khaki3 19.11.05, 22:02 Ide poczytac Dolores Claiborne S.Kinga polecam kazdemu. Mozejeszcze zajrze ;) i poczytam jak mnie linczujecie ;p;p;p;p;p;p A tymczasem kolorowych senkow i milej niedzielki.Buziaczki kazdemu przyjaznemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Kolorowych senkow 19.11.05, 22:07 Nikt nikogo nie linczuje - ot trafi sie jakas polemiczka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: Kolorowych senkow 20.11.05, 19:44 Sen jest jedyną rzeczą w życiu, na którą posiadamy patent, licencję, wyłączność...jak zwał, tak zwał. Nasze sny są naprawdę nasze. Ciekawe, że staramy się je często upubliczniać, szukając - właśnie - czego? interpretacji przeszłości? wskazówki na przyszłość? Czy trzeba wierzyć w sny? a w senniki? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Kolorowych senkow 21.11.05, 01:16 Ja mam bardzo kosmiczne sny.Nie szukam znaczen w senniku ale czytam je z ciekawosci.Nie dopatruje sie w nich znaczenia czy tez przeslania.Sen to sen.Lubie pamietac moje sny bo czasami okazuja sie naprawde ciekawe a czasami zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś