Dodaj do ulubionych

Czwartek, sobota i niedziela...

07.08.06, 23:20
to dni w których aż sześć odcinków naszego ulubionego serialu obejrzeć można
będzie w wiadomym miejscu.
W niedzielę to będzie 14. odcinek, jeszcze siedem.
Nieopisanych wrażeń życzy Żuk
Obserwuj wątek
    • kaukonsky Pub 07.08.06, 23:40
      Hm... Tak, Artur, zachęcasz i zachęcasz... Przydałoby się kiedyś odwiedzić Pub.
      W sumie mam hełm, bo w zeszłym roku przywiozłem go ojcu z Wilczego Szańca. Nawet trochę podniszczony, bo piątego dnia wakacji trudno było równo chodzić po bunkrach i trafiłem parę razy na niespodziewanie pojawiające się ściany. ;o)
      Mam tylko wątpliwości z powodu pacyfizmu i niezbyt wysokiej kategorii w książeczce wojskowej ;o)
      • pub.blues1 Re: Pub--- KaukonskY--- 08.08.06, 08:33
        Drogi Bracie w Służbie, nic tak nie dodaje mężczyżnie męskości jak hełm w
        piatym dniu wakacji !
        A co do książeczki i niskiej kategorii, nie martw się, nie będę sprawdzał, gdyż
        udaję się w podróż służbową do siedliska broni pancernej w Polsce, czyli
        okolice Drawska Pomorskiego, a następnie do macierzystej Szkoły Oficerskiej ,
        czyli WSOWP Poznań. Udaję się tam w celu fasonowania nowych hełmofonów, a może
        nawet uda się jakiś czołguś przyciągnąć??? Moja nieobecność, mam nadzieję , nie
        spowoduje rozprężenia dyscypliny wśród Szarikowców-Pancerniaków. Mniemam, że
        wszystko ostanie się po staremu.
        A całą "Małą Armię" uczulam na przejawy niesubordynacji wśród pozostałego stanu.
        Aby utrzymać Gotowość Bojową naznaczam zcę - PArtizan !!!, aby zaś utrzymać
        morale na wysokim poziomie - zcą d/s propagandy i wychowania naznaczam - Szpilę
        Amen!!!
        MY WSZYSCY-PACYFISTY
        • partizan79 Re: Pub--- KaukonskY--- 08.08.06, 12:30
          Cóż za zaszczyt mnie kopnął.. Z tego co wiem, to frekwencja taka sobie.
          Forumowiczów raczej ilości śladowe..
        • kaukonsky Pacyfisty w akcji 08.08.06, 17:27
          I Szpila czołgista?! Sie-dzieje-sie... ;o)
          • szpila555 Re: Pacyfisty w akcji 08.08.06, 17:36
            kaukonsky napisał:
            > I Szpila czołgista?! Sie-dzieje-sie... ;o)

Coż, jak trzeba to pomogę pancernym ;)))
    • pub.blues1 Re: Czwartek, sobota i niedziela... 13.08.06, 15:39
      No dorwałem się do kompa, siedzę o 150 metrów od miejsca w którym to wszystko
      sie zaczęło, czyli od szkoły pancernej w Poznaniu. Jest Git.
      Partizan, nie martw sie frekwencją, w duchu a nie w ilości siła.
      Kaukonsky- zostań z nami,
      Szpila dzięki za deklarację pomocy,
      czekajcie, wrócę i będzie oki, hełmofony przywiozę...
      ale jazda, mozna je tu po 10 kupić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka