997/Przerazajace__Zobacz_co_Blogerka_Kataryna_znalazla_na_youtube.html

Przykład profanacji krzyża przyszedł od naproszkowanego prezesa i kupy oszołomów z Krakowskiego Przedmieścia sterowanych przez pis.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka