herbowy1 21.07.06, 16:10 W sobotę 22.07.06 w MALENNIKACH zabawa taneczna. Gra zwspół "SPEED" Impreza rozpoczyna się o 20. Wstęp wolny. Atrakcji nie zabraknie-znając Malenniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Huczna zabawa !!!!!!!! 21.07.06, 19:23 Jeden wielki sparing bokserski. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Zgneli dwa kaski... 21.07.06, 19:25 partizan79 napisał: > Jeden wielki sparing bokserski. ==== "zgneli dwa kaski... Jak sie nie znajdo, to zabawa będzie... ...ale rozgoniona..." Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Zgneli dwa kaski... 21.07.06, 19:45 Puenta "zabawa będzie... ale rozgoniona" wydaje mi się zbyt inteligentna i niekompatybilna z początkiem "zgineli dwa kaski. Jak sie nie znajdo". Bardziej pasuje "jak sie nie znajdo bedziem bić". Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zgneli dwa kaski... 21.07.06, 19:55 partizan79 napisał: > Bardziej > pasuje "jak sie nie znajdo bedziem bić". --- można byłoby dodać jeszcze "...bedziem bić z partyzanta" Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Zgneli dwa kaski... 21.07.06, 19:57 ... albo "bedziem bić sztachetom". Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Zgneli dwa kaski... 21.07.06, 20:39 partizan79 napisał: > ... albo "bedziem bić sztachetom". --,,bedziem bić sztachetom,płotowom,prywatnom nie spółdzielczom. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 00:08 raczej - "Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych co trzeba" Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 08:42 marcingeorge napisał: > raczej - "Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych > co trzeba" === Marcin zmień dealera, a będzie po problemie z aborcją, A Panda jest najlepszym antywirusem, oczywiście w pełnej, legalnej i nieokrojonej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 09:20 Ty kiedyś byłes normalny,oczywiście w pełnej,legalnej i nieokrojonej wersji.Teraz jestes normalny inaczej.Z oferty Plusa jestem zadowolony juz od czterech lat.Wszyscy się od Ciebie odwracają,może to przez tą "Warke(kolejną),którą sączysz.."?.Pisz i wymyślaj co chcesz,przeciez sam napisałes,ze jestes tu by wciskac kit.Ty nie musisz,wszyscy wiedzą jaki jestes w rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 13:26 I to jest odpowiedż młodego, normalnie- normalnego człowieka.Marcinie Twoje zdrowie nie Warką,a piwem Swyturys przywiezionym z Litwy.Nie jestem zwolennikiem piwa ,ale Warki i tak już nie ruszę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 13:52 Marcin, jesteś spoko. Mała rada: nie musimy rozmawiać ze wszystkimi, a z niektórymi nie warto. Ja włączyłam ignor, przy niektórych wypowiedziach, chociaż czasem bardzo kusi :)Pozdrawioam :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 15:39 Cóżeście tak wsiedli grupowo na Serwisa? Według mnie dodaje kolorytu. A te "przekomarzanie się" obu Panów K. bywa boskie. Przyznaję się bez bicia. Lubię to czytać, jeżeli posty nie są za długie i... zbyt merytoryczne. Cóż, jestem tylko człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 15:52 Lecha bojkotuje,Tyskie lubię,ale Swyturys'a nie było mi dane posmakować. :P Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 15:54 A dlaczego bojkotujesz Lecha? Za Jagę? Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Czy znacie przykład aborcji ? 22.07.06, 22:01 za szybko uciekło ! przedstawiam : profesor studentom medycyny przedstawił taki przykład : - matka chora na weneryczną z 8 ciążą , - ojciec alkoholik ! pytanie aborcja , czy nie ? studenci rzekli chórem : ABORCJA ! brawo rzekł profesor , w takich warunkach urodził się Beethowen < ! > Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Zgineli dwa hełmy < ! > 22.07.06, 21:55 Kiedy byłem w wojsku w Gołdapi okazało się ,że zginęli dwa hełmy na warcie przy zmianie . Szef polecił nam ,aby odzyskać je i rzekł : Ja was nie uczę kraść , ale mają być za moment ! I tak było : hełmy sie znaleźli . Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 16:00 W takim razie można by było podciągnąć to pod stwierdzenie: "Alkohol to Twój wróg itd." Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 16:22 od razu wróg?Alkohol jest dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 16:25 jednemu wystarczą dwie butelki dla innego to za mało,więc sięga po ,,kolejne''. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 16:28 Chodziło mi o powiedzenie: "Alkohol to Twój wróg, trza go w mordę lać". Słowo "alkohol" da się zastąpić dajmy na to... marką piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Zgneli dwa kaski... 22.07.06, 16:34 no tak,ale z umiarkowaniem! :P Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: do admina... 22.07.06, 22:23 marcingeorge napisał: > proszę wykasować poprzednią wypowiedź,ponieważ uzyłem określenia - ...prezydenta > najjaśniejszej IV RP...,za co mogę ponieść odpowiedzialność przed sądem! :) Zgodnie z Twoim życzeniem Marcinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś