14.03.11, 22:30
rzeczywiście, na forum jest zgoła inaczej, żeby nie powiedzieć lipnie... właśnie po rozmowie ze starszymi forumowiczami posiadłem taka wiedzę.
I owi starsi forumowicze nie udzielaja sie zbytnio na forum. Dlaczego? - zapytam.
Ano ...odpowiedzi od Was oczekuję...bo jak zauważam - ZERO odpowiedzi na próbę zorganizowania kolejnego Zjazdu Sympatyków Forum Bielsk Podlaski...w skrócie ZSFBP, świadczy o nikłej frekwencji samego JĄDRA foruma.
Obserwuj wątek
    • szpila555 Re: X 14.03.11, 23:14
      Wszyscy przejęci katastrofą w Japonii oraz jej tragicznymi skutkami ...
      Forumowicz O11 zapewniał mnie, że rozpoczęcie sezonu możemy zrobić w Plutyczach na wolnym powietrzu. Wczoraj robił nawet rekonesans po tamtejszych polach. lasach i łąkach. Tam przynajmniej w razie trzęsienia ziemi nic nam nie zagrozi, chyba że tsunami z rozlewisk Narwi ;)
      • odziej Re: X 15.03.11, 08:53
        ja bym się z japończyków nie nabijał.... już w niemczech wzrósł poziom promieniowania....

PS: a na zjazd bym wpadł tylko szmat drogi, jak na kiełbaskę z piwkiem...
        • szpila555 Re: X 15.03.11, 09:59
          odziej napisał:
          > PS: a na zjazd bym wpadł tylko szmat drogi, jak na kiełbaskę z piwkiem...

Zamówimy busa ;)
          • nikzimowy Re: X 15.03.11, 15:07
            szpila555 napisał:
            > Zamówimy busa ;)
            ======================================================
            Szpila szutnik . Sugeruje , że Odziej tak się spasł na wielkopolskim chlebie , że do zwykłego auta się nie zmieści ?

• markochmeleski.1 Re: X 15.03.11, 15:45
              odziej ma gena a tem gen robi swoje :) Wsie my jak pampuszki :)))
              • pub.blues1 Re: X 15.03.11, 22:34
                O ..., kolezkowie sympatyczni,, tylko nie "pampuszek" - u Puba sie schudło nieco,
                ale jakies ciasto sie da wykminić...
                Jako, ze ekologicznie zyje,,,proponuje znakomita Szarlotke Iwony - nie mylić z popularnym napojem mieszanym z dwóch komponentów o intensywnych smakach i zapachach
        • szpila555 Re: X 16.03.11, 08:30
          odziej napisał:
          > ja bym się z japończyków nie nabijał.... już w niemczech wzrósł poziom promieni
          > owania....

Na wszelki wypadek do czasu spotkania forumowego będziemy monitorować promieniowanie w powietrzu:
          www.radioaktywnosc.umcs.lublin.pl/?id=0
          inters.bayern.de/mnz/php/ifrmw.php?station=812&komp=207&tbltyp=2
          • pub.blues1 Re: X 16.03.11, 08:54
            Jako "stary wiarus" odpowiednie urządzenia posiadam i ja....
            Co nie zmienia faktu, że frekwencja na FiBi malizną pachnie...
            • obserwer11 Re: Y 16.03.11, 19:44
              W końcu telekomunikacja zlitowała się nade mną, dzięki uprzejmości Nikazmiennika. Zbudziłem go ze snu w porze kurospalnej, ale udzielił mi aparatu liniowego typu Liliput, abym mógł wykonać tel pod nr 19393.:)
              Wracajac do tematu zlotu, tak jak już wcześniej Szplilus Max wspomniał, planuję zlot u mnie na ranchu z kiełbaskami, to moje marzenie... i co Ty na to Żuku odchudzony ?
              • pub.blues1 Re: Y 16.03.11, 20:17
                ssssssssssssssssss prawdziwa przyjemnością...ale bez kiełbaski, niestety....bułke se kupie
                • obserwer11 Re: Z - Zaapraszam 18.03.11, 09:14
                  tylko kied, macie propozycję ?
                  • to_ja8 Re: Z - Zaapraszam 18.03.11, 11:11
                    1 maja
                    • szpila555 Re: Z - Zaapraszam 18.03.11, 14:44
                      Jak do tego czasu radioaktywność w górę nie skoczy:
                      www.radioaktywnosc.umcs.lublin.pl/?id=1
                      Ciekawe dlaczego tak skoczyła w nocy w Lublinie?
                      Proponuję 30 kwietnia, sobota
                      • obserwer11 Re: Z - Zaaapraszam 18.03.11, 18:37
                        No, no pasuje, dzięki TOJU za reakcję, dawno tu Ciebie nie było a teraz jest miło. Może ktoś coś do terminu spotkania?
                        • pub.blues1 Re: Z - Zaaapraszam 18.03.11, 18:58
                          najpierw na pochód, a potem majówka...skąd my to znamy!!!???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka