doktorpajchivo 22.02.06, 18:50 słaby to mecz był ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Era Realu 16.03.06, 08:34 Tak, po raz kolejny okazało się, że piłka nożna to gra zespołowa...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Era Realu 16.03.06, 15:09 akurat w meczu rewanżowym droga Alutko to real zagrał zespołowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Era Realu 16.03.06, 15:19 Ale jesli się nie mylę...to liczy się dwumecz...i gra w całej Lidze Mistrzów...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Era Realu 16.03.06, 15:50 jeśli w całej Lidze Mistrzów to Real nie ma sobie równych ... a Arsenal po raz pierwszy w swojej historii awansował do ćwierćfinału ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Doktorze, proszę nie bałamucić Alutki 16.03.06, 16:09 Gotowa się jeszcze zrazić do futbolu. Owszem - Real grał zespołowo, ale zawiodła przygruba indywidualność. Francja też gra zespołowo - polega to na tym, że jeśli ZiZu ma dobry dzień reszta drużyny przestaje ziewać. Zaś zespołowość Realu objawia się niekiedy tym, że wszystkie gwiazdy solidarnie śpią. "Wespół wzespół by żądz rząd móc wzmóc" Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo pawlozsiul ... 16.03.06, 16:32 ... nikt nikogo nie bałamuci... po prostu z Alutką wymieniamy opinie ... tyle, a może dla Ciebie aż tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul od tych wymian opinii 16.03.06, 19:09 Partizan już świata poza Alutką nie widzi. Uczciwość wymaga, by Alutce powiedzieć - Juventus pewnie przejdzie, ale Ligi Mistrzów Arsenal nie wygra. Twierdzić inaczej = bałamucić. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: od tych wymian opinii 16.03.06, 20:06 :) Jak przeczyta to moje dziewczę to po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka hmm 16.03.06, 23:10 Dobrze, ze mój mąz nie uzywa do niczego komputera...:)))... a co do Juve to ja raczej wolę drugi włoski klub:) Zdecydowanie! A co do Realu ...uwielbiam królewskich zawsze lubiłam bo to firma...i nic tego nie zmieni ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: hmm 17.03.06, 23:23 Też lubię Real. Te ich białe stroje... Odkąd zacząłem się interesować piłką, Real był dla mnie futbolowym szczytem. Ale życie życiem i gdy Real gra z "undergroundowym" Atletico, to jakoś jestem za chłopakami z Vicente Calderon. Nie potrafię powiedzieć, czemu. Futbol jest pełen paradoksów. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Doktorzepajchivo 16.03.06, 20:05 a Arsenal po raz > pierwszy w swojej historii awansował do ćwierćfinału ... :D Według mnie Arsenal był w ćwierćfinale LM conajmniej 2 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Partizanie79 .... 16.03.06, 22:08 prześledź dokładnie historię startów Arsenalu w Lidze Mistrzów, a zobaczysz, że Arsenal nigdy nie dotarł do ćwierćfinału tych rozgrywek .... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Real - Arsenal 16.03.06, 23:13 a skończyło się to wszystko na PLUS ? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Real - Arsenal 16.03.06, 23:21 a tu proszę starty Arsenalu w LM ... zapoznaj się z nimi partyzancie a nie mnie z partyzanta atakujesz :P www.arsenal.dmkproject.pl/index1.php?id=lm Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Doktorzepajchiwo po raz wtóry 17.03.06, 22:38 Jaki Ty jesteś uparty.. Nu nu nu;) Jeżeli mi nie wierzysz to w takim razie wejdź na tą badziewiastą stronkę, którą mi podałeś i prześledźmy wspólnie dajmy na to sezon 2000-01. Wszem i wobec wiadomo, że w LM startują 32 zespoły. 1 faza grupowa - odpada połowa, czyli dalej przechodzi 16 zespołów (w tym Kanonierzy). 2 faza grupowa - znów odpada połowa. Zostaje 8 drużyn, w tym Arsenal. 8 drużyn, czyli 4 pary, a więc jak by nie patrzeć - ćwierćfinał. Tam Arsenal trafia na Valencię i przygoda się kończy. W podobny sposób proponuję prześledzić sezon przedostatni (2003-04). Tam zamiast drugiej fazy grupowej jest 1/8 finału, co w praktyce również oznacza odpadnięcie połowy drużyn i pozostające w grze 8 drużyn tworzy 4 pary ć w i e r ć f i n a ł o w e. Tam faworyzowany Arsenal wpada na Chelsea i mamy derby Londynu, z których Claudio Ranieri wychodzi z tarczą. Tak to się, Doktorze, sprawy mają, o. Morał z tego taki: nie atakuj z partyzanta partyzanta, wmawiając mu, że atakuje Cię z partyzanta:P Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Real - Arsenal 18.03.06, 23:45 Arsenal dokopał dla Charltonu 3-0 dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Real - Arsenal 19.03.06, 00:08 a Legia wczoraj dokopała Cracovii 5:0 :P Odpowiedz Link Zgłoś
serwispidlasza Re: Real - Arsenal 19.03.06, 00:10 a ja wczoraj wygralem lige mistrzow Turem w footbol managerze Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Real - Arsenal 19.03.06, 00:12 Trafiło się ślepej kurze ziarnko.. Odpowiedz Link Zgłoś