proffet 18.12.05, 15:33 Jakich prezenyów nie lubicie otrzymywać i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktowoj Re: Prezenty 18.12.05, 15:37 ja lubię nie otrzymywać prezentów wyhodowanych na czyjejś krzywdzie. :) czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Prezenty 18.12.05, 15:39 A konkretnie bo nie wiemy czy produktów z Chin produkowanych przez więźniów czy na przykład futer Odpowiedz Link Zgłoś
wiktowoj Re: Prezenty 18.12.05, 15:42 to znaczy dokładnie nie lubię prezentu z brezentu. jakiś taki w dotyku nieprzyjemny. Pozdrazwiam w Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Prezenty 18.12.05, 15:48 Ja nie lubie jak ktos mi daje cos co bylo kiedys zwierzaczkiem,albo jak daje mi kolejna butelke perfum ktorych i tak juz mam od zatrzesienia.ogolnie nie lubie kosmetykow.Wole zabawki:):):):) Jakies miski do przytulania,albo jakies smieszne rami na zdjecia puchate,takie bibeloty lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bayrampasa Re: Prezenty 18.12.05, 17:09 Ja natomiast nie lubię dostawać prezentów typu pluszowy misiek, porcelanowy słonik...wolałabym dostać na przykład książkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Prezenty 18.12.05, 18:15 Nie ma takich prezentów ... To Boże Narodzenie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Prezenty 18.12.05, 18:27 a ja nie cierpię dostawać skarpet itp ... brrr ... Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Prezenty 18.12.05, 18:29 Ja jednak jak dostanę skarpetki zadowolony nie jestem lubię natomiast dobrą książkę lub płytę Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Prezenty 18.12.05, 18:34 Amerykański system dawania prezentów to skarpetka ,w której ukryty jest prezent nie wiem czy obecnie jest stosowany Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Prezenty 18.12.05, 18:37 Byle nie skarpeta w skarpecie no chyba że to zabytkowy model Syreny cudu polskiej motoryzacji zwanej w niektórych kręgach "skarpetą" Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Prezenty 18.12.05, 18:43 Telewizor też nie wejdzie ! wolałbym jednak aparat cyfrowy ! moje marzenie Roku 2005 p.s. marzeniem roku 1965 był Zestaw Małego Majsterkowicza , kóry otrzymałem od Św.Mikołaja poprzez Dom Sprzedaży Wysyłkowej z Łodzi( kto pamięta taką formę ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Prezenty 18.12.05, 18:48 ależ sprzedaż wysyłkowa kwitnie choć zamawiamy raczej przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Prezenty 18.12.05, 18:59 To było całkiem coś innego ! Jedyny w całej Polsce Dom Sprzedaży Wysyłkowej w Łodzi . Katalog posiadały wszystkie Poczty Polskie ( UPT) Oglądałes , zamawiałeś a po kilku dniach miałeś wymarzoną przesyłkę zgodną z opisem , wiarygodną ! Nikt nikogo nie naciągał !@! Odpowiedz Link Zgłoś