zimija 21.09.11, 19:22 Jak to wybory za pasem a ja nie wiem na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikzimowy Re: Lesio sie .... 21.09.11, 19:58 Ja wiem ! Olewam wybory . Przez to może wygra PiS . Ktoś powiedział kiedyś , że nie warto długo żyć , ale warto żyć w ciekawych czasach . Może jakieś czystki etniczne z poziomu ustaw zarządzą ? Też fajna zabawa . Dziadków spytajcie o czasy Piłsudzkiego ... Ja nie miałem kogo zapytać , bo bandyta Bury mi załatwił jednego , a drugi dość wcześnie umarł . Historia lubi się powtarzać , a Jarek bojowy ... Odpowiedz Link Zgłoś
szrama.pl Re: Olewasz wybory? nikuś 23.09.11, 16:33 nikzimowy napisał: > Ja wiem ! Olewam wybory . Przez to może wygra PiS . > Ktoś powiedział kiedyś , że nie warto długo żyć , ale warto żyć w ciekawych cza > sach . > Może jakieś czystki etniczne z poziomu ustaw zarządzą ? Też fajna zabawa . > Dziadków spytajcie o czasy Piłsudzkiego ... Ja nie miałem kogo zapytać , bo ban > dyta Bury mi załatwił jednego , a drugi dość wcześnie umarł . > Historia lubi się powtarzać , a Jarek bojowy ... A ja mam dość czytania głupków, którzy olewają wybory a potem mają najwięcej do "powiedzenia" na temat tego, jacy to Polacy głupi i jakich głupców wybrali. Olewając wybory nikuś, sam pozbawiasz się prawa do opiniowania w tej sprawie . Hm...a może bliżej ci do Pis-u niż sam masz odwagę przyznać ? Tak samo jak oni, żyjesz prawicowo-nacjonalistyczną przeszłością. Stary i zeshizowany jesteś, jak ich lider. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Lesio sie .... 21.09.11, 21:06 zimija napisał: > Jak to wybory za pasem a ja nie wiem na kogo głosować. postanowiłem ja spróbować.... Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Lesio sie .... 21.09.11, 22:21 Nikuś stary ormowcu,w w UB było popytać z twoim podłym charakterem porządny człowiek cię nie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
t55a Re: Lesio sie .... 23.09.11, 08:15 Meksyku, czyż nie uważasz,czytając powyższe , że niektórym sie trzęsą... (3:))))) Polska!!! BiałoCzerwoni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: Lesio sie .... 06.10.11, 19:34 Nie ma lesia to chyba zagłosuje na człowieka a nie na partię - Korycki . Pomimo tego ze na stanowisku - normalny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrafko Re: A propos Partii Koryckiego 07.10.11, 12:49 Pewien dziennikarz zapytał Waldemara Pawlaka. Panie Premierze. Kto wygra wybory? - Nasz koalicjant. - Czyli... - Wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: A propos 07.10.11, 17:42 zdrafko napisał: > Pewien dziennikarz zapytał Waldemara Pawlaka. > Panie Premierze. Kto wygra wybory? > - Nasz koalicjant. > - Czyli... > - Wszystko jedno. Uderzyła mnie reklama wyborcza w radiu jednego ze znanych kandydatów na senatora, który mówi w niej twardo: "pracuję i będę pracował ..." Odpowiedz Link Zgłoś
zimija Re: Lesio sie .... 13.10.11, 21:05 i po wsiom nie było komu wskazać drogi - to lud zbłądził Przydupasy zaspali ? Odpowiedz Link Zgłoś