hansgrubber 22.12.05, 00:27 Dzis mija 4 rocznica Jego smierci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: Ciechowski 22.12.05, 00:30 to już 4 lata ! pamiętam ten dzień a raczej wieczór , wtedy wracałem z Hajnówki i w Trójce usłyszałem o jegi śmierci ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Ciechowski 22.12.05, 00:31 I pomyslec że kiedyś sprzeczałysmy się z koleżanką o to co lepsze Lady Pank czy Republika i toczylyśmy dysputy o wyższosci Panasewicza i Borysewicza nad Ciechowskim....A teraz....cześć jego pamięci.... Odpowiedz Link Zgłoś
obuszek Re: Ciechowski 22.12.05, 08:50 powstaje płyta z coverami REPUBLIKI. Kiedyś Grzesiek powiedział, że nie nalezy ubolewac nad śmiercia bliskich osób - przeciez one ida do lepszego świata. Smucić się możemy tylko z powódek egoistycznych. Szkjoda, że nigdy nie zagrał w Bielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Ciechowski 22.12.05, 14:09 oj nie byłbym pewien czy nie zagrał. w latach 80 w Bielskim Domu Kultury co jakis czas występował zespół z "pierwszej ligi" - sam byłem na Bajmie, Lombardzie, Wandzie i Bandzie... po skrawkach pamięci coś się kręci, że chyba Republika też była, ale wtedy mi się nie podobała więc nie poszedłem i dlatego nie pamietam na 100% - nawet plakat Lombardu wtedy kupiłem - wszyscy w klasie mi zazdrościli, bo oni mieli tylko z Zarzewia, Razem czy Dziennika Ludowego a ostatni z koncertów był chyba T.Love - a potem nastała kilkunastoletnia posucha, aż przyjechali Acid Drinkers :) Odpowiedz Link Zgłoś