hansgrubber 18.09.05, 00:15 przewodnik.onet.pl/1189,1660,1247293,artykul.html Dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skara Re: Duza jazda! 18.09.05, 14:57 Po prostu niesamowite!!! Przeczytanie takiego artykułu zajęło mi 2 godziny, ale warto było. Piękne zdjęcia! A w przyszłym roku Turcja czeka... :) Hansgrubber wklejaj więcej takich linków! Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Duza jazda! 18.09.05, 16:30 Jak wszystko pójdzie dobrze to wybiorę się w przyszłym roku (dobrze czyli odpowiednia długość wakacji). Od dawna ciągnie mnie Turcja, ale bez biura podróży tylko objazd na własną rękę. Zresztą zawsze tak jeżdżę. Na ten rok limit wyczerpany - ponad 2 miesiące tułaczki (Litwa, Łotwa, Estonia, Hiszpania, Portugalia i swojskie Gorce), teraz już do pracy trzeba :/ Portugalia była niestety najsłabsza :( Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Duza jazda! 18.09.05, 19:20 Byłem dwa razy - z plecakiem wiec nie tylko w kurortach. Polecam szczerze. I coś jeszcze znajde o Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo hmm Stoklosa, - skad ja go znam? ;) 19.09.05, 10:51 Dominik Stoklosa - czy to moze jakas rodzina tego senatorka co padline na pola wyrzuca, mączką w lesie truje,ukrywa sie za immunitetem przed zarzutami prokuratury, dziennikarzy przetrzymuje i ludzi zastrasza? Jesli tak to sie nie dziwie ze mogl se pozwolic na takie wakacje za pieniazki tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: hmm Stoklosa, - skad ja go znam? ;) 19.09.05, 11:52 Chyba jesteś niepoważny... Gdyby to była rodzina tamtego Stokłosy to 100% nie udałby się w podróż Cinquecento, hehe. Zresztą policz koszty wyprawy - wcale nie są takie wielkie. Jeśli tych dwoje ludzi pracuje, zakładam, ze nie mają rodzin, podróże są ich pasją, to przez rok spokojnie odłożą na taki rajd. Nie szargaj nazwiska biednego Dominika doszukując się powinowactwa z senatorem... Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: hmm Stoklosa, - skad ja go znam? ;) 19.09.05, 13:25 Mimo szczerych checi znalazlem jedynie ze pan senator ma 2 synow - niestety imion nie znalazlem :( Nie chodzi tylko o samochod. Takze o to ze ta wycieczka trwala ze 2 miesiace (niezbyt uwaznie czytalem wiec moge grubo sie mylic). A pojechac drozszym samochodem to mozna go o wiele latwiej stracic i o wiele trudniej naprawic. Jesli urazilem Dominika nietrafionym powinowactwem to szczerze przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: hmm Stoklosa, - skad ja go znam? ;) 19.09.05, 15:28 galaxy.uci.agh.edu.pl/~malawski/wyprawa2000/ bez zdjec niestety Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: hmm Stoklosa, - skad ja go znam? ;) 19.09.05, 15:35 www.faber.com.pl/turcja/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: hmm Stoklosa, - skad ja go znam? ;) 19.09.05, 15:39 Dzięki chłopaki!!! Najbliższa podróż - Madryt (we wtorek), ale wakacje - Turcja :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: hmm Stoklosa, - skad ja go znam? ;) 20.09.05, 13:27 I Bog Cie skarał Madrytem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: hmm Stoklosa, - skad ja go znam? ;) 20.09.05, 17:08 Skarał albo nagrodził, zależy jak to interpretować. Ale chyba skarał, bo skara jestem (boska). Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: hmm Stoklosa, - skad ja go znam? ;) 22.09.05, 10:04 Skaranie boskie!? Powiedz zesz cos wiecej o tej swojej Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś