Dodaj do ulubionych

Najlepsze piwo ...

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 22:46
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Re: Najlepsze piwo ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:21
      Perła i nie mowie tego , zeby Ci sie przypodobac . Mam do tej marki sentyment
      jeszcze z czasow studiow w Lublinie . Wodka byle wtedy na kartki , jedyne
      dostepne wino to wsciekle wytrawny Cabernet , a z Perelka nie bylo wielkich
      problemow i byla glowna atrakcja imprez w akademikach. A ostatnio tez gdzis
      kupilem i jest jeszcze lepsza,..
      • Gość: ona Re: Najlepsze piwo ... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:33
        a ja oprócz perełki, lubię jeszcze złotego bażanta, heinekena, żywca, warkę i
        inne tego typu trunki :)
    • Gość: Janusz Re: Najlepsze piwo ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:38
      ..ale generalnie towarzystwo jest wazniejsze od trunku ,nawet nie najlepsze
      piwo w swietnym towarzystwie wybornie smakuje , a Ty preferujesz grupowe , czy
      samotne delektowanie sie tym szlachetnym trunkiem ?
      • Gość: ona Re: Najlepsze piwo ... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:45
        ... samotnie nie cierpię pić. Jestem uzależniona od grupowego ... picia piwka
        :) jestem nałogowcem spotkań w pubach
        • Gość: piotrek Re: Najlepsze piwo ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 22:05
          .. a ja jestem nalogowcem picia piwka ..
          • Gość: ona do piotrka: Najlepsze piwo ... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 16:29
            ... witaj w klubie nalogowcow :-)
            • Gość: ona Re:Najlepsze piwo ... IP: *.chiny.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 01:27
              Od jakis 2 lat zakochana jestem w Kelcie (ale tylko na Slowacji), a od 5 w
              Heinekenie :-)
              • Gość: AcidusF. Re:Najlepsze piwo ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:03
                Najlepsze piwo...hmm...'Palm'....wspanialy smak....ta goryczka....tu naprawde
                czyc chmiel...Belgia panuje...a z polskich to Lomza(prosze sie nie
                smiac)...ostatnio znakomicie sie zmienila ... prawdziwe piwo...no i z pilsnerow
                to oczywiscie Pilsner Urquell ... zajebiste... a Heniek ostatnio smakuje mi jak
                pomyje(serio i nie chce tu nikogo obrazic)... a towarzystwo...przydaje sie...
                bo samemu to jednak nie to...
                • Gość: Janusz Re:Najlepsze piwo ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 23:35
                  widze ,ze stales sie smakoszem.Ja tez tak chce....
                  • Gość: AcidFOKA Re:Najlepsze piwo ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 01:29
                    w koncu studia zobowiazuja...co nie???
                    • Gość: janusz Re:Najlepsze piwo ... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 22:46
                      ..sure..ale moja droga foczko ...troche wiecej szczegolow ..no wiesz cos dla
                      mas ...jakies pikantne scenki ...
                      • Gość: AcidF. Re:Najlepsze piwo ... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 19:12
                        ...chodzi ci o pikantne szczegoly zwiazane z piciem piwa????....jak smiesz...to
                        sa zbyt intymne sprawy... ;)
    • Gość: GUNGSTER Re: Najlepsze piwo ... IP: *.nsm.pl 28.07.02, 15:42
      najlepsze browce są z Bielska
      • Gość: AcidFucka Browary w Bielsku??? hmmm... IP: *.csk.pl 08.11.02, 00:32
        ... ciekawe jakie???? .... chyba, ze ktos warzy u siebie w domu imbirowe ...
        to tak ... jak dla mnie bomba ....
        • kaukonsky Spacer z piwkiem 08.11.02, 12:30
          Wyskoczyłem wczoraj na spacer po mieście z piwkiem. Kupiłem cztery Warki Strong
          (w Luksie nie mają puszkowych porterów) i o godz. 23 wyruszyłem w śniegi.
          Piękana sprawa: jarzębina w śniegu, iluminowana cerkiew z kopułami pokrytymi
          białym puchem, gęsta pierzyna sypiąca się z nieba (zwłaszcza pod silnymi,
          pastelowopomarańczowymi lampami), wolno sunący po błocie pośniegowym sznur
          Ruskich... Nie wiem, czy to Bielsk taki piękny, czy piwo takie zimne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka