Dodaj do ulubionych

Białorusi gratuluję..

20.12.10, 18:53
..mądrego wyboru.
Obserwuj wątek
    • odziej Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 19:19
      chyba chciałeś napisać, że jedynego słusznego ;)
      • partizan79 Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 19:31
        Tego chyba pisać nie trzeba..:)
    • bahdan Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 19:27
      Takie traktowanie niewolników zakrawa na chamstwo.
      • partizan79 Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 19:32
        Niestety musiałeś mnie z kimś pomylić, ponieważ ja nie mam niewolników.
        • bahdan Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 19:42
          I bardzo dobrze, byliby bardzo nieszczęśliwymi niewolnikami.
          • odziej Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 19:50
            odpowiedź jest banalnie prosta... tam nie trzeba fałszować wyborów - po prostu większość narodu, która jest wiekowo starsza jest za batiuszką Łukaszenką, ot i wsio... nawet andrew lepper chwalił ich system demokratyczny...
            • bahdan Ale czy to jest powód... 20.12.10, 20:14
              ... do kpin z ludzi ułomnych?
              Większość z nas zna i rozumie mechanizm zniewolenia i upodlenia narodu, sprowadzenia go do poziomu "tłumu". I mam nadzieję, że większość z nas współczuje. Nawet tym, którzy głosowali na "pierwszego koniuszego", bo "nie wiedzieli co czynią".
              Drażni mnie ten wpis tutaj, bo tylko ktoś o bolszewickich poglądach może kpić z nieszczęścia całego narodu. Bo wydawało mi się, że bolszewicy dawno wyzdychali.
              • partizan79 Re: Ale czy to jest powód... 20.12.10, 20:21
                Nawet nie wiesz, jak mnie odpręża czytanie takiego biełsacko-radioracyjnego bełkotu..:]
                • zdrafko Re: Ale czy to jest powód... 20.12.10, 20:29
                  partizan79 napisał:

> Nawet nie wiesz, jak mnie odpręża czytanie takiego biełsacko-radioracyjnego beł
                  > kotu..:]

Ponoć bielsat i radioracyja to niezależne media. A ja słyszałem, że to g*wno prawda, bo są zależne......od siajejowskich dolarów :)
                  • bahdan Ponoć 20.12.10, 20:48
                    niezależny to jest stróż w pegieerze w Lekwach. Tylko w Lewkach niema pegieeru.
                    • partizan79 Re: Ponoć 20.12.10, 20:57
                      To tak jak np. z białoruskim radiem, które nie jest białoruskie.
                • bahdan Nie omieszkaj pochwalić się, 20.12.10, 20:34
                  jak ktoś z Twoich najbliższych powiesi się przez Ciebie. Pogratuluję mu wyboru sznurka.
                  • zdrafko Re: Nie omieszkaj pochwalić się, 20.12.10, 20:52
                    bahdan napisał:

> jak ktoś z Twoich najbliższych powiesi się przez Ciebie. Pogratuluję mu wyboru
                    > sznurka.

Ktoś tu chyba był w Mińsku na demonstracji i pałą po d*pie za mocno oberwał
                  • partizan79 Re: Nie omieszkaj pochwalić się, 20.12.10, 21:01
                    My się wieszamy na szpagacie :P
                • kornilo modły zostały wysłuchane :). 20.12.10, 20:49
                  partizan79 napisał:

> Nawet nie wiesz, jak mnie odpręża czytanie takiego biełsacko-radioracyjnego beł
                  > kotu..:]

ponad sześć milionów dotacji dla racji i nic! Bo na Białoruś nadajemy pół godziny na dobę - tak tłumaczono w sejmie :)
                  • zdrafko Re: modły zostały wysłuchane :). 20.12.10, 21:07
                    Pół godziny, tj. jakieś 5-6 piosenek, a reszta to reklamy. Czyli działalność propagandowa jest zerowa. Polacy natomiast, mogą się dowiedzieć, że Białorusią rządzi nie prezydent, ale
                    "kierownik państwa Białoruskiego". Nie wiadomo, śmiać się czy płakać.
                    • kornilo Re: modły zostały wysłuchane :). 20.12.10, 21:12
                      i pięć lat znowu mamy do przodu :)
                      Dotyczy : pracowników racji i bełksatu
                      Niech żywie baćka !!!
              • kornilo Re: Ale czy to jest powód... 20.12.10, 20:45
                bahdan napisał:
                > Drażni mnie ten wpis tutaj, bo tylko ktoś o bolszewickich poglądach może kpi
                > ć z nieszczęścia całego narodu. Bo wydawało mi się, że bolszewicy dawno wyzdych
                > ali.

pozostałością po bolszewikach są ludzie o takich poglądach jak ty wszak to bolszewicy przynieśli nam te cała białoruskość :)

• bahdan Re: Ale czy to jest powód... 20.12.10, 20:50
                  Jeszcze jeden wesołyRomek?
                  • partizan79 Re: Ale czy to jest powód... 20.12.10, 21:46
                    Żeby było dowcipniej - Romek grałby tu najprawdopodobniej z Tobą w jednej drużynie.
                • lechowski51 Re: Ale czy to jest powód... 20.12.10, 22:12
                  ... a ja myslalem ze bolszewicy przyniesli nam sowieckie zniewolenie?!.Rozumiem ze Lukaszenka jest ulubiencem dojarek i traktorzystow bialoruskich kolchozow.Nie moge natomiast zrozumiec tej fascynacji ze strony podlaskich "sierot po pgr-ach".
                  • partizan79 Re: Ale czy to jest powód... 20.12.10, 22:15
                    > Nie moge natomiast zrozumiec

Nie porywaj się z motyką na słońce.
          • partizan79 Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 20:13
            Nie bardzo łapię to Twoje poczucie humoru, aczkolwiek podejrzewam, iż bazujesz na przypadkowym kojarzeniu niekoniecznie związanych ze sobą spraw, czyli coś mniej więcej na zasadzie: Bahdan, dobrze, że nie ma na forum żadnych Twoich obciągaczy, bo pisaliby tryskające smutkiem i przepełnione nieszczęściem wątki.
            • bahdan Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 20:19
              Ty może kufajkie naciongnij na pleczy i do lasu wal, tam miejsce prawdziwnych partynanuw.
              • partizan79 Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 20:45
                Do -30 chodzę bez kufajki.
            • amnestymyth Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 20:23
              a może to poprostu wybór nacjonalistyczny? wiekszosc strajkujacych to studenci mlodzi ludzie jak w wiekszosci szukajacy przygod... a nie pamietacie jak dla szanownego pana L.Walesy placono za strajki? mysle ze tez sa podrzegani do tego typu wystapien.... o blizszy przyklad podobnej sytuacji nie pamietacie juz pomaranczowej rewolucji? Juszczenko jednak nie zadowolil wszystkich i powrocona do jakze zlego i nie lubianego W.Janukowicza ... a przeciez wybieral narod...
              • bahdan Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 20:45
                ale ossssso chchchodziizizi? żę co? że koniuch to fajny facet? że zabijanie politycznych oponentów jest cacy?
                Współczuję poglądów.
                • partizan79 Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 21:09
                  > że zabijanie politycznych oponentów jest cacy?

:o Niesamowite..! Koniecznie musisz podzielić się tymi rewelacjami przed trybunałem.
              • partizan79 Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 21:07
                To tak jak z zabawami - 95% przyjedzie potańczyć, a Piliki przyjadą się poboksować i potem i tak wszyscy opowiadają o tym, jak to na zabawie się tłukli.
                • lechowski51 Re: Białorusi gratuluję.. 20.12.10, 22:43
                  ...a mnie Polakowi jest poprostu zal tych biednych ludzi otumanionych przez prymitywnego dyrektora kolchozu.Zal mi jest tez moich rodakow pozostawionych w lapach tego satrapy.
    • markochmeleski.1 czytam, czytam i jeszcze 21.12.10, 05:39
      tylko lachockiego ze swymi żalami mi tu brakowało. Lachocki ty nawet nie wiesz o czym ci ludzie tutaj rozmawiają.
      ps. bahdan Ciebie tutaj podpuszczają jak romana :)
      pzdr Marek
      • lechowski51 Re: czytam, czytam i jeszcze 21.12.10, 10:56
        Dzieki komunie nauczylem sie czytac a dzieki Bogu rozumiec co napisane.Fascynacja Putinem i Lukaszenka na tym forum bije w oczy i nie trzeba czytac tego pomiedzy wierszami.
        • zdrafko Re: czytam, czytam i jeszcze 21.12.10, 11:25
          Zatem rób dobre uniki. Unikniesz w ten sposób ewentualnej pizd*czki pod okiem.
          • paparappa Re: czytam, czytam i jeszcze 21.12.10, 11:47
            .. zatem trzeba Ich uratować.. najechać i wyzwolić... sami tego nie potrafią przynajmniej w tym pokoleniu... pod hasłem idziemy po naszych rodaków
            • nikzimowy lechowski ma argument 21.12.10, 13:00
              paparappa napisał:
              > .. zatem trzeba Ich uratować.. najechać i wyzwolić... sami tego nie potrafią
              > przynajmniej w tym pokoleniu... pod hasłem idziemy po naszych rodaków
              ====================================================
              lechowski pewnie ma jeszcze obrzyna po swoich przodkach . Z obrzynem na Wschód !
              Europa ma to głeboko gdzieś . Polska podskakuje , bo księżom na Białorusi nie pozwalają na konkordat .
              • lubicz68 Re: lechowski ma argument 21.12.10, 14:23
                A mnie zastanawia tylko jakie były prawdziwe wyniki wyborów?
                • zdrafko Re: lechowski ma argument 21.12.10, 14:54
                  lubicz68 napisał:

> A mnie zastanawia tylko jakie były prawdziwe wyniki wyborów?

Proponuję pojechać na Białoruś i porozmawiać z przypadkowo napotkanymi ludźmi. Będziesz miał czarno - na białym.
                  • nikzimowy Re: lechowski ma argument 21.12.10, 15:19
                    zdrafko napisał:
                    > Proponuję pojechać na Białoruś i porozmawiać z przypadkowo napotkanymi ludźmi.
                    > Będziesz miał czarno - na białym.
                    =======================================================
                    Możesz bliżej ,na bazar w B-stoku . Emerytury wypłacane na czas , jest praca , a na demokratycznej Ukrainie żyją miesiącami w oczekiwaniu na hrywnę emerytury .

• lubicz68 Re: lechowski ma argument 21.12.10, 20:37
                      To co mówi i to co myśli Rusin, to zawsze dwie różne sprawy.
                      A Rusin skażony komunizmem szczególnie.
                      Ludzie Łukaszenki nie bez powodu się tak wściekli.
                      • zdrafko Re: lechowski ma argument 21.12.10, 20:59
                        lubicz68 napisał:

> To co mówi i to co myśli Rusin, to zawsze dwie różne sprawy.
                        > A Rusin skażony komunizmem szczególnie.

Tak gada każdy nie-rusin.

> Ludzie Łukaszenki nie bez powodu się tak wściekli.

Jak na razie to wściekli bardziej od ludzi Łukaszenki są demonstranci z Mińska. No i ci co próbują robić tam rozruby.
                        • lechowski51 Re: lechowski ma argument 21.12.10, 22:32
                          Oni nie sa wsciekli -tylko sa imperialistycznymi podzegaczami na uslugach "panskiej Polski".Chca rozwalic tem mlekiem i miodem plynacy kraj a ukochanego przywodce, co wyplaca comiesieczne emerytury nazywaja dyktatorem.
                          • nikzimowy Re: lechowski ma argument 22.12.10, 06:45
                            Nareszcie lechowski zrozumiał...
                          • partizan79 Re: lechowski ma argument 23.12.10, 11:44
                            Łukaszenka musi być w czepku urodzony. Ma szczęście, że urodziłeś się Lechowski po drugiej stronie granicy, bo byś z nim skończył "raz dwa", tak jak obaliłeś w Polsce komunizm.
      • bahdan Podpuszczają? 22.12.10, 21:44
        Przecież zaczęli pisać nie wiedząc kto i jak im odpowie. To bolszewia brudna jest! Zero dyskusji!
        • partizan79 Re: Podpuszczają? 23.12.10, 11:31
          Ot, znalazł się dyskutant. Z higieną za pan brat.
    • pawlozsiul czego gratulujesz? Żywej spuścizny po Lechu K.? 22.12.10, 20:02
      Właściwie to ostatni kraj na świecie, gdzie idee Lecha Kaczyńskiego są wcielane w czyn (ot, choćby sławetne "Spieprzaj dziadu"). Spuścizna ma się dobrze, z opozycją gorzej.
      • mexico86 Re: czego gratulujesz? Żywej spuścizny po Lechu K 22.12.10, 20:57
        POstępowy Pawlo jest jak M.Olejnik i T.Lis. Wszystko wina Kaczyńskich , nawet to, że przestają budować autostrady. Wybór Łukszenki to też wina L. Kaczyńskiego, choć Schetyna dziś w trójce mówił, że dzieki Ministrowi sikorskiemu wybory były uczciwe. Bogu dzieki, że kaczory w Orli swoich rezydentów nie mają. Chyba, że szeptucha po cichaczu.
        • pawlozsiul Re: czego gratulujesz? Żywej spuścizny po Lechu K 23.12.10, 02:23

> Wybór Łukszenki to też wina L. Kaczyńskiego
          Nie, to nie jest "wina" Kaczyńskiego. Natomiast Łukaszenko reprezentuje sobą ten sam styl myślenia o państwie, który był udziałem Bliźniaków. Nie strasz ludzi Łukaszenką - to nie bat`ko stoi za tzw. "samobójstwem" Blidy, a Kaczory i minister zero. Mówiąc krótko - Łukaszenko w odróżnieniu od Bliźniaków jest skuteczny, bo ci ostatni za co się nie wzięli, to spie.dolili na maxa.

> Bogu dzieki, że kaczory w Orli swoich rezydentów nie mają.
          Ale mieli, zgodnie ze swoją pisd.ielską mentalnością. Ponieważ wyborów tam nigdy nie wygrają, to przynajmniej wykorzystali myk, żeby wstawić tam swego namiestnika. Tego pisowca lud prosty orlański po dziś dzień nazywa - nomen omen - Łukaszenką.
          • pawlozsiul więcej o Łukaszence pisowskim 23.12.10, 02:28
            forum.gazeta.pl/forum/w,252,51747233,,PiS_bierze_Orle.html?v=2&wv.x=1
          • mexico86 Re: czego gratulujesz? Żywej spuścizny po Lechu K 23.12.10, 14:13
            W Słowie Orli pisali,że to Ziobro osobiście mordował , najuczciwszą minister Blidę. Pisali też ,że Kaczmarek nie zna Krauzego i nie wie gdzie znajduje się Mariot. Było też o tym że Leper z Łyżwinskim to impotenci, A rymu Zbychy itp. nigdy w karty nie grali, i wszystko wina kaczorów Pisu, i Macierewicza.
            Swistak siedzi i z Pawlem zawija ......na ul. Czerwonej Armi.
            • pawlozsiul Mexico, popraw mnie 23.12.10, 14:22
              My chyba w innych światach żyjemy. Może ja lekko je*nięty jestem, ale zdawało mi się, że:
              1. Kaczmarek to minister w rządzie PiS, osobisty kumpel ministra zero i przyjaciel byłego prezydenta;
              2. Lepper to vicepremier wyżej wzmiankowanego rządu, a Łyżwiński owego rządu parlamentarne zaplecze.

Któremuś z nas chyba pamięć szwankuje.

> W Słowie Orli pisali,że to Ziobro osobiście mordował , najuczciwszą minister Bl
              > idę. Pisali też ,że Kaczmarek nie zna Krauzego i nie wie gdzie znajduje się Mar
              > iot. Było też o tym że Leper z Łyżwinskim to impotenci, A rymu Zbychy itp. nigd
              > y w karty nie grali, i wszystko wina kaczorów Pisu, i Macierewicza.
              > Swistak siedzi i z Pawlem zawija ......na ul. Czerwonej Armi.
      • partizan79 Re: czego gratulujesz? Żywej spuścizny po Lechu K 23.12.10, 12:03
        Opozycja ma się gorzej, bo popiera ją 20% społeczeństwa (i to podzielone, że trudno dojść tołku), a robi wszystko, żeby wyglądało, iż jest odwrotnie. O tragicznie zmarłym natomiast nie dam się wciągnąć w pogawędkę.
        • pawlozsiul Re: czego gratulujesz? Żywej spuścizny po Lechu K 23.12.10, 14:30
          Twoje poglądy (ale nie te na temat Białorusi akurat) podzielam ja i może jeszcze ktoś na forum - wyjdzie w porywach 5%, czyli cztery razy mniej niż poparcie dla białoruskiej opozycji. Ale nie czytałem (ostatnio, wcześniej różnie bywało), żeby ktoś postulował Twoje zbanowanie lub aresztowanie, albo wzywał Szpilę do spałowania Cię po nerach.
          • partizan79 Re: czego gratulujesz? Żywej spuścizny po Lechu K 23.12.10, 15:54
            Może dlatego, że nie zakładam w koło Macieju wątków typu: ODSUNĄĆ OD WŁADZY SZPILĘ!!! albo SZPILA DOROBIŁ SIĘ MILIARDÓW NA MODEROWANIU!!! albo USUNIĘCIE SZPILI GWARANTEM DOBROBYTU NA FORUM!!! albo SZPILA WON!!! albo WSZYSTKIE FORA MAJĄ NORMALNEGO MODA, A MY?!?! itp. itd. Poza tym uważam, że te 95%, w których ja wg Ciebie nie jestem, skutecznie dałoby się rozbić na takie jak moja 5-procentowe nisze, kwestia umiejętnego doboru tematu.
            • pawlozsiul Dobre 23.12.10, 16:49
              USUNIĘCIE SZPILI GWARANTEM DOBROBYTU NA FORUM!!! mi pasi najbardziej. Nie zmienia to faktu, że Szpila niewiele może. Powycina najwyżej oponentów i pośle na oślą ławkę. Bac`ko posyła w kazamaty - i to przestaje być zabawne.
              • mexico86 Re: Dobre 23.12.10, 17:54
                Szpila dobry chłop, a obiektywny jak Gazeta wyborcza. Jak mexico nazwie nicka ORMOkacapem to tnie jak leci, ale jak ORMowiec jeżdzi po Kościele Katolickim jak po łysej kobyle to naszemu kochanemu moderatorowi niedoszłemu burmistrzowi nie przeszkadza.
                • pawlozsiul Re: Dobre 23.12.10, 18:28
                  Ja bym powiedział więcej - Szpila niezależny jest jak - nie przymierzając jak- niezalezna.pl
                  Jak mu coś na nos siądzie - pi*dziacha, tnie równo - nie patrzy na barwy partyjne. Tnie źle, to bez dwóch zdań - tu się z Tobą zgadzam. A tutaj link do po*eba:

mypis.pl/aktualnosci/1107-wesolych-swiat-i-szczesliwego-nowego-roku
                  • mexico86 Re: Dobre 23.12.10, 19:18
                    Ja niestety z Tobą się zgodzić nie mogę , mówisz nieprawdę. Otóż Szpila moderator nasz kochany wcale nie tnie równo. Tnie nierówno a właściwie wykonuje wszelkie polecenia Ormowca. Każde złe słowo w kierunku braci prawosławnej zostaje wycięte. Natomiast Kościół Katolicki w kólko obrażany, osrane pomniki jego papieża, jakoś szpila nie uważa za obrażliwe
                    • pawlozsiul Juventus gorszy od IPNu, kaczyzm wylazł z butów 24.12.10, 02:40
                      www.sport.pl/pilka/1,65083,8865278,Serie_A__Juventus_usunal_Bonka_ze_swojej__Galerii.html
    • bahdan Re: Białorusi gratuluję.. 23.12.10, 22:28
      Ciekawe co na to wymyślicie?
      Jakoś to do 80% nie podobne.
      • pawlozsiul podobnie, jak i to niepodobne do 47% dla Kaczora 24.12.10, 02:50
        prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/200306.htm
      • partizan79 Re: Białorusi gratuluję.. 24.12.10, 09:41
        Aha, że w TVNie Rotfeld powiedział, że ktoś mu powiedział (ale nie powie, kto), że Baćka by nie wygrał już w I turze.. Zaiste, zatrzęsły się fundamenty mego światopoglądu.
        A list do Świętego Mikołaja do Laponii już wysłałeś, czy jeszcze nie?
      • zdrafko Re: Białorusi gratuluję.. 24.12.10, 10:21

Prezio Jarek mówi, że na Wawelu wcale nie leży jego brat, tylko ruski generał. Pewnie w to też wierzysz, bo on to przecież powiedział w telewizji.
      • bahdan A Wy to skąd wzięliście 80%? 24.12.10, 12:04
        Byliście tam i liczyliście głosy?
        • partizan79 Re: A Wy to skąd wzięliście 80%? 24.12.10, 12:10
          A Ty z Rotfeldem byłeś?
          • bahdan To już jest kwestia wiary. 24.12.10, 21:24
            Ja bardziej wierzę Rotfeldowi niż koniuchowi, ale mamy wolność wyznania i Ty możesz wierzyć w co chcesz i komu chcesz.
            • zdrafko Re: To już jest kwestia wiary. 24.12.10, 22:00
              bahdan napisał:

> Ja bardziej wierzę Rotfeldowi niż koniuchowi, ale mamy wolność wyznania i Ty mo
              > żesz wierzyć w co chcesz i komu chcesz.

Ja natomiast korzystam z własnego rozumu i wyznaję wiarę w zdrowy rozsądek. Staram się zatem nie "kupować" wszystkiego, co media wbijają ludziom do głowy. W czasie trwania tzw. "pomarańczowej rewolucji" wciskano Polakom kit, że obóz Juszczenki jest lekarstwem na uzdrowienie Ukrainy, cały naród ukraiński go kocha, a Janukowycz to symbol poprzedniego "reżimu" i ma marginalne poparcie.
              Inny przykład to wojna w Jugosławii i to, w jaki sposób media zachodnie (w tym również polskie) relacjonowały to, co tam się działo. Skutkiem tego jest żywe do dnia dzisiejszego przekonanie opinii publicznej, że największymi zbrodniarzami tej wojny byli Serbowie, co jest kompletną bzdurą. O zbrodniach Chorwatów i łamaniu przez nich nakładanych rezolucji media praktycznie milczały. Poparcie Zachodu udzielone Chorwatom oraz nieobiektywność mediów sprawiły, że "ciemny lud" kupił tą propagandę.
            • partizan79 Re: To już jest kwestia wiary. 24.12.10, 22:28
              Widzisz, ja Twojego Rotfelda nazywam Rotfeldem, a nie np. żydowskim pastuszkiem, a Ty Łukaszenkę tytułujesz koniuchem. Czy tak postępuje "propagator idei tolerancji"?
              • bahdan Ja jestem tolerancyjny... 25.12.10, 13:51
                ... dla Twojej głupoty, ale dla bandytyzmu kierownika kołchozu, czyli poganiacza bydła, czyli po prostu koniucha, albo pastucha (oczywiście z całym szacunkiem dla ludzi uczciwie wykonywujących te zawody, dopóki nie pchają się kierować krajem) to już nie znajduję pokładów tolerancji.
                • pawlozsiul a cóż to za elytaryzm z kolegi wylazł? 25.12.10, 16:52
                  Jak wiadomo, "kucharka może rządzić państwem" (W.I. Lenin). Rządzenie państwem nie wymaga szczególnych przymiotów - taki Kaczyński rozłożyłby każdy kołchoz, ale państwo jakoś przetrwało jego skróconą kadencję i nawet - teź skróconą, choć z innych powodów - kadencję jego brata jako premiera. Żaden kołchoz by tego nie przeżył, ale państwo - owszem: osłabione, poranione, ale jakoś tam dociągnęło. Rzecz nie w tym, że Łukaszenko to pastuch - idzie o to, że nadużywa bicza.
                • partizan79 Re: Ja jestem tolerancyjny... 26.12.10, 06:09
                  Nie chciałbym się z Tobą licytować, którego z nas poglądy są głupsze, bo miażdżysz mnie pod tym względem w przedbiegach.
                  • bahdan Widzę, że... 27.12.10, 12:39
                    ...ordynator doktora Sztrosmajera miał rację.
                    • partizan79 Re: Widzę, że... 30.12.10, 19:35
                      Pojęcia nie mam, co mówią Twoi lekarze. Ja jestem zapisany do Radziwoniuk-Daniluk.
                      • bahdan Tak gołąbeczku. 31.12.10, 07:03
                        Nie masz pojęcia w wielu kwestiach.
                        • partizan79 Re: Tak gołąbeczku. 31.12.10, 12:22
                          Szczęśliwego Nowego Roku. Morświnku.
                          • bahdan Morświnki nie... 01.01.11, 20:43
                            ... fruwają. Gołąbeczku.
                            • partizan79 Re: Morświnki nie... 01.01.11, 23:38
                              Widzę, widzę..
                • krzysztof_ja Re: Ja jestem tolerancyjny... 26.12.10, 11:46
                  • szpila555 Re: Ja jestem tolerancyjny... 26.12.10, 12:20
                    Polecam:
                    img405.imageshack.us/img405/7417/dsc0245dobraszklanka1.jpg
                    ;)
                    • krzysztof_ja Re: Ja jestem tolerancyjny... 26.12.10, 13:57
                      - Szpilo,ja to pisałem całkowicie trzeźwy.Pozdrawiam.
                      • andruszczyn1 Żeby nieco rozruszać wątek: 26.12.10, 22:32
                        lawka.pl/zdjecia/2755/Jak_Dmitrij_sprzedal_iPhone_4G_Lukaszence
                  • 111jarek Re: Ja jestem tolerancyjny... 31.12.10, 21:42
                    Na Białorusi mieszkają tacy sami ludzie jak u nas, Są wykształceni, znają języki, mają też dostęp do internetu, wiedzą doskonale co się dzieje na świecie i jak inni żyją i wcale nie musimy ich uczyć, kogo mają wybierać na swego prezydenta. Z sąsiadami powinniśmy żyć w zgodzie. Z naszyli poglądami czy ocenami Białorusini wcale nie muszą się zgadzć, ale to też jest ich prawo
    • nikzimowy Re: Białorusi gratuluję.. 15.01.11, 17:37
      Tylko link :
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Polacy-finansowali-kampanie-opozycji-na-Bialorusi,wid,13038900,wiadomosc.html?ticaid=1b9b2
      Polacy finansowali kampanię opozycji na Białorusi ? Ano , jakby .
    • nikzimowy Rzeczpospolita finansuje 17.01.11, 18:36
      bandytyzm :
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Polacy-finansowali-kampanie-opozycji-na-Bialorusi,wid,13038900,wiadomosc.html?ticaid=1b9e3&_ticrsn=3
      a wyznawcy Rydzyka się cieszą , bo znowu mają powód by na szczytny cel odprowadzić swój podatek .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka