pitzlad 02.06.06, 08:09 Czy Bielsk jeszcze śpi po wczorajszym świecie maluchów? Pobudka Pozdrawiam ****************************************** merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: Dzieńdobrybardzo!!! 02.06.06, 08:20 pitzlad napisał: > Czy Bielsk jeszcze śpi po wczorajszym świecie maluchów? > Pobudka > Pozdrawiam Cóż, pewnie nikt nie chciał "zdobyć" numerku 36060 ;) Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Dzieńdobrybardzo!!! 02.06.06, 09:23 Dziekuję, chociaż nie widzę nic szczególnego w tym numerku, ale jeśli go już zdobyłem niech będzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Dzieńdobrybardzo!!! 02.06.06, 09:45 to bardzo ładny Peugoocik ,ten charakterystyczny napis na tylnej szybie , zawsze go podziwiałem pod Upem wtedy padał śnieg > pozdrawiam >z urlopu okolicznościowego< Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Dzieńdobrybardzo!!! 02.06.06, 10:40 Tak, Pełgocik był fajny, stoi teraz w komisie więc jeżeli jest ktoś chętny to serdecznie polecam. Służył mi bardzo dzielnie, jednak nastąpiła jego wymiana na troszkę nowesze autko, gdzie również jest napis... ****************************************** merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Dzieńdobrybardzo!!! 02.06.06, 10:43 Tez pozdrawiam wszystkich :) Wreszcie zaświeciło słoneczko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Dzieńdobrybardzo!!! 02.06.06, 10:46 W stolicy świeci od rana, może to sprawka bliźniaków, rozsypali coś na niebie wracając z księzycem pod pachą... ****************************************** merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka OPTYnastawienie!! 05.06.06, 08:32 Pobudka Kochani, otwierać oczy!! To, że za oknem "chmurno i durno" to Wam się tylko wydaje. Tak naprawde jest pięknie i późnowiosennie !! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: OPTYnastawienie!! 05.06.06, 09:06 dzisiaj było poiękne kolorowe niebo nad Bielskiem - obiecuję juz wkrótce fotkę z tegop niesamowitego wydarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: OPTYnastawienie!!??????? 06.06.06, 00:09 dzień dobiegł do końca , już poranek dzień trzeci > foto stepy , foto _ obiecałeś >>>> Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: OPTYnastawienie!! 06.06.06, 05:56 Obiecane foty z wczorajszego wschodu słońca www.fotkistepa.prv.pl/pl/001/003/ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul moje fotograficzne "osiągnięcie" 06.06.06, 06:09 Ostatnio zrobiłem zdjęcie ciężkiej chmury nad katedrą. Połowa nieba granatowa, wpadająca w czerń, dalej czysty błękit a granica przebiega właśnie nad wieżami katedry. Zdjęcie wygląda tak, jakbym górną połowę obiektywu zasłonił palcem, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Miłego OPTYDNIA ...!! 06.06.06, 07:50 Bądźcie grzecz(sz)ni i nie tęsknijcie Za bardzo za mną ;)) !! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś