ja-alutka 04.06.06, 15:12 Jesli szanowne Forum nie ma nic przeciwko temu to...optowałabym za LATEM!!! albo co najmniej za piekną dojrzała wiosną...Mam serdecznie dość deszczu wiatru zimna kataru...!!! Może by tak Ktoś Coś z TYm zrobił... ☺ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika.limetka Re: Do lata piechotą.... 04.06.06, 17:55 oj Alutko chyba się z tym nic nie da zrobic, jedyne co tylko to mieć nadzieję... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Do lata piechotą.... 04.06.06, 19:41 ja-alutka napisała: > Jesli szanowne Forum nie ma nic przeciwko temu to...optowałabym za LATEM!!! > albo co najmniej za piekną dojrzała wiosną...Mam serdecznie dość deszczu > wiatru zimna kataru...!!! Może by tak Ktoś Coś z TYm zrobił... ☺ ALUTKA, MASZ TO U MNIE ZAŁATWIONE. DAJ MI TYLKO KILKA DNI. LATO PRZYJDZIE DO CIEBIE Z POCAŁOWANIEM RĘKI. I NIE BĘDZIE TO GRZEGORZ LATO Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Do lata piechotą.... 04.06.06, 19:42 Czółko........... kurde bo zapomniałem! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Nie strasz Siwy! 04.06.06, 23:03 siwy62 napisał: > LATO PRZYJDZIE DO CIEBIE Z POCAŁOWANIEM RĘKI. I NIE BĘDZIE TO GRZEGORZ LATO Nie Lato ale Grzegorz, czyli R..i.k. Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: Do lata piechotą.... 04.06.06, 23:00 osobiście optowałbym za piękną dojrzałą kobietą ..latem mam serdecznie dość wieszaków z pępkiem na wierzchu skulonych w deszczu od wiatru i zimna Odpowiedz Link Zgłoś