hajdis 19.05.05, 00:33 panowie dziennikarze tyż tam będą? to ja sie odpierdzielic muszę konkretnie ;) A nóż na zdjecie do Serwisu sie załapię ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jak.ubek Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 19.05.05, 22:22 A może nawet na jakiś taniec z ,,gwiazdą,, bielskiego dziennikarstwa (czego nie życzę nie chcę psuć Pani wieczoru,nie będę złośliwy). Miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 19.05.05, 23:26 Bardzo wątpię aby taka "gwiazda" była w stanie mi posuć jakikolwiek wieczór. mogłaby ewentualnie humor poprawić........ Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 20.05.05, 12:48 na pewno poprawi ... wstawi się z deka, a później znowu będzie zgrywał się na "ofiarę" na forum ... ale to już nie przejdzie, oj nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
jak.ubek Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 20.05.05, 17:48 Wstawi się, własną wódą wyjętą z kieszeni spodni- żeby potem nie było że na krzywy ryj Może i Hajdis poleje z gestem -a co sie ma sie pije. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.t Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 20.05.05, 23:34 No chyba, ze zawrócą go na bramce... To wtedy poprawi humor tylko Panem ochroniarzom... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 20.05.05, 23:44 Jurek Dudek i Artur Boruc go zatrzymają :P Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 21.05.05, 00:52 jak.ubek napisał: > Wstawi się, własną wódą wyjętą z kieszeni spodni- żeby potem nie było że na > krzywy ryj Może i Hajdis poleje z gestem -a co sie ma sie pije. Poleje, poleje......... i jeszcze zapytam czy ktoś inny by nie zechciał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 21.05.05, 00:54 hajdis to ja Ci podam namiary ... i jak coś to dasz mi cynk ... a wtedy i ja się pojawię na "krzywy ryj" :D Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 21.05.05, 00:58 doktorpajchivo napisał: > hajdis to ja Ci podam namiary ... i jak coś to dasz mi cynk ... a wtedy i ja > się pojawię na "krzywy ryj" :D A masz taka karteczke która ci pozwoli wejsć na bal Bo "dziennikarz" pewnie ma Na balu chrytatywnym pożałował 8 zł i sobie wszedł na "karteczke" Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 21.05.05, 01:01 hajdis napisała: > > A masz taka karteczke która ci pozwoli wejsć na bal > Bo "dziennikarz" pewnie ma > Na balu chrytatywnym pożałował 8 zł i sobie wszedł na "karteczke" no nie mam karteczki niestety :( no, ale jak pismak będzie "częstował" to gotów jestem zapłacić za wejściówkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 23.05.05, 16:42 hajdis napisała: > panowie dziennikarze tyż tam będą? to ja sie odpierdzielic muszę konkretnie ;) > A nóż na zdjecie do Serwisu sie załapię ;) a kiedy będzie ów bal he??? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 25.05.05, 15:21 hajdis a masz już kreację na ów bal ??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 25.05.05, 16:35 A pewnie ze mam. nic nadzwyczajnego. Nie lubie sie rzucac w oczy. Na pewno to nie bedzie różewa sukienka z koronkami, falbankami i rózyczkami ;P Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 25.05.05, 17:18 serio nie będzie różowa??? jaka szkoda :D Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.t Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 26.05.05, 02:00 Przecie róż modny w tym sezonie:D J ajuż szykuję różowe kąpielówki na basen:) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 26.05.05, 02:03 to jak dokleisz sobie różowe uszka i ogon to pewnie za darmola Cię będą wpuszczali jako różową panterę :P Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 29.05.05, 10:56 No i po balu. Ehh... pięknie to wszystko wygladało, ok 600 osób: duchownych, lekarzy, przedsiebiorców z francji, niemiec, norwegi, chile.... i ci zwykli, szarzy pracownicy, którzy bez czepków czesto sie nawzajem rozpoznac nie mogli. Ja bym za to wszystko (nie przesadzajac) zakupiła sobie posiadłosć pod warszawą, z basenem, kortem tenisowym, 20 sypialniami, mercedesem i psem. myślę ze milion zł to nie przesada :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jak.ubek Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 29.05.05, 19:33 Hajdis, a co tam milion w te czy we wte gdzieś wyczytałem że Bielsk to kraina łososiem płynąca.Jak się komuś w ten upał chce liczyć podzielcie to przez ok.2 zł(tyle kosztuje obiad dziecka w szkole podst. myślę że podobnie jest w domach dziecka i sierocińcach.Ale zapewne obecni wysocy przedstawiciele kleru udzielili rozgrzeszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
s-wis.p-sia Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 29.05.05, 19:38 Została tutaj przez Ciebie zastosowana figura stylistyczna popularnie zwana demagogią. (Na takiej samej zasadzie można powiedzieć, że Bill Gates pali w piecu dolarami, a dzieci w Afryce nie mają co jeść). Odpowiedz Link Zgłoś
jak.ubek Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 29.05.05, 19:47 Całkowicie się z Tobą zgadzam, była to li tylko maleńka prowokacja, w celu spowodowania reakcji użytkowników forum.Koszta imprezy są prywatną sprawą firmy.Ale czasami dobrze poznać opinię innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Bal Suempola w Gołębiewskim 30.05.05, 00:35 odzew na ów prowokację był żaden ... no, ale nie ma się co dziwić - w końcu dni naszego wspaniałego miasteczka mamy :P Odpowiedz Link Zgłoś