akkaja 13.03.09, 11:51 dnia, pomimo wszystko... , wszystkiemu i wszystkim :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penicylina81 Znowu mamy weekend 13.03.09, 14:12 Nie wydaje Wam się,że jakoś szybko upłyną czas od poprzedniego piątku? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Znowu mamy weekend 13.03.09, 14:20 Ja to mam luki w pamięci, to nie pamiętam ;) Ale nie ma co, dziś miły bardzo był dzień- przynajmniej dla mnie. A rozpoczął się już o 7.02 kiedy to samochód widmo wyjechał praktycznie wprost na me auto. Taaa, samochód bez kierowcy... A to znak jakiś musiał chyba być ... kur no, a ja zignorowałam znak... i nawet kolegów ze Straży Miejskiej powiadomiłam... Echhh - skomplikowany jakiś dzień.. nawet jak na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Znowu mamy weekend 13.03.09, 14:34 akkaja napisała: > A rozpoczął się już o 7.02 kiedy to samochód widm > o > wyjechał praktycznie wprost na me auto. Taaa, samochód bez kierowcy. Pewno napromilowany był... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Znowu mamy weekend 13.03.09, 14:40 siemiatycze napisał: > Pewno napromilowany był... ;) Hłe hłe, bardzo fajne stwierdzenie, muszę zachować w przepastnych mych zwojach mózgowych! Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Znowu mamy weekend 13.03.09, 14:36 Ostatnio masz różne samochodowe przygody, może więc szczególną ostrożność zachowaj i wzmożoną uwagę, bo podejrzanie mi to wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Znowu mamy weekend 13.03.09, 14:47 heee heee, no tak sie składa, że rodzinka ma twierdzi, że ja to kierowcą raczej czerwono-kapturkowym jestem... z tego gatunku co przepuszcza pieszych na przejściu, pozwala włączyć sie do ruchu innym itp.. Auto czyjeś zjechało z parkingu zwyczajnie, ktoś nie wrzucił biegu albo nie zaciągnął ręcznego... i tyla. Ale wrażenie było jak z filmu sf. Wyjeżdza auto z parkingu, tak myślałam, przyhamowałam nawet aby spokojnie sobie czlek wyjechał, a tu auto pomalutku sobie wysuwa - bez kierowcy. No wyleciałam nawet, bo pomyślałam, że może ktoś zasłabł ... Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Znowu mamy weekend 13.03.09, 19:32 akkaja, Ty zawsze musisz byc pierwsza... zapewne nie pracujesz zawodowo i zawsze siedzisz na necie, tylko po to zeby komus dokuczuc i ta pierwsza...fefefe Nie lubie Ciebie,bo wyprzedzasz mnie, ale chce abys pisala na forum...papapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Znowu mamy weekend 13.03.09, 19:55 Mylisz się Fakirze, pracuję zawodowo i rzeczywiście net mam gł. włączony również z powodów zawodowych. Pracuję również poza zawodowo i też korzystam przy tym z netu. I nie jest moim celem dokuczanie komukolwiek. A ja Ciebie bardzo lubię :) I dziękuję za <ale chce abys pisala na forum>. Thx... Chciałam aby te forum zwyczajnie nie umarło śmiercią naturalną. I uważam, że jak w życiu zdarzają się gorsze i lepsze dni, tak i forum żyć powinno, raz lepiej, raz gorzej, ale żyć. No ale spoko, będziesz miał fory na strzały - z mojej strony bankowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Znowu mamy weekend 14.03.09, 07:19 penicylina81 napisała: > Nie wydaje Wam się,że jakoś szybko upłyną czas od poprzedniego piątku? Wręcz wlókł się,ale może to tylko moje odczucie.Chyba zbyt niecierpliwie oczekuję wiosny,takiej prawdziwej z zielenią i słońcem?Wygląda na to,że dzisiejsza sobota zapowiada się bardzo słonecznie.A taki dzień,z pewnością szybko mija... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Znowu mamy weekend 14.03.09, 09:21 Miłego dnia i miłego oczkiwania, tego co oczekiwane być powinnno np. c[_] Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Znowu mamy weekend 14.03.09, 10:38 Czas więc na słońce lico swe nastawić... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Znowu mamy weekend 14.03.09, 10:43 Może wiosna jednak przyszła... Ale póki co to słońce wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Znowu mamy weekend 14.03.09, 10:47 Niooo,bardzo dobry pomysł.U mnie tyż świeci pięknie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulgosia Re: Znowu mamy weekend 14.03.09, 13:58 A u mnie juz od godziny pada deszcz ....:( Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Znowu mamy weekend 14.03.09, 14:18 Czeee Ulgosiu :) U nas też było pochmurno i właśnie teraz znowu zaświeciło piękne słońce... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Znowu mamy weekend 14.03.09, 16:27 Miłego wieczoru pozostałego jeszcze. Bawcie się dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Znowu mamy weekend 14.03.09, 19:13 To byla prowokacja...jestes osoba inteligenta i odebralas wlasciwie. To co pisalem, bylo po to zeby zmobilizowc formulowiczow zeby pisali. Tak naprawde lubie CIEBIE na forum i Ty potrzymujesz te nasze pisanie... Z serca pozdrawiam fakir530 Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Znowu mamy niedzielę ... 15.03.09, 07:53 Moje serce też Twe serce pozdrawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Znowu mamy niedzielę ... 15.03.09, 10:24 A może by tak jakieś zdjęcie bociana,lub inne zwiastujące wiosnę? Chociaż pozdrawiające się serca :kwiat: ,też bywają często z nią kojarzone... :) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Znowu mamy niedzielę ... 15.03.09, 11:02 A to świetny pomysł może być z tymi kwiatkowymi pozdrowieniami. Może jakiś bukiet ostów dostanę na wiosnę, tak żeby tradycji forumowej stało sie zadość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Znowu mamy niedzielę ... 15.03.09, 11:04 A teraz to podrepczę szukać wiosny wśród żywej natury Miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Miłego ... 16.03.09, 14:29 Poszaleli przed weekendem i w trakcie, a dziś już nie ma komu pisać. Skoro nie ma z kim dialogu prowadzić to i ja się zwijam. Miłego popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Miłego ... 16.03.09, 20:39 Noo, tak przyszaleli, że umęczone weekendem spać poszli.. Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Miłego ... 18.03.09, 15:06 penicylina81 napisała: >Ostatnio masz różne [...] zachowaj i wzmożoną uwagę, >bo podejrzanie mi to wygląda... Podejrzani aresztowani) ;) Reszta uciekła, w tym ja... Uwaga wzmożona na nic sie zdała... Miłego popołudnia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Miłego ... 22.03.09, 12:01 Na dziś ode mnie dla Was... Udanego popołudnia i miłego wieczoru a póżniej nocy owocnej ;) B4N :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Miłego ... 25.03.09, 20:23 Dzisiaj nie będę gasił światła - czee... :) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Miłego ... 26.03.09, 07:36 Miłego dnia ... :) ============================ Głupota ludzka jest jak łaska boska: bez granic. <Kornel Makuszyński> Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Miłego ... 27.03.09, 14:11 Miłego popołudnia ... I udanego weekendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Miłego ... 27.03.09, 19:49 ooo kurcze, znowu weekend a ja musze pracowac:-( milego wypoczynku zycze WAM............ Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Miłego ... 29.03.09, 18:32 Miłego wieczoru :) Miłego forumowania :))) Zostało tylko ogłosić wyniki castingowe, ale to przy okazji się zrobi... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Miłego ... 30.03.09, 13:10 Miłego, beż śniegu i deszczu a w dobrym humorze:) Odpowiedz Link Zgłoś