Dodaj do ulubionych

Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.08.05, 21:20
Przed chwila jakiś kretyn z dziewczyną próbowali przejechać ulicę Jagiellońską
bez zatrzymywania sie na skrzyżowaniach. Nie wyszło.............. zatrzymał
sie na innym samochodzie, który na te okoliczność zaparkował pod samym domem
na posesji jakiegos szczęsciarza.

Z kad się biorą tacy pomysłowi ludzie. I co to za pomysły!?!?!? Leczyć trzeba
takich. Zabrać prawojazdy na 10 lat, wsadzić do zakładu dla chorych na umyśle,
poczekac aż mózg mu zacznie pracować.

I stoi z ta panienką ze schylona głową zbiedowany taki.Tłumaczy sie. ciekawe
jak? Że nie zauważył? W kajdany go od razu, za łeb i do policyjnej piwnicy do
czasu rozprawy. O takie moje zdanie!
Obserwuj wątek
    • hansgrubber Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.05, 22:45
      A moze szkolenie w czasie ktorego pokaza co by sie stalo gdyby zamiast deugiego
      auta byla tam matka z wozkiem? Nie jestem za slepym karaniem - raczej za
      bolesnym wychowywaniem.
      • hajdis Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.05, 13:27

www.infonuke.org/papa/
        Nie wiem czyjego autorstwa jest ta strona, ale jest przerazajaca.
        Wariatów drogowych trzeba zamykać , a nie czekać aż dojdzie do takich tragedii!!!
        • hansgrubber Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.05, 14:18
          Ale przede wszystki probowac zmusic do myslenia. Uwierz mi nawet wariaci
          drogowi potrafia sie uczyc. Pozdrawiam.
    • marcingeorge Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.05, 22:48
      Mamusia i tatuś dali synusiwi samochód by odwiózł dziewczynę do domu,a ten
      chciał przykozaczyć przy niej hahahahaha
      • marcingeorge Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.05, 23:00
        dzieci z bogatych rodzin stać tylko na taką nonszalancję i bezmyslność!!!...i tu
        się nasuwa zasadnicze pytanie: gdzie byli dziś jego rodzicę?
        • evaszef Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.05, 23:03
          Jego rodzice pewnie rozważali kupno nowego samochodu - bo dwa na czteroosobową
          rodzinę to za mało. I sam synek nauczyłby się lepiej prowadzić i
          usamodzielniłby się ;)
          • obserwer11 Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.08.05, 01:43
            Takich bezmyślnych prowadzących coraz więcej ! przedwczoraj wieczorem jakiś
            zapewne z biedniejszej rodziny , jednak polonezem po tuningu pędził ul
            Mickiewicza i na skrzyżowaniu z Widowską tak dopalił gazu w tym momencie
            wyprzedzał jeszcze białe auto , na przeciwko jednak coś jechało !!! nie wiemm
            jak uszedł z życiem ??????
            tak jak marcingeorge pisał : kozaczy , kozaczy i koniec tego jest smutny !
      • obserwer11 Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.05, 22:25
        może nawet nie widzieli kiedy wziął ! Przecież zrobił w zeszłym miesiącu Prawo
        Jazdy ! może jeździć co nie !
        • anka1 Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.05, 08:54
          prawo jazdy niektorzy powinni robic po 30-tce( bo wtedy madrzeja ), a niektorzy
          wcale ...
          obowiazkowe badania psychiatryczne dla kandydatow to cos co by sie najbardziej
          przydalo.
          • hansgrubber Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.05, 09:39
            Przesada Aniu. Wystarczy uswiadomic co sie dzieje gdy dwa samochody uderzaja z
            duza predkoscia albo - lepiej - gdy uderzaja w rowerzyste czy pieszego.
            Wystarczy.
            • anka1 Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.05, 14:36
              Hans obawiam sie nie ze wystarczy. slyszalam kiedys w Trojce reportaz : policja
              w technikum samochodowym opowiadala i pokazywala ( film ) uczniom skutki
              wypadkow drogowych. bylo paru takich na ktorych odciete glowy, mozg na jezdni i
              podobne koszmary wrazenia nie zrobily. przyznawali ze sami jezdza nawet bez
              prawa jazdy, po alkoholu itp. na takich tylko psychiatra albo rekwirowanie
              samochodu pomoze.
              • hansgrubber Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 15:53
                A wiesz kto trafia do samochodówki? :) Ok to argument poniżej pasa - ale
                bardziej wierzę w edukację niż w karanie.
                • hajdis Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.05, 00:15
                  A ja niestety wrecz przeciwnie. Choć sa przypadki że ani jedno ani drugie nic
                  nie daje
    • khaki3 Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.05, 11:31
      W Bielsku wieczorami albo noca ciagle slychac jak ktos jezdzi jakby mial
      szczypawki w majtkach.Ciagle gdzies ktos cos z kims.Z piskiem opon odjezdza i
      mysli ze blyszczy.Ale taka prawda ze najczesciej to jezdza tak samochodami
      Tunning Patoki i zeby autko im sie nie rozwalilo to biora pasazerow.Wyznaczaja
      przydzial do trzymania srubek zeby autko sie nie rozlecialo i jazda.Szkoda mi
      tych''szpanerow''.Tragedia,zedana i pustka w glowie.
      • sebcioo Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.05, 12:34
        A ja pytam: gdzie wtedy jest policja? czyzby spala by miec sily scigac kobiety z
        pomidorami?
        • khaki3 Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.05, 13:41
          sebcioo no czy Ty juz nic nie rozumiesz?Co sie czepiasz tej policjii?Ile Ty
          masz lat?15?Temat dotyczy osob ktore jezdza jak debile albo tytulowi wariaci
          drogowi.A Ty tej policjii i policjii sie czepiasz.A kobiety z pomidorami
          handloway tam gdzie jest zakaz wiec o co sie rozchodzi??Czy to tylko ja mam
          wrazenie ze jak jestz akaz to jest zakaz i za nieprzestrzeganie przepisow
          nalezy sie mandat????
          • sebcioo Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.05, 13:48
            sebcioo no czy Ty juz nic nie rozumiesz?Co sie czepiasz tej policjii?Ile Ty
            > masz lat?15?
            Troszke wiecej.

Temat dotyczy osob ktore jezdza jak debile albo tytulowi wariaci
            > drogowi.A Ty tej policjii i policjii sie czepiasz.

A kobiety z pomidorami
            > handloway tam gdzie jest zakaz wiec o co sie rozchodzi??
            Skad wiesz? bylas tam? widzialas? wiesz gdzie ten zakaz jest i czego dotyczy?

> Czy to tylko ja mam
            > wrazenie ze jak jestz akaz to jest zakaz i za nieprzestrzeganie przepisow
            > nalezy sie mandat????
            Po raz kolejny napisze: chcialbym aby policja w pierwszej kolejnosci zajela sie
            poprawa bezpieczenstwa na drogach, na osiedlach, lapaniem tych co np mi auto
            zniszczyli a nie chowaniem sie po krzakach z radarem albo sciganiem kobiet z
            pomidorami.
            • khaki3 Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.05, 18:11
              No tak przeciez policja zajmuje sie tylko mandatami babom ktore nie potrafia
              dostosowac sie do zakazu handlu.Wyobraz sobie ze mieszkajac od kilkudziesiecu
              lat w Bislku nawet i zaszlam sobie na ryneczek zakupic jableczka czy tez inne
              produkty tam sprzedawane.Oczywiscie zdazyles nas poinformowac ze zakaz dotyczy
              ZAKAZU HANDLU chyba ze wyraz ZAKAZ HANDLU w Twoim "jezyku" oznacza kompletnie
              cos innego.Radaray tez sa potrzebne bo dzieki temu daja jakas nauczke tym co
              sie scigaja swoimi autkami.Wiec to tez jest pozyteczne.A moze sie myle?A na
              ryneczek sobie policjanci zachodza bo maja po pierwsze taki rozkaz od
              przelozonego wiec jakiekolwiek zastrzezenia kieruj do tego przelozonego.Po
              drugie jesli sa na rynku toprzynajmniej nie widac az tak naszych szanownych
              gosci zza wschodniej granicy.I przy oazji czlowiek sie czuje
              bezpieczniej.Dzisiaj widzialam 2 przystojnych panow w mundurkach spacerujacych
              sobie ryneczkiem.I odrazu przyjemniej sie zrobilo.A jesli uwarzasz ze za malo
              jest patroli to tez mozesz zglosic na ulicy Kopernika.Poczytaj w swoim poscie
              na temat tego zakazu i co napisal Tobie obywatel naszego miasta jak mu sie zyje
              z warzywniakiem pod oknem.Jak jest zakaz to jest zakaz a jak sie go nie
              przestrzega to sie dostaje mandacik.I co wysoki byl?Pewnie zgodnie z
              taryfikatorem maximum 100zl.A jak policja sie nie spieszy ze znalezieniem osoby
              ktora znieszczyla Tobie auto( na marginesie szczere wspolczucia znam ten bol)
              to zawsze mozesz ich z lekka ponaglic.Przeciez to tylko ludzie.Ale nazywanie
              policjanta zawszonym psem to juz lekka przesada.
              • sebcioo Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 08:02
                1. gdzie wspomniany przeze mnie ZAKAZ HANDLU stoi? a gdzie staly te kobiety?
                2. radary walcza ze scigaczami?? hehehe dobre, co ty wiesz o jezdzeniu
                3. czujesz sie bezpieczniej gdy nie widzisz gosci zza wschodniej granicy? to
                jest fobia i pociesze cie - da sie to leczyc
                4. wolalbym 2 panow w mundurkach widziec o 24 na ulicy w miescie niz o 8 rano na
                rynku
                5. ponaglic policje ? rotfl, hehehe, i moze jeszcze prokurature? bo to oni
                umozyli sprawe.
                6. to jak kogo nazywam to moja brocha

Rada na przyszlosc: mysl piszac i czytaj ze zrozumieniem.
                BTW uwaŻasz pisze sie przez Ż
        • hansgrubber Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.05, 13:42
          :)
        • khaki3 Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.05, 13:42
          P.S i to taki sam glupowaty komentarz jaki mozna przeczytac chocby na onecie
          jak cos sie dziecku stanie to komentarz a ja sie pytam gdzie wtedy byli rodzice?
          No daruj sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A wariatom drogowym zdecydowanie
          mowie STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • jjtomi Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.05, 14:22
        kompleksy mają to i muszą się pokazać, szkoda, że to groźne nie tylko dla nich
        • diabel_21 Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 01:37
          jak zauważyłem wszyscy skupili się na młodych "dawcach nerek" ale zapomnielismy
          o innych wariatach drogowych... według mnie wariacje drogowe to nie tylko
          wciskanie pedału gazu i ruszanie z miejsca z piskiem (choć musze się przyznać
          ze nie lubie wolnej jazdy) ale okazuje sie ze i wolna jazda... ja na miejscu
          policji zabrałbym się za naszych kochanych traktorzystów!!! Ci to dopiero są
          wariatami (choć nie wszyscy)... wyjeżdżają na główne trasy z bocznej
          podporządkowanej drogi nie patrząc czy nic nie jedzie bez kierunka często
          pijany a do tego traktorem nie ubezpieczonym a czasami i nie zarejestrowanym...
          Mi się wydaje ze to jest taki sam wariat jak ktoś bez wyobraźni kto szybko
          jeźdźi!!! Do wariatów drogowych dołączyłbym jeszcze rowerzystów... szczególnie
          starsze panie które tak samo jak i traktorzysci nie przestrzegają przepisów
          ruchu drogowego... juz nie raz miałem przez takich groźne sytuacje, ale na
          szczescie jeszcze nie stała się zadna tragedia ze mną w scenariuszu...
          • khaki3 Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 12:42
            O tak rowerzysci szczegolnie na skrzyzowaniach.Jedzie to takie na tym rowerze
            srodkiem ulicy.Nie zjedzie nawet odrobine na pobocze.Najgorzejjest na tym
            skrzyzowaniu kolo parku.Nie ma jak nawet wyprzedziec tego rowerzysty bo z
            naprzeciwka jada samochody.Albo jest taka babka ktora na skrzyzowaniu lapie
            rower i w powietrzu go niosac biegnie.Traktorzysci?A slyszeliscie ostatnio co
            sie stalo w Knorydach?Przyklad traktorzysty.Nie policzyl dobrze odleglosci.I
            najciekawsi sa traktorzysci "krolowie drog" jada na nikogo nie patrza nawalaja
            srodkiem jezdni nie tylko swoim pasem ale doslowie srodkiem!Chociaz jak to
            mowia widzisz bledy innych na drodze a z Ciebie tez nie taki dobry
            kierowca.Wiec mam swiadomosc tego ze ja tez nie jestem takim dobrm kierowca ale
            doprzepisow sie staram dostosowac.Wiec moze nie jest tak zle?Uwazajmy na
            drogach jezdzmy bezpieczniej.I czesciej zwracajmy uwage na to co sie dzieje na
            ulicy.
            • hansgrubber Re: Stop wariatom drogowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.05, 15:55
              Rowerzysci po zmroku po pijaku bez odblasków. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka