wujekjarek1 17.08.05, 08:45 do kupienia może ktoś ma jakiś cynk? najlepiej na 1 piętrze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktowoj Re: Kawalerka w Bielsku 17.08.05, 10:25 do kupienia od CIebie? i nie wiesz na którym piętrze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kawalerka w Bielsku 18.08.05, 00:46 Wiem ,że jest do sprzedania kawalerkam na parterze 37,10 nowe budownictwo ! mogę zapytać i podać telefon Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Kawalerka w Bielsku 20.08.05, 10:54 a jesli mozna zapytac to jaka cena ... i jaka lokalizacja ??? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kawalerka w Bielsku 21.08.05, 00:21 Mickiewicza192 parter cena 54.000 remont wykonany w 85% można zamieszkać zaraz po otrzymaniu kluczy tak mówił kolega mój ! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Kawalerka w Bielsku 21.08.05, 12:05 prawie 1500 zł za m2 - no to po wujowemu jeszcze postoi to trochę jako pustostan... chyba, że cena jest na wabia rzucona... średnio coś ostatnio po 1000-1100 zł/m2 takie cuś chodziło (wieści od notariusza zasłyszane) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Kawalerka w Bielsku 21.08.05, 13:17 za 45 tyś moi znajomi kupili ostatnio mieszkanie 48 m2, na 2 piętrze z wymienionymi oknami Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kawalerka w Bielsku 21.08.05, 21:32 To mieszkanie w nowym budownictwie !!! Okna od razu nowe ! W oknach rolety zewnętrzne w kuchni , w pokoju żaluzje pionowe do parapetu ! ściany z cegły ! Mieszkanko cieplutkie ! Byłem tam w mrozy ! zawór grzejnika ustawiony na 1 i ciepło zimą aha ! 1400zł - m2 Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Kawalerka w Bielsku 21.08.05, 16:20 wujekjarek1 napisał: > prawie 1500 zł za m2 - no to po wujowemu jeszcze postoi to trochę jako > pustostan... chyba, że cena jest na wabia rzucona... średnio coś ostatnio po > 1000-1100 zł/m2 takie cuś chodziło (wieści od notariusza zasłyszane) > no wuju dokladnie ... zapowiada sie, ze dlugo postoi jako pustostan, albo ow kolega pojdzie po rozum do glowy i sprzeda po uczciwej cenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Kawalerka w Bielsku 21.08.05, 16:18 obserwer11 napisał: > Mickiewicza192 > parter cena 54.000 > remont wykonany w 85% > można zamieszkać zaraz po otrzymaniu kluczy tak mówił kolega mój ! wow to ten kolega zyje marzeniami, za taka cene to on tej kawalerki szybko nie sprzeda ... oj nie sprzeda ... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kawalerka w Bielsku 21.08.05, 21:36 Co ma zrobić ? wtedyn chodziła cena 1400 m2 Zrobił remont ! super panele , terakota ,okna plastik z roletami i żaluzjami pionowymi ! tego nie liczy ! Parter ! wymażony lokal na działalność ! Adwokat ,Stomatolog , Biuro .. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Kawalerka w Bielsku 21.08.05, 22:49 hmm... koniunktura sie skonczyla, nie sprzeda za ta cene... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kawalerka w Bielsku 21.08.05, 22:53 cO ON MA ZROBIĆ ? MOŻE JAKIEŚ BIURO !? MOŻE KTOŚ Z HOOPÓW !/ cZŁOWIEK JEST ZREZYGNOWANy ! A gdyby tak na stronie internetowej to ogłosić ? Możemy tu jakoś pomóc ? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Kawalerka w Bielsku 21.08.05, 23:09 kawalerke w Bielsku za taka kase ciezko bedzie sprzedac ... oj ciezko ... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kawalerka w Bielsku 22.08.05, 21:04 Help me , help you ! my friend ! Please ! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Kawalerka w Bielsku 22.08.05, 23:10 obserwerze11 nie wiem jak mam Ci pomoc :P Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Kawalerka w Bielsku 23.08.05, 13:22 Twój znajomy sie nadział na "optymistyczną wizję przyszłości", mówiącą, że nieruchomości w Polsce będą zyskiwały na wartości w dłuższym okresie... niestety miejsce na zainwestowanie wybrał nienajciekawsze :( towar jest wart nie tyle ile się za niego zapłaciło kiedyś + poniesione koszty później tylko tyle ile za niego da potencjalny nabywca, niestety 1400 zł/m2 to on nie uzyska przynajmniej nie teraz... chyba, ze trafi na filantropa z Warśiafki:) na biuro? za daleko, poza tym sąsiedzi mogą trochę się buntować, może na zakład stomatologiczny?? jest w Bielsku kilka w blokach zlokalizowanych, jakby sąsiadom zaoferować zniżkę na usługi to może przeboleliby takie sąsiedztwo :)) w Bielsku nie ma dużego zapotrzebowanie na kupno nowych mieszkań - jak już to wynajem, tylko jak znaleźć porządnego lokatora, który nie zasyfi mieszkania??? wujo mówi 1000-1100 zł/m2 to maks co można wyciągnąć, albo czekać... tylko, że wtedy cena może jeszcze spaść, gdyż budynek z roku na rok staje się coraz starszy i wcale nie bedzie to nowe budownictwo... za cenę 1000-1100 zł/m2 to wujo mógłby się zastanowić czy nie kupić, ale wujo ma na razie na głowie remont swego mieszkania, a póki co kamienicznikiem nie ma zamiaru zostać :) pozdrawiam ps oj, żeby tylko takie kłopoty ludzie mieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kawalerka w Bielsku 23.08.05, 22:21 To mi się podoba ! ciekawe czy koledze ? Potrzebna kasa , ale bez dużych strat ! Och gdyby gdzies w okolicach jakieś lotnisko , terminal międzynarodowy ...etc wszystkim nam poprawiłoby się życie doczesne ! Odpowiedz Link Zgłoś