pub.blues1 07.08.06, 23:20 to dni w których aż sześć odcinków naszego ulubionego serialu obejrzeć można będzie w wiadomym miejscu. W niedzielę to będzie 14. odcinek, jeszcze siedem. Nieopisanych wrażeń życzy Żuk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaukonsky Pub 07.08.06, 23:40 Hm... Tak, Artur, zachęcasz i zachęcasz... Przydałoby się kiedyś odwiedzić Pub. W sumie mam hełm, bo w zeszłym roku przywiozłem go ojcu z Wilczego Szańca. Nawet trochę podniszczony, bo piątego dnia wakacji trudno było równo chodzić po bunkrach i trafiłem parę razy na niespodziewanie pojawiające się ściany. ;o) Mam tylko wątpliwości z powodu pacyfizmu i niezbyt wysokiej kategorii w książeczce wojskowej ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Pub--- KaukonskY--- 08.08.06, 08:33 Drogi Bracie w Służbie, nic tak nie dodaje mężczyżnie męskości jak hełm w piatym dniu wakacji ! A co do książeczki i niskiej kategorii, nie martw się, nie będę sprawdzał, gdyż udaję się w podróż służbową do siedliska broni pancernej w Polsce, czyli okolice Drawska Pomorskiego, a następnie do macierzystej Szkoły Oficerskiej , czyli WSOWP Poznań. Udaję się tam w celu fasonowania nowych hełmofonów, a może nawet uda się jakiś czołguś przyciągnąć??? Moja nieobecność, mam nadzieję , nie spowoduje rozprężenia dyscypliny wśród Szarikowców-Pancerniaków. Mniemam, że wszystko ostanie się po staremu. A całą "Małą Armię" uczulam na przejawy niesubordynacji wśród pozostałego stanu. Aby utrzymać Gotowość Bojową naznaczam zcę - PArtizan !!!, aby zaś utrzymać morale na wysokim poziomie - zcą d/s propagandy i wychowania naznaczam - Szpilę Amen!!! MY WSZYSCY-PACYFISTY Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Pub--- KaukonskY--- 08.08.06, 12:30 Cóż za zaszczyt mnie kopnął.. Z tego co wiem, to frekwencja taka sobie. Forumowiczów raczej ilości śladowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Pacyfisty w akcji 08.08.06, 17:27 I Szpila czołgista?! Sie-dzieje-sie... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Pacyfisty w akcji 08.08.06, 17:36 kaukonsky napisał: > I Szpila czołgista?! Sie-dzieje-sie... ;o) Coż, jak trzeba to pomogę pancernym ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Czwartek, sobota i niedziela... 13.08.06, 15:39 No dorwałem się do kompa, siedzę o 150 metrów od miejsca w którym to wszystko sie zaczęło, czyli od szkoły pancernej w Poznaniu. Jest Git. Partizan, nie martw sie frekwencją, w duchu a nie w ilości siła. Kaukonsky- zostań z nami, Szpila dzięki za deklarację pomocy, czekajcie, wrócę i będzie oki, hełmofony przywiozę... ale jazda, mozna je tu po 10 kupić. Odpowiedz Link Zgłoś