Dodaj do ulubionych

Cenzura na Forum

05.07.06, 14:19
No i cenzura w demokratycznym kraju istnieje nadal i ma sie całkiem nieżle!!!!Co bym nie napisał o Wielkim Zadupiu to i tak za chwile jestem ocenzurowany.Natomiast moj wątek znika w tajemniczy sposób!!!Kto mi w tym tak bardzo pomaga?Czy nie mam prawa wypowiadać się na temat Wielkiego Forum Bielska Podlaskiego?Jeśli tak to zrobcie głosowanie!!!Wywalicie mnie i pare jesZcze osób no i bedzie tu calkiem miło i spokojnie.No tak jak to jest na Zadupiu!!!Ludzie sie podniecają ,bo ktoś jest podobno pedałem,a ktos pare złotych zarobił no i niby skąd?Czy sławna afera o zadupioną szkołe itp. normalne poryte zadupione miasteczko.Życze sukcesow ale widze że nie ma tu skim i oczym rozmawiac bo normalnych ludzi tu nie spotykam!!!A szkoda Szpila555,Obserwer,Alutka no calkiem calkiem chyba normalni ludzie, czyli normalni pozdrawiam ich i życze dużo szczęścia w nienarażaniu sie dla innych Zadupian.Nara
Obserwuj wątek
    • baam1 Re: Cenzura na Forum 05.07.06, 14:35
      Ciekawe co powiedziałby pan Freud na to ciągle powtarzające się i odmieniające
      się na różne sposoby słowo???
      Pozdrawiam Zorro
    • ja-alutka Skoro jestem ...normalna... 05.07.06, 15:06
      Widzisz to niekoniecznie tak jak piszesz. Nikt nikomu nie broni prawa do
      wyrażania siebie, jakąkolwiek to przybiera postać. Nie musisz znikać bo ktoś
      (nie większość tutaj !!) usuwa Ci post, bo Ktoś używa ostrzejszych słów niż Ty
      po to żeby wyrazić to co on ma do powiedzenia, bo ktoś Cie wkurzył. Mnie też
      wiele rzeczy czasami wkurza ale Nikt nie ma monopolu na Prawdę...Ile ludzi tyle
      poglądów. Mój post też usunięto, nie mam pojęcia z jakiego powodu ale...To nie
      koniec świata , napisze inne!! Masz prawo nawet uważać, ze żyjemy na zadupiu...
      Wolno Ci!! Ale proszę nie wrzucaj wszystkich ludzi do jednego garnka i to
      innego niż ten, w którym Ty tkwisz!! Poza tym jednostronność, która niestety
      Cię cechuje też ma wpływ na postrzeganie Ciebie. Widzisz, żeby dyskutować i jak
      to nazwałeś rozmawiać trzeba od czasu do czasu przyjąć do wiadomości coś, co
      powiedział ktoś inny i co (o zgrozo!!) niekoniecznie Ci pasuje! Ok chyba się
      dość nawymądrzałam...Pozdrawiam :) ☺
    • szpila555 Re: Cenzura na Forum 05.07.06, 15:36
      Ne bery do hołowy Wasyl ;)
      • obserwer11 Jaka tam cenzura > 05.07.06, 17:48
        zorropodlaski powiedz : "R" albo małe " r " !
        jeśli nie potrafisz tego , to nawet cenzura Ciebie nie obowiązuje .
        Ciesz się życiem w "zadupiu" , w ubiegłym tygodniu byłem w Wawie (korki)!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka