Dodaj do ulubionych

Najlepsza knajpa w miescie,OKNO na ulicy kolejowej

18.02.06, 03:37
Najlepsza knajpa w miescie, OKNO na ulicy kolejowej przy postoju taxi.
Obserwuj wątek
    • khaki3 Ja tam wole 21 18.02.06, 14:56
      Zawsze o mnie dbaja:) Maja moja popielniczke, i maja dla mnie miejsce zawsze. I
      ploteczek sie podowiaduje, i obsluga mila. I w ogole przyjemnie :)
      • gietra2 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 13:53
        witam ja również zdecydowanie wolę 21,ostatnio czyli wczoraj(sobota wieczór)
        nawet mnie mile zaskoczono,otóż były urodziny właściciela i była kolejka
        gratis...było bardzo przyjemnie do czasu gdy przyszli kolesie ( MOMOTY I INNE
        dziwaczne typy z kazimierzow3skierj)i właśnie wtedy właściciel wystawił 2
        skrzynki browarów na środek i zgadnijcie co sie stało ... oczywiście porządni
        ludzie którzy siedzieli tam od wczesnych godzin na to piwo sie nie załaapali bo
        całe wylądowałao w ryjach tych przeokropnych stworów z kazimierzowskiej...aaaaa
        feeeeee nie ładnie.pozdrawiam
        • gietra2 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 13:54
          no i dodam jeszcze jedno OKNO to teraz syf kiła i mogiła...pozdrawiam
        • konsum5 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 17:29
          Walić w mordę momotów i innych, nasłać na nich ochronę z odnowy, widziałem jak
          ich kiedyś oprawiali - milutki widoczek
          • partizan79 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 19:38
            Momot to człowiek - legenda. Umiejscowiłbym go między Kaczelukiem i Elą od
            kartonów, ale mogliby się obrazić, więc tego nie zrobię. W każdym bądź razie
            nikt tak nie potrafi nosić czapki z daszkiem jak momot... Nie dla każdego do
            twarzy z daszkiem pod kątem 45 stopni.
            • doktorpajchivo Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 19:51
              partizanie79 powiem Ci tylko, że to co napisałeś jest pycha :D
              • partizan79 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:00
                Taaaa, podpuścisz mnie, zagadasz, powiesz, żebyśmy się spotkali, bo podobnie
                myślimy i na koniec okażesz się momotem. Podziękował ja. Pozdr;D
                • doktorpajchivo Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:18
                  o co to, to nie !!! wcale nie podpuszczam, nie chcę się spotykać... no i na
                  100% nie jestem momotem!!! :D
                  • partizan79 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:24
                    Dobra, dobra, Mr. Momot. Rozszyfrowałem Cię:)
                    • doktorpajchivo Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:32
                      hmm w takim razie Ty jesteś mr. Kaczeluk ... pozdro :P
                      • partizan79 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:41
                        :)
                        • konfederata Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:51
                          nie pasuje mi tu słowo a raczej pół słowa Mr.
                          kto też to zauważył ?
                          • doktorpajchivo Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:58
                            hmm... drogi konfederato pozwolę sobie nie zgodzić się z Twoją sugestią, otóż
                            skrót "mr." użyty najpierw przez zacnego partizana79, a później przeze mnie był
                            jak najbardziej na miejscu, gdyż użycie ów "mr." miało charakter
                            ironiczny ... :D
                            • konfederata Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 21:06
                              Tak , jeżeli chodzi o doktorapajchiwo oraz partizana79 to pasuje niezmiernie ,
                              a nawet 2xMr.
                              tylko do osobników wymienionych powyżej zwanych Momotko , Kaczeluk , czy jakoś
                              tam Smok , którzy obnizają statystyki Bielska
                              w niektórych tylko przypadkach podnoszą je ;
                              • doktorpajchivo Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 21:10
                                2xMr. ---> oj to za dużo, raz wystarczy :D
                                • konfederata Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 21:18
                                  przepraszam za wymianę literki v za w u doktora !!!
                                  kajam się !
                                  • doktorpajchivo Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 21:21
                                    oj nic się nie stało ... pozdrawiam :D
                              • partizan79 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 21:12
                                No to przykomplemenciliście mi. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko trzymać
                                dalej fason. Pozdr.
            • cydz Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 19:57
              Warto zauważyć że cały cały czas jest jakaś grupa ludzi którzy uważają że
              rządzą Bielskiem. Milechy, smoki, lewiki - chyba za mało wymieniłem. Część z
              nich kończy tam gdzie ich miejsce - w więzieniu jedni się po porstu staczaja.
              To chyba jakaś zasada - jedni znikają a na icj miejsce pojawiaja się nowi.
              • konsum5 Re: Ja tam wole 21 19.02.06, 20:01
                Dodać jeszcze należy, że z roku na rok gorsi!!!
              • kaukonsky Sztafeta pokoleń 19.02.06, 20:16
                Może to przejaw potrzeby "samorealizacji"? Każdy chce być w czymś dobry, w
                czymkolwiek... Chyba stąd biorą się też hooligańskie grupy kibolowskie.
                • el_czupakabra Re: Sztafeta pokoleń 20.02.06, 23:39
                  "A jebał ich pies i jebała cała wieś"
                  • guciii Re: Sztafeta pokoleń 21.02.06, 08:23
                    wasze wypowiedzi równają sie z przedszkolem a co tu robić wtym zajebanym świecie
                    brudem, siedzieć i pierdzieć wstołeK przed netem czy ludzie młodzi mają jakieś
                    szanse NIENIENIE !!!!!!!!!A CZEMU bo nie ma dla nich żadnego startu......
                    masz plecy -masz wszystko i to jest społeczeństwo bo wiekszość ludzi siedzących
                    za biurkiem to jebane tłumoki co nic nie umieją zrobić""""""""""""""a rodzice
                    pomogli"""""""" Do dupy z takim państwem JAk NIC SWEGO NIE ZROBISZ TO GóWNO
                    ZAROBISZ ....BUżKA PAPAPPA.);
                    • gq_1966 Geniusz jesteś 21.02.06, 09:15
                      A dużo takich w naszym (nie wiem czy mam prawo tak mówić) mieście?
                      Gucii, weź sie do pracy, a jak jej szukasz to Ci ja dam, ale musisz mi na parę pytań odpowiedzieć.
                      Jesteś zainteresowany?????
                      A może ktoś mi pokaże tych, jak im tam? Kacze coś i innych.
                      Chętnie ich poznam
                      • konsum5 Re: Geniusz jesteś 21.02.06, 09:59
                        GQ!
                        - gucii, to przecież właściciel streffffy(u) "O", nie wyczaiłeś w innych
                        postach. Chamstwo , wulgaryzm, brak elementarnych podstaw kultury, typowy
                        produkt współczesnego (pół)światka. Jaki Pan(cham) taki kram(chłam)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka