zimija 01.10.10, 20:40 i jego przydupasy ? Jeden wprawdzie jest ale gdzie jest drugi ? Czyżby zabrali mu służbowego laptopa bo nie wskórał nic dla partyjki Jarka co ukradł księżyc ? A tak się biedny starał. Takie piękne patriotyczne posty pisał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikjesienny Re: Gdzie jest lachocki 05.10.10, 18:22 Poległ przytłoczony własnymi argumentami patriotyzmu ? forum.gazeta.pl/forum/w,329,114171319,114601237,Re_kto_to_jest_Lechowski51_.html A tutaj proszą o powrót: forum.gazeta.pl/forum/w,329,115888845,115888845,Gdzie_sie_podzial_Lechowski51.html Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: Gdzie jest lachocki 05.10.10, 19:02 Zniknął. Ale dwóch przydupasów tu sobie wychował. Czyli o to chodziło. Niech się oszołomstwo krzewi i pleni. Odpowiedz Link Zgłoś
lubicz68 Re: Gdzie jest lachocki 05.10.10, 20:23 zimija, a co tęsknisz, słoneczko??? Jakieś ukryta niespełniona miłość? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Gdzie jest lachocki 05.10.10, 20:44 Pewnie chce z nim przedyskutować 50 tyś . na pomnik a finasowanie przedszkola ktore dostał pop. Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo [...] 05.10.10, 20:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: Gdzie jest lachocki 06.10.10, 06:47 ubicz68 napisał: > zimija, > a co tęsknisz, słoneczko??? > Jakieś ukryta niespełniona miłość? Hmm. Lubicz - nie Ciebie miałem na myśli. Tęsknić nie ma za kim. Tylko nudno się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Gdzie jest lachocki 06.10.10, 23:57 Dawno tutaj nie zagladalem bo czytac bzdury wypisywane przez Ciebie,nika czy sebcia to ponad moje sily.Kiedys mozna bylo poklocic sie z pawlo czy hansem ale oni w przeciwienstwie do Ciebie mieli wiedze no i chyba klase.Ty masz niestety tylko antypolskie i antykatolickie fobie.Takie jak ten opiewany kiedys przez WSI-24 organizator wiecu podobnych oszolomow na Krakowskim Przedmiesciu. pl.sevenload.com/filmy/BRokTP8-Leming-pod-smoleskim-krzyem-wytwor-michnikowsz Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: Gdzie jest lachocki 07.10.10, 07:02 lechowski51 napisał: > Dawno tutaj nie zagladalem bo czytac bzdury wypisywane przez Ciebie,nika czy s > ebcia to ponad moje sily.Kiedys mozna bylo poklocic sie z pawlo czy hansem ale > oni w przeciwienstwie do Ciebie mieli wiedze no i chyba klase.Ty masz niestety > tylko antypolskie i antykatolickie fobie.Takie jak ten opiewany kiedys przez WS > I-24 organizator wiecu podobnych oszolomow na Krakowskim Przedmiesciu. > pl.sevenload.com/filmy/BRokTP8-Leming-pod-smoleskim-krzyem-wytwor-michnikowsz Tego mi właśnie brakowało. Zacząłem już się gubić kim jestem a kim powinienem być, gdzie zmierzam a gdzie powinienem zmierzam itp. O dzięki Ci o Wielki Człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny lechowski ! 07.10.10, 17:00 Nikiem to gęby przebrzydłej przy każdej okazji nie wycieraj ! Znajdż do tego sobie kogoś w rodzinie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: lechowski ! 07.10.10, 17:10 A coś ty taki obraźliwy ? A jakby szedł pijany bez ŚWIADOMOŚCI i mruknął do Ciebie "ty h..." to tez byś tak zareagował ? Tu sie nie ma czego obrażać. Może jeszcze kiedyś będzie kolejny lot oczyszczający. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: lechowski ! 07.10.10, 18:19 Zgadza się , ale typ nawet psa nie ma , a szuka przyjaciela na forum ? Oj ! Forach . Z każdego gonią , jak ... ( nie będę zwierząt obrażać) . Odpowiedz Link Zgłoś
lubicz68 Re: lechowski ! 08.10.10, 10:35 Oj zimija, zimija, najpierw człowieka wywołujesz do tablicy a potem rugasz. Daj mu szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: lechowski ! 08.10.10, 11:00 Kiedys chetnie tutaj witalem.Dzieki temu forum poznalem specyfike ludzi i terenow o specyficznej tozsamosci i tradycji.Dlugo nie rozumialem kaznodziejstwa romana z Chicago,konfliktow na lini katolicyzm i prawoslawie.Teraz wiem wiecej a Podlasiem jestem zauroczony.To ze mam tutaj "forumowych wrogow" jest czyms normalnym jak roznorodnosc wsrod partii politycznch.Jako konserwatysta polski jadac przez Podlasie podziwiam liczne cerkwie i koscioly a szlag mnie trafia gdy spotykam sie z kultem czerwonych zbrodniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo zmijo ty płazie ! 08.10.10, 20:29 A jak się ma nasz "przydupas" "prawosławnego hipisa" ? Plany na wekkend?- wazelinka? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 ram-bo... 08.10.10, 20:38 kto to jest "prawoslawny hipis"? bo nie w temacie jestem wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: zmijo ty płazie ! 08.10.10, 20:54 ram-bo napisał: > A jak się ma nasz "przydupas" "prawosławnego hipisa" ? > Plany na wekkend?- wazelinka? mal.c-zyk nie pij sam do monitora. W połączeniu z prochami to nie wyjdzie ci na zdrowie. A ormowców już wkoło nie widzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ram-bo Re: Więcej o ormo 08.10.10, 21:55 Na twoim miejscu też bym się wstydził... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Więcej o ormo 08.10.10, 23:15 Zatancz sobie zmija,baw sie chlopie... www.wpolityce.pl/view/multimedia/997/Przerazajace__Zobacz_co_Blogerka_Kataryna_znalazla_na_youtube.html Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Więcej o idiotyzmie 09.10.10, 17:48 Lechowskiemu : pomnikchrystusakrola.pl/ Ma być większy , jak największy . Rekord świata w idiotyzmie ! Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Więcej o idiotyzmie 09.10.10, 18:39 A w okolicy fajne pomysły mają : forum.gazeta.pl/forum/w,73,115512644,115529354,Swiebodzin_Gigantyczny_Chrystus_patrzy_na_Tesco.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Więcej o idiotyzmie 10.10.10, 16:01 No i nikus mnie nie zawiodles!.Jak zwykle na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Więcej o ormo 10.10.10, 20:50 lechowski51 napisał: > Zatancz sobie zmija,baw sie chlopie... > rel="nofollow">www.wpolityce.pl/view/multimedia/997/Przerazajace__Zobacz_co_Blogerka_Kataryna_znalazla_na_youtube.html Przykład profanacji krzyża przyszedł od naproszkowanego prezesa i kupy oszołomów z Krakowskiego Przedmieścia sterowanych przez pis. Odpowiedz Link Zgłoś