Gość: ona IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 22:46 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: Najlepsze piwo ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:21 Perła i nie mowie tego , zeby Ci sie przypodobac . Mam do tej marki sentyment jeszcze z czasow studiow w Lublinie . Wodka byle wtedy na kartki , jedyne dostepne wino to wsciekle wytrawny Cabernet , a z Perelka nie bylo wielkich problemow i byla glowna atrakcja imprez w akademikach. A ostatnio tez gdzis kupilem i jest jeszcze lepsza,.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Najlepsze piwo ... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:33 a ja oprócz perełki, lubię jeszcze złotego bażanta, heinekena, żywca, warkę i inne tego typu trunki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Najlepsze piwo ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:38 ..ale generalnie towarzystwo jest wazniejsze od trunku ,nawet nie najlepsze piwo w swietnym towarzystwie wybornie smakuje , a Ty preferujesz grupowe , czy samotne delektowanie sie tym szlachetnym trunkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Najlepsze piwo ... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:45 ... samotnie nie cierpię pić. Jestem uzależniona od grupowego ... picia piwka :) jestem nałogowcem spotkań w pubach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Najlepsze piwo ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 22:05 .. a ja jestem nalogowcem picia piwka .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona do piotrka: Najlepsze piwo ... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 16:29 ... witaj w klubie nalogowcow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re:Najlepsze piwo ... IP: *.chiny.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 01:27 Od jakis 2 lat zakochana jestem w Kelcie (ale tylko na Slowacji), a od 5 w Heinekenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcidusF. Re:Najlepsze piwo ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:03 Najlepsze piwo...hmm...'Palm'....wspanialy smak....ta goryczka....tu naprawde czyc chmiel...Belgia panuje...a z polskich to Lomza(prosze sie nie smiac)...ostatnio znakomicie sie zmienila ... prawdziwe piwo...no i z pilsnerow to oczywiscie Pilsner Urquell ... zajebiste... a Heniek ostatnio smakuje mi jak pomyje(serio i nie chce tu nikogo obrazic)... a towarzystwo...przydaje sie... bo samemu to jednak nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re:Najlepsze piwo ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 23:35 widze ,ze stales sie smakoszem.Ja tez tak chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcidFOKA Re:Najlepsze piwo ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 01:29 w koncu studia zobowiazuja...co nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re:Najlepsze piwo ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 22:46 ..sure..ale moja droga foczko ...troche wiecej szczegolow ..no wiesz cos dla mas ...jakies pikantne scenki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcidF. Re:Najlepsze piwo ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 19:12 ...chodzi ci o pikantne szczegoly zwiazane z piciem piwa????....jak smiesz...to sa zbyt intymne sprawy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUNGSTER Re: Najlepsze piwo ... IP: *.nsm.pl 28.07.02, 15:42 najlepsze browce są z Bielska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcidFucka Browary w Bielsku??? hmmm... IP: *.csk.pl 08.11.02, 00:32 ... ciekawe jakie???? .... chyba, ze ktos warzy u siebie w domu imbirowe ... to tak ... jak dla mnie bomba .... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Spacer z piwkiem 08.11.02, 12:30 Wyskoczyłem wczoraj na spacer po mieście z piwkiem. Kupiłem cztery Warki Strong (w Luksie nie mają puszkowych porterów) i o godz. 23 wyruszyłem w śniegi. Piękana sprawa: jarzębina w śniegu, iluminowana cerkiew z kopułami pokrytymi białym puchem, gęsta pierzyna sypiąca się z nieba (zwłaszcza pod silnymi, pastelowopomarańczowymi lampami), wolno sunący po błocie pośniegowym sznur Ruskich... Nie wiem, czy to Bielsk taki piękny, czy piwo takie zimne... Odpowiedz Link Zgłoś